canim ya offff ben bu doktorlari anlamiyorum bazen. birincisi 1500 olmadan kese gorunmez. neyse senin gorunmus ve dis gebelik riski ortadan kalkmiisssssssssssssss.. bunu iyice kafanda tut. okey. yani dis gebe miyim deme? degilsin. ben dis gebelik gecirdim. kesenin esamesi yoktu.
ikincisi uterus gebelikle uyumlu olarak büyük olupintrauterin düzgün kontrolluperiferik uniform trofoblastikreaksiyon gösterentek gestasyonelsak mevcuttur
yazisindan tam bilgim olmasa da ben suphe gorulmustur uyumsuzdur,... problemi mevcuttur vs demiyor. gayet acik diyor ki
rahmin gebelige hazir, uyumlu
duzgur konturlu yani iyi gelismis duvarlarin bebegin tutunmasi icin ortam guzel
sonrasinda gelen kelime ise kontrolu ve uniform yani duzgun olan bir seyden bahsetmis. o da guzel.
gestasyonelsak dedidigimiz de bizim bildigimiz kese. kese vardir, duzgundur, uymludur, uniformdur, rahim gebelige hazirdir ve rahim duvarlari gebelik ile uyumludur diyor.
daha ne desin?
ama ben senin doktorunu begenmedim.
lekelenme var mi? yoksa hiiiccccccccccccc korkma. hicbirseycik olmayacak. bosu bosuna da telas yapma. tip terimleri yaziyor diye kendini heba etmissin. dis gebelik falan da yok. kese gorunmus cunku.