S semanta Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2010 8 0 36 İstanbul 15 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi semanta #1 doğum kontrol hapını bırakalı tam 6 ay oldu ama hala hamilelik yok.kaç ay sonra hamile kalınabilir?
B Bahceci Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 7.568 33 0 İstanbul 27 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi semanta #2 semanta .!.: doğum kontrol hapını bırakalı tam 6 ay oldu ama hala hamilelik yok.kaç ay sonra hamile kalınabilir? Genişletmek için tıkla... hapı bıraktıktan sonraki aydan itibaren gebelik ihtimaliniz başlar.
semanta .!.: doğum kontrol hapını bırakalı tam 6 ay oldu ama hala hamilelik yok.kaç ay sonra hamile kalınabilir? Genişletmek için tıkla... hapı bıraktıktan sonraki aydan itibaren gebelik ihtimaliniz başlar.
duyguevren ben&eşim&oğlum Kayıtlı Üye 16 Haziran 2010 668 153 103 28 Temmuz 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi semanta #3 semanta ben 6 ay önce düşük yaptım onun öncesinde 5 yıl doğum kontrol hapı kullandım bıraktığım anda hamile kalmıştım ayrıca bende over kistide vardı büyük ihtimalle bıraktığın ay hamile kalırsın
semanta ben 6 ay önce düşük yaptım onun öncesinde 5 yıl doğum kontrol hapı kullandım bıraktığım anda hamile kalmıştım ayrıca bende over kistide vardı büyük ihtimalle bıraktığın ay hamile kalırsın