Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır vermediler doktorun dediği sadece sigarayı bırak oldu akciğerle bakıldı temizde cikti neden yüksek olduğunu bulamiyolarKan sulandırıcı verdiler mi
Normal değil diyen doktor çözüm ne sundu?
Hayır vermediler doktorun dediği sadece sigarayı bırak oldu akciğerle bakıldı temizde cikti neden yüksek olduğunu bulamiyolar
Ayenn öyle 1 ay sonra gel tekrar bakarız diyo ama araştırdım baya normal değilmiş yani cikmasiBaşka bir birime yönlendirmedi yani? Normal değil diyip bırakmaz ki doktor. Her şey temiz çıktıysa yine normale bağlandı o zaman öyle mi?
Ayenn öyle 1 ay sonra gel tekrar bakarız diyo ama araştırdım baya normal değilmiş yani cikmasi
Yoo yüksek çıkabilir dönem dönem ki sizin zaten tüm kontrolleriniz iyi gelmiş. Geçirdiğiniz bir grip buna sebep olmuş olabilir.
İlla altta yatan büyük bir şey olmasına gerek yok
Sigarayı bırakıp tekrarlayabilecek misiniz testi? Sigara olması da yüksek ihtimal.
Son
Hematolojiye gitmedim ama randevu alcam bu hafta uyuyamiyorum artik ha birsey olcak korkusu ha akciğer embolisi gecircem korkusu kafayi yedim artik yaYoo yüksek çıkabilir dönem dönem ki sizin zaten tüm kontrolleriniz iyi gelmiş. Geçirdiğiniz bir grip buna sebep olmuş olabilir.
İlla altta yatan büyük bir şey olmasına gerek yok
Sigarayı bırakıp tekrarlayabilecek misiniz testi? Sigara olması da yüksek ihtimal.
Son olarak hematolojiye gittiniz mi?
Yok hamile falan değilim en son doğumun üstünden 6 sene gectiYeni doğum vs var mı? Gebelerde d dimer yüksekçıkar. Bu sebeple yanlış doktor sebebiyle ilk doğumumda yüksek psikoz geçirdim.
Anladım peki bacaklarınız baktılar mı? Tomografi fLan kesin sonuçtur neler yapıldı.Yok hamile falan değilim en son doğumun üstünden 6 sene gecti
Bakıldı oda temiz cikti kalbe Bakıldı akciğerlere Bakıldı hepsi temizdiAnladım peki bacaklarınız baktılar mı? Tomografi fLan kesin sonuçtur neler yapıldı.
Peki tekrar d dimer baktınız mı? Şu an kaç? Belki yanlış bakılfıBakıldı oda temiz cikti kalbe Bakıldı akciğerlere Bakıldı hepsi temizdi
Peki tekrar d dimer baktınız mı? Şu an kaç?
Baktırdım 924 cikmis düşmüyorPeki tekrar d dimer baktınız mı? Şu an kaç? Belki yanlış bakılfı
Hematolojiye gitmedim ama randevu alcam bu hafta uyuyamiyorum artik ha birsey olcak korkusu ha akciğer embolisi gecircem korkusu kafayi yedim artik ya
Sizin kaç çıkmıştı Sigarayı Tam birakmadım ama baya azaltimAma akciğerinizde bir şey çıkmamış ki internetten bakmayın boşuna.
dediğim gibi grip herhangi bir geçirilmiş enfeksiyon covid yükseltiyor o değeri.
Bence üniversite hastanesinde dahiliyeye gidin önce. O sizi ilgili birimlere yönlendirir.
Benim de yüksek çıkmıştı daha önce covid sonrası. Sonra kan sulandırıcı kullandım ama bir daha kontrol bile ettirmedim.
Sigarayı bıraktınız mı bu kadar korkup aksiyon aldınız mı?
Sizin kaç çıkmıştı Sigarayı Tam birakmadım ama baya azaltim
Sigara kulaniyormusunuz sizde2000 civarı çıktı. Ama ateşlenmiştim bir hafta öncesinde. Doktor enfeksiyon sonrası normal dedi. Bir ay kan Sulandırıcı coraspin verdi. Sonra bakalım dedi ama baktırmadım. Sanırım 3 yıl geçti aradan.
Anladım her şeye bakmışsınız ama bi de kan sulandırıcı yazarsa doktor kullanın ondan sonra bakın bakalımBaktırdım 924 cikmis düşmüyor
Söylicem doktoruma sagolsunAnladım her şeye bakmışsınız ama bi de kan sulandırıcı yazarsa doktor kullanın ondan sonra bakın bakalım
Sigara kulaniyormusunuz sizde