biliyorum kızlar yeni bi dizi değil ama nedense bn çok severek hergün 16:15 de izliyorum eskileri hatrlamak bni çok mutlu ediyor :çok üzgünüm: ve bn bu diziyi izlerken çok mutlu oluyorum yaklaşık 10-11 yıl önce çekimiş olmasına göre bnce çok güzelhihoyyyt bnden başka izleyn var mı merak ediyorumohaoldumsmile
valla canım o kadar fanatiktimdi, eşime askerde telefonda diziden bahserdim, adama neyse dadıdan, çocukluk işte:roflol::roflol: dadının bi annesi vardı ya onada bayılırdımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla canım o kadar fanatiktimdi, eşime askerde telefonda diziden bahserdim, adam neyse dadıdan, çocukluk işte:roflol::roflol: dadının bi annesi vardı ya onada bayılırdımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ben de hatırladıkça izlemeye çalışıyorum. Fox tv. normalde pek bakmadığım bir kanal olduğu bazen unutuyorum. Eski halleri farklı geliyor. Dünkü bölümdü galiba Çocuklar Duymas'ın Havuç' vardı en küçük kızın arkadaşı olarak. Ne kadar da küçük!
bende hatırladıkça izliyorum eskileri izlemek hatırlamak benimde hoşuma gidiyorzemuszemus ne güzelmiş eski diziler şimdi saçma sapan konular var alsanaalsanasmile