Dağıldım.Bitmeyecek mi bu ayrilik..

yildiztozuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2017
189
380
103
Lütfen az bile olsa bir fikri olan varsa bana yardımcı olsun.5 senedir evliyim.Esim jandarma.Evlendim adıyaman da 2 sene kaldım.Tayini Hakkariye cıktı bizi götüremedi.Sonra ben adliyede katipliği kazandım.
Eşimin tayin zamanı geldi.
Tayin daire bize şunu dedi."Yeni atandigin icin 1 kereye mahsus esin senin yanına gelebilir sana tabi olarak daha sonra sen ona" diye.Hatta bunu bizzat yaşayanları gördüm.
Evlendim adıyamanda düzen kurdum.Hakkariye çıkınca evimi eşimin memleketine marasa taşıdım .Sınavı kazandım 3 ay oldu Bursaya geldim. Tam tamam oldu artık rahat edeceğiz dedim.Esim çevre illerden 10 tercih yaptı tercih dışı Amasya ya çıktılar.3 aydır yeni düzen kurdum küçük kızım var perişan olduk.Simdi bunları yaşadık .
Hakkimi nerede arayacağım ben.Verilen bir hak neden yerine getirilmiyor.Herkes istediği yere gitmiş neden biz...Bir de ikimizde memurken..

Çok anlamıyorum bu işlerden ama Amasya'ya tasinma imkanınız varsa saydığınız diğer çoğu şehirden çok daha güzel.
Adeta bir Avrupa sehri, içinden nehir geçiyor, nehir üstüne evler sıra sıra dizilmis,birkaç tepe şehri cevreliyor, manzarası harika, havası Karadeniz havası, şehir içi oldukça modern, müzikli eğlenceli içkili yerler de bulabilirsiniz, otantik konaklarda nezih nezih de takilabilirsiniz.
Eğer sizin de oraya gitme imkanınız varsa belki bu yaşanan şer değil bu güzel şehirde yaşamak için bir hayirdir
images (35).jpeg
images (34).jpeg

Çok anlamıyorum bu işlerden ama Amasya'ya tasinma imkanınız varsa saydığınız diğer çoğu şehirden çok daha güzel.
Adeta bir Avrupa sehri, içinden nehir geçiyor, nehir üstüne evler sıra sıra dizilmis,birkaç tepe şehri cevreliyor, manzarası harika, havası Karadeniz havası, şehir içi oldukça modern, müzikli eğlenceli içkili yerler de bulabilirsiniz, otantik konaklarda nezih nezih de takilabilirsiniz.
Eğer sizin de oraya gitme imkanınız varsa belki bu yaşanan şer değil bu güzel şehirde yaşamak için bir hayirdir
Eki Görüntüle 2644143 Eki Görüntüle 2644144
15 saatlik yol gelip giderdim, geçerken burada yaşasak ne güzel olur dediğim şehir kendisi.

Maalesef modern evlilikler artık böyle oldu. iki ayrı şehirde yaşayıp ortadaki başka bir şehirde evleri olan haftasonları orada buluşan çiftler var tanıdığım. çocuklu üstelik. çok zor allah kolaylık versin. eşin gelemiyorsa Amasya ya gitmeyi düşün bence. orası güzel şehir

Üzüntünüzü ve hayalkırıklığınızı anlayabiliyorum ama niye perişan olduğunuzu anlayamadım?
Aç değilsiniz, açıkta değilsinlz, işsiz değilsiniz, ailece sağlığınız yerinde.
Evet üst üste taşınmak zor ve yorucu bununla birlikte belki Amasya'da yaşamaktan çok mutlu olacaksınız, belki ilerde iyi ki gelmişiz diyeceksiniz, yaşamadan bilemezsiniz.

Neden biz? Sorusunun cevabı yok.
Bazen siz bazen biz bazen de başkası.
Ben değiştiremeyeceğimiz şeyler için üzülüp dertlenmektense şartları iyileştirmek için yapabileceklerimize odaklanmaktan yanayım.
Tüm eşyayı en ince ayrıntısına kadar toplayan bir nakliye şirketi bulursunuz, yavaş yavaş yerleşirsiniz olur biter.

Bu arada Karadeniz gezisi yaparken iki gece kalmıştık Amasya'da ve çok beğenmiştim.

Amasya ya memurlar gelirken bir ağlar giderken daha çok ağlar Amasya ne güzel şehirdir

Ben anlattıklarınızdan olayın tayin olasılığı kısmını anlamadım. Size garanti veren tayin daire hangi kurumun adalet bak ? Bazı tercihler yapmışsınız bursa ' da sınava girmek gibi mesele elbette bir sebebi vardı , değil mi ? açık açık yazamıyorum. sözleşmelisiniz eşinizin yanına 9 ay sonra geçici görevlendirme ile gidebilirsiniz.

Back
X