arkadaşlar merhaba benim ezelden beridir saçlarım dökülür.Saç derimde sorunlu seboreik ezgama var.Döneme dönem coşar ve dökülmeler daha da artar ama son yıllarda bu dökülmeler katlanarak artan bir hızla artmaya başlamıştı.Hormon testlerimde ,vitaminlerime göre domuz gibi sağlıklıydım ama saçlar hep bi eror halindeydi.Bi arkadasım D vitaminine baktır dedi bu yüzden dökülüyor olabilir dedi ve baktırdım .Alt sınır 20 bnmki iise 7 cıktı,,,sadece biay kullandım ve toparladı saçlarım ,,gene dökülmüyor mu ,,evet dökülüyor ama avuç avuç değil,,,demem o ki ,D vitamininize de baktırın ,doktorlar bununla alakası yok deselerde kesinlikle var,,direk saça olmasa bile vücuttaki işleyişle alakalı birşeyde kataliizör olarak görev yaptıgı kesin.sadece bnde değil işe yarayan birkaç kişi daha var hayatımda,,,ayrıca vücudunda d vitamini olmayan farelerin tüylerinin tamamen döküldüğünü biliyor muydunuz :))
sizde de işe yararsa bana dua edin lütfen, mutluluk yolunuzdan hiç ayrılmasın :)
sizde de işe yararsa bana dua edin lütfen, mutluluk yolunuzdan hiç ayrılmasın :)