Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim kan tahlili yapıldı D vitamini eksik çıktı D-colefor ilacı 20.000 verildi . Demir eksikliği yaşayıp bu ilacı kullananlarınız var mı ?
Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim kan tahlili yapıldı D vitamini eksik çıktı D-colefor ilacı 20.000 verildi . Demir eksikliği yaşayıp bu ilacı kullananlarınız var mı ?
Ya bende 10+5 hamileyim bende de düşüklük var ama doktor 12 haftada vericem dedi . D vitamini eksikliği bebekte kötü etki ediyormuş öyle dediler cuma kontrole gidicem ama çok korkuyorum ya
Ya bende 10+5 hamileyim bende de düşüklük var ama doktor 12 haftada vericem dedi . D vitamini eksikliği bebekte kötü etki ediyormuş öyle dediler cuma kontrole gidicem ama çok korkuyorum ya
Merhaba, bende 6 haftalık gebeyim. Bu gün doktora gittim ve banada d-colefor verdi. Prospektüsünü olduğumda gebelerde kullanılmaz doktorunuza danışın yazıyor. Bende doktoruma söyledim ve d vitamin oranım düşük mü diye sordum. " Hepimizin düşük, bu nedenle veriyorum, 30’un üstünde tutmamız gerekiyor, verdiğim doz ancak ihtiyacı karşılıyor, bu nedenle sorun olmaz" diye açıklama yaptı. Benimde aklıma takıldı.