Testi yenileyinKızlar teste bakarmısnız çizginin ora pembe dağınık çizgi oluştu yani tam düz bi çizgi değil kafam karıştı hamilemiym değilmiyim
Bu testten önce o kadar çok test yaptım ki kıl gibi incecik çıkıyodu sürekli hatta ışığa tutunca belli oluyodu buda böyle çıktı yarın kan vermeyi düşünüyorumTesti yenileyin
Ah keşke dediğniz gbi çıkar çok istiyorumBence hamilesin. Başka test alıp tekrarlaman lazım.
Ay inşallah öyledir ama testdeki çizgi düz bi çizgi değil dağılmşBencede hamilesin ama yinede testi yenile
Ya zaten dağılması kafa karıştırıcı yoksa renkli kuruma çizgisi gibi gelmedi banaAy inşallah öyledir ama testdeki çizgi düz bi çizgi değil dağılmş
İnşallah pozitif çıkar kandaBu testten önce o kadar çok test yaptım ki kıl gibi incecik çıkıyodu sürekli hatta ışığa tutunca belli oluyodu buda böyle çıktı yarın kan vermeyi düşünüyorum
Ben yarın kan verim kafamda karışmaz hemYa zaten dağılması kafa karıştırıcı yoksa renkli kuruma çizgisi gibi gelmedi bana
İnşallah canımİnşallah pozitif çıkar kanda
Aynen gerçi varsa kesin sonuç olur senin içinBen yarın kan verim kafamda karışmaz hem
Dua edin canım üç kere düşük yaptım çaresini bulmuşken şimdi de olmyo çok istiyoruzAynen gerçi varsa kesin sonuç olur senin için
Kızlar bu testi akşam tekrardan yaptım ilk attığım resimdeki çizgiler 1 saatte oluştu bu testse beş dakikada böyle silik çıktı sabah baktığımda ise o silik çizgi beyaz kuruma çizgisine dönmüş kafam iyce karıştıKızlar teste bakarmısnız çizginin ora pembe dağınık çizgi oluştu yani tam düz bi çizgi değil kafam karıştı hamilemiym değilmiyim
Yani bence var hiç bekleme kan verKızlar bu testi akşam tekrardan yaptım ilk attığım resimdeki çizgiler 1 saatte oluştu bu testse beş dakikada böyle silik çıktı sabah baktığımda ise o silik çizgi beyaz kuruma çizgisine dönmüş kafam iyce karıştı
Şuan kan vermeye gidiyorum sonucum yarın çıkacakYani bence var hiç bekleme kan ver
Hadi rabbim güzel haberler aldırsınŞuan kan vermeye gidiyorum sonucum yarın çıkacak
Amiiin canımHadi rabbim güzel haberler aldırsın
Canm kuruma çizgisi de olabilir çünkü bende bu testte kuruma çizgisi gördüm kırmızıYa zaten dağılması kafa karıştırıcı yoksa renkli kuruma çizgisi gibi gelmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?