Da Vinci's Demons

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Dizi, isminden de rahatça anlaşılabileceği üzere dünyaca tanınan Leonardo da Vinci‘nin hayatı üzerine olacak. Tam olarak kaç yıllık süreci işleyeceği belli olmasa da sanatçı, gençlik zamanı, yani 25 yaşındaki haliyle diziye aktarılacak.
Dizinin ilk sezonu 8 bölüm olarak planlanmış durumda. Tür olarak da “fantastik tarih” olarak lanse ediliyor. Yani, zaten mistik bir yönü olduğu hep söylenen bu kişiliği, fantastik bir şekilde bizlere aktarmayı deneyecekler.

[video=youtube;EUc2xrscH0E]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=EUc2xrscH0E[/video]

Ben de merakla bekliyorum, senaristi Batman üçlemesi ve Man Of Steel'den bildiğimiz s. goyer..

8.bölüme kadar gelmiş, buraya kadar izleyen var mı? Ben 2 bölüm izleyip bıraktım.
Tavsiye eden var mı? Devam etsem mi?

Harika bir dizi, böyle büyük bir üstadın böyle güzel, yaratıcı ve ürpertici bir yapımla sık sık hatırlanması gerekiyordu.Zekice kurgulanmış. 5. bölüme kadar izledim, devam edeceğim. Tavsiye de ederim. Vakit kaybı gibi görünmüyor =))

Da Vinci nin hayatı hakkında çok detaylı bilgim yok ama; oyunculuğu harika.. Çook fazla ohaa dediğim olmuştur şaşkınlıktan şaşı beş olduğum için; fena bir sezon finali ile sonlandırdı kendini.. Bakalım 2014de başlayacak oda.. Hadi hayırlısı.

İlk çıktığında bakmıştım da pek sarmamıştı pop şarkıcısı kılıklı Da Vinci,ukala hareketleri filan itici gelmişti.Şimdi birkaç gün önce tekrar bir şans vereyim dedim.İşte bu dediğim şeyleri ve bazı eski türk filmlerine benzeyen abartılı fantastik dövüş sahnelerini gözardı edebilirseniz baya heyecanla izleniyor ben bütün sezonu 3 günde bitirdim zaten 8 bölüm filan var.Yeni sezon 2014 te gelecekmiş sanırım merakla beklemedeyim şimdi

Son düzenleme:
Artista yakın gelecekte birsürü fanı olacak bir diziye benzese de çok çabuk bitebilir de . Tehlikeli bir durumda olan bir dizi?

Back
X