D Vitamini eksikliği

Gabakrepp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
35
3
1
27
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim kan tahlili yapıldı D vitamini eksik çıktı D-colefor ilacı 20.000 verildi . Demir eksikliği yaşayıp bu ilacı kullananlarınız var mı ?

Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim kan tahlili yapıldı D vitamini eksik çıktı D-colefor ilacı 20.000 verildi . Demir eksikliği yaşayıp bu ilacı kullananlarınız var mı ?
Demir eksikligi yasamadim fakat doguma kadar ilac kullandim. Genelse veriyor doktorlar

Ya bende 10+5 hamileyim bende de düşüklük var ama doktor 12 haftada vericem dedi . D vitamini eksikliği bebekte kötü etki ediyormuş öyle dediler cuma kontrole gidicem ama çok korkuyorum ya 😔

Ya bende 10+5 hamileyim bende de düşüklük var ama doktor 12 haftada vericem dedi . D vitamini eksikliği bebekte kötü etki ediyormuş öyle dediler cuma kontrole gidicem ama çok korkuyorum ya 😔
Ben kulladığım ilacı gösterdim her hangi bir sıkıntı olmaz dedi kullanabilirsin 12 . Haftaya kadar daha sonra Demir ilacına başlıcağını söyledi .

Merhaba, bende 6 haftalık gebeyim. Bu gün doktora gittim ve banada d-colefor verdi. Prospektüsünü olduğumda gebelerde kullanılmaz doktorunuza danışın yazıyor. Bende doktoruma söyledim ve d vitamin oranım düşük mü diye sordum. " Hepimizin düşük, bu nedenle veriyorum, 30’un üstünde tutmamız gerekiyor, verdiğim doz ancak ihtiyacı karşılıyor, bu nedenle sorun olmaz" diye açıklama yaptı. Benimde aklıma takıldı. 🤔

Back
X