Allah kolaylık versin, hem anne hem eş hem de çalışan kadın olmak zor zanaat..
her şeyden önce bakıcı tutabilecek imkanınız var bunu düşünün ve evde olduğunuz sürede eşinizden çok fazla bir şey beklemeyin.
gece kalkamaması normal zira sabah kalkıp işe gidiyor akşamları bir kaç saat yardımcıda oluyormuş
sakın ha tartışma ortamı yaratıp soğutmayın.
Tamam yaptığı şeyler çok büyük fedakarlık değil ama söyler misiniz kim bir anne kadar fedakar olabilir ki?
Biraz daha dayanın bir bakıcı elbet bulursunuz bakın o aman göreceksiniz bu kırgınlıklar boşunaymış
yaşanmışlıklar geride sadece kalp kırıkları bırakıyormuş yaşanan yorgunluklar uykusuzluklar geçiyormuş
İnanın gün gelecek ve çalışmaktan sıkılı yavrunla vakit geçiremiyorum benden yoksun büyüyor diye hayıflanacaksınız.
[/Qgüzel dileklerin için sağol canım,ne kadar çok vakit geçirirsem kızımla o kadar kar biliyorum...ama bi yandan çalışmam da lazım,eşimin işleri pek iyi gitmiyo,e hhazıra da dağ dayanmaz...eşim gündüzleri evde genelde onun için ondan yardım bekliyorum,ev işlerinde de hiç yardım etmez,bari bebeğimle ilgilensin istiyorum.elinden geleni yapıyor da,bakıcı olmayınca muhakkak bi şeyden tartışma çıkıyo işte....
zor is gercekten hem calisip hem cocuk bakmak ...
ben sahsen üc yasina kadar cocuklarin anneyle büyümesinden yanayim
tabi imkanlar elverdigi sürece
allah yardimciniz olsun
aynı şekilde düşünüyorum çocuk en az 0-3 ayş arası annesiyle olmalı hatta ben daha fazlasını istiyorumzor is gercekten hem calisip hem cocuk bakmak ...
ben sahsen üc yasina kadar cocuklarin anneyle büyümesinden yanayim
tabi imkanlar elverdigi sürece
allah yardimciniz olsun
Bursa'da bu işi yapan firmalar var.Onlar size bir kaç kişi öneriyorlar üstelik daha önceki işlerinide,ailelerin iletişim bilgilerinide vererek!!!!Siz görüşmelerinizden memnun kaldığınız kişiyi belirleyip işe başlatabiliyorsunuz.Benim komşum bu şekilde bir bakıcı buldu ve çok memnun.Size tavsiyem bu şirketlerden yardım alabilirsiniz.
Canım maddi durumdan calısman cok acil değilse kendın bak kızına.
Sırf evde oturmaktan sıkıldıgın icin bebişi elin bakıcılarına verme ben buna cok kızıyorum.
20 degil istersen 40 yıl oku yine de anneysen iş bitmiştir.
bakıcı şirketlerine eşin güvenmiyor o halde internet forum ortamında buldugunuza nasıl güvenecek,bu arada 10 aylık bebek ne kadar zor olur ki evde eşinizde varmış,,siz çok bıkmış gibi anlatıyosunuz ,çok zor bir bebekmi yoksa sizemi zor geliyor..
ya nasıl bitmiştir!ben de bu düşünceye karşıyım işte anneysen hayatta sevdiğin şeylerden mahrum mu kalacaksın depresyona girip sürekli iş hayatını özleyen, birbiri ardına aynı geçip giden günler yüzünden sinirlerin allak bullak olup zamanla çocuğun her hareketi batan, herşeye bağırıp çağıran bi kadın olup çıldıracaksın seneler sonra ne güzel işim vardı o kadar emek harcadım ne işe yaradı hiiç diye düşünüp düşünüp kafana ağrı girecek eşini çocuklarını suçlayacaksın
bence anne ne kadar mutlusa çocuk da o kadar mutlu işten gelip çocuğuna sımsıkı sarıla,uyuyana kadar onunla oynayan sarmaş olaş olan anne gün boyu yemekdi bulaşıktı yorgunkuktan oyun falan aklına gelmeyen anneden bin kat daha iiyidir
ki ben bunları yaşadım çealışmaya başlayınca rahatladım çocuğumla daha zevkli geçirdim zamanımı
Bizim bakıcı da vazgeçti. Hem de işe başlamadan iki ay önce anlaşmıştık. İşe başlamama 1 hafta kala başlayacaktı. Fakat o zamana kadar aramadı. Ben arayayım dedim. Önce savsakladı. Sonra döküldü baklaları. Neymiş, kocası izin vermiyormuş. "Haftaya kocam bir haftalığına memlekete gidecek gelirim" diyor. Ya sonra? dedim. Zaten "öyle gizli gizli çocuk mu bakılır" dedim. İlk anlaştığımızda iki taraf da vazgeçersek bildirecektik. Ben aramasam hiiç haberim olmayacaktı vazgeçtiğinden. Kocasıyla anlaşmadan bana söz vermiş çocuğuna bakarım diye.
Belki seninki de öbür taraftan daha fazla para almışsa oraya yönelmiştir.
Maddi bakımdan çalışmak zorunda değilsen en azından çocuğun kreş çağına gelene kadar kendin bak derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?