D@bbe 2 (2009)

DIPTISDIPTIS

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
6.393
3.600
373
Dabbe 2

Geçen sene gerilim filmi olarak sinema gündemine oturan Dabbe, serinin ikinci filmiyle aralık ayında gösterime girecek.
Dabbe 2‘nin yönetmeni Hasan Karacadağ son sürat film çalışmalarını sürdüyor.

Filmin gösterim tarihi, 25 Aralık 2009 olarak kararlaştırıldı.
Şimdi ise akıllarda şu soru var: “Acaba Dabbe 2‘de birinci filmindeki başarıyı yakalayabilecek mi?”

ılgilisinin merakla beklediği filmin oyuncu kadrosunda ise, Sefa Zengin, Deniz Olgaç, ıncinur Daşdemir, Leyla Göksun ve Muharrem Dalfidan yer alıyor.

Film Fragmanı ıçin:
http://www.izlesene.com/video/sinema-dabbe-2/1138416

Son düzenleyen: Moderatör:
ilkini cok cok az izledim ben turk filmlerini sevmiyorum keyif almıyorum izlerken sanırım pek basarılı olamadıkları icin.. neyse buna bakmak lasım genede

ilkini izledim yani sözde tavsiye üzerine gitmiştim ama ben çok güldüm filmde... konu güzeldi ama kurgu oyunculuklar... yani ne bileyim ortaokul piyesleri gibiydi... bilmiyorum artık 2.si nasıl olur. mirmirmirmir

aslında ilk film konu açısından harikaydı ama kurgu oyuncular hakkındaki düşüncelerim lotika gibi
umarım bu defaki izlenmeye değer :lepi:

ben bugun izledim hiç beğenmedim, ılk filmi çok daha güzeldi bunda oyunculuklar bile kotuydu, tek mekan korku filmlerinin takliti olmuş çok kotuydu ben ilk filmde hasan karacadağı takdir etmiştim ama bu filmle ilerleyeceğine gerilemiş sanki, pişman oldum hatta sinemadan insanlar çıktı filmin sonuna kalmadılar kısacası gitmeyin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…