Daginik kocam

biri_biricik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
141
48
43
35
Kizlar merhaba...Bu kadar derdin icinde seninki de dert mi diyeceksiniz belki ama bugun canim cok skildi.Benim esim cok daginik.ben 1 yillik evliyim ve 45 gunluk bi bebegim var.Aslinda bu haline alistim devamli sorun etmiyorum ama bazende patliyorum.Anlatiyim mesela dolaptan kiyafet aliyor ya askiyi yatagin ustunde birakiyo dolabi kapatmiyo.Corap aliyo ya cekmeceyi tam kapatmiyo.Dun basucunda
damacana tarzi surahi vardi.ben
ustune toz kacmasin bardaga diye
ustune ters cevirip koyuyorum.İcmis
hadi bardagi koymadin surahinin
kapagini terine yerlestir oda yok
oylece birakmis.Gecen el cantasinin icindekileri bir posete koymus
fazlaliklari ben mi duzeltiyim.Hala
duruyo bi bakiyimda atilacaklari
atiyim demiyo adam.Ofisinden dua
yazan tablo ile saat getirmisti asmak
icin hala asilacak bekliyo.Corabini
cikarir banyoya goturmez.O gun
giydigi kiyafeti cikarir.Cikartigi gibi
duval misali yerde yarinda giyerim
guzelce dursun kosede demez.Hamileyken iyi kotu yardim
ediyodu simdi evdeyim diye hic bisey yapmiyo.Ben soyleyincede yapmiyo soylemeyincede...Tamam yapiyorum elime yapismiyo bebek oldugundan beridr acayip yogun isleri farkindayim ama bugun cok zoruma gitti soylendim baya.Ne bu yaa bende insanim.Evlenmeden soylemisti daginik oldugunu ama bu kadarini tahmin etmemistim.Kizlar varmidir kibuna bi care.Kavga edincede olmuyo.Konusmaya baslayinca basundan atiyoo.

Sen de yapma! Bırak ev tımarhane gibi dursun öyle o zaman anlar belki ucundan tutar birşeylerin :110:

Sifonu çekiyorsa sorun yok bence :)
Sinir bozucu bi durum eşimde dağınık hemde çokk çorabın teki salonda teki yatak odasında
50 tane kıyafet çıkartır 51.yi giyer o 50 sinide yere atar
Sifon çekmez traş olur kıllar lavaboda

Anası dağınıksa böyle oluolar yapçak bişi yok

Benimkide aynı versiyondan ne kadar uğraştımsada düzelmedi ev alıp başını gitsede umrunda olmuyo gene tüm iş bana kalıyo halinden memnun her şekilde çare bulan varsa bende faydalanıyım:KK53:

Bendede var boyle bitane , buzdolabindan su cikartir icer tekrar yerine koymaz ben arkasindan gider tekrar koyarim:)
Ustunu degistirir elbiseleri yatagin üstune koyar , ne kirli ne temiz bilmiyorum artik , bin kere kirlileri kirliye at diyorum temizide koy dolabin kenarina yok anlamiyor..
Bende artik soylemiyorum temiz kirli fark etmez atiyorum sepete soylendiginde kendin yap ozaman diyorum susuyor ...

Sinir bozucu bi durum eşimde dağınık hemde çokk çorabın teki salonda teki yatak odasında

sifon çekmez mi o_Osen de sifonu çekme bi iki defa öyle bulsun alışır sonra çekmeye :KK51:

dağınık insanla uğraşmak zor, benim eşim dağınık değildir de bazen kendisini saldığı oluyor. mesela seramik tavaları elde yıkamak ondadır geçen yıkamamış 3 gün oldu. çalışıyorum ben de ... bişey istedi tamam dedim sen tavayı yıka önce ondan sonra yaparım :KK59:aaa dedi benim tavayı yıkama zamanım gelmiş :KK70:mesela ütüsünü yapmasan bi iki defalığına, bu ütülenmemiş dediğinde diğerlerini toparlıyordum yetişmemiş vs desen?

sifon çekmez mi o_Osen de sifonu çekme bi iki defa öyle bulsun alışır sonra çekmeye :KK51:

dağınık insanla uğraşmak zor, benim eşim dağınık değildir de bazen kendisini saldığı oluyor. mesela seramik tavaları elde yıkamak ondadır geçen yıkamamış 3 gün oldu. çalışıyorum ben de ... bişey istedi tamam dedim sen tavayı yıka önce ondan sonra yaparım :KK59:aaa dedi benim tavayı yıkama zamanım gelmiş :KK70:mesela ütüsünü yapmasan bi iki defalığına, bu ütülenmemiş dediğinde diğerlerini toparlıyordum yetişmemiş vs desen?

Canım 10 tane ütülü gömleği olsun 11.ütüsüzü giyer yani hiç ütülemesem sorun yok
Anası dağınık ona çekmiş :)

Benimki de boyle. Dun o eve gelene kadar gayet tertipli olan ev, sabah ben cikarken savas alani haline gelmisti.
Donunce fotograf ceker atarim, aglarsiniz.
Ben mutfagi toplarken adam salonu dagitiyor. Salonu toplarken banyoyu.
Lavabodaki kılları gectim, klozet fircasini bile kullanmiyor desem yeri var.
Ultimatomu verdim, kirli sepetine atmadigi, alip yerine koymadigi hic bir seye elimi surmeyecegim. O klozet oyle kalsin, umurumda degil. Ben dayanamayip temizledikce o nasil olsa elune yapar diyor. Cok kafam atarsa tabak bardak catal alayini atacagim cope.
Yeter ya. Hadi bir agzini acsin, elimden alabilene askolsun.

aynısından bitanede bizim evde var canım. pantolununu çıkarır çıkardığı şekilde yerde durur.çoraplar desen ayrı dünya. şeker yer kağıtları koltuğun üstünde durur.her sabah kalktığımda yarım saatim eşimin döküntülerini toplamakla geçer. şimdi bide hamileyim yavaş yavaş ağırlaşmaya da başladım. 2 senedir evliyiz 6 senedir de beraberiz ama bende bi çözüm bulamadım henüz.

Kizlar merhaba...Bu kadar derdin icinde seninki de dert mi diyeceksiniz belki ama bugun canim cok skildi.Benim esim cok daginik.ben 1 yillik evliyim ve 45 gunluk bi bebegim var.Aslinda bu haline alistim devamli sorun etmiyorum ama bazende patliyorum.Anlatiyim mesela dolaptan kiyafet aliyor ya askiyi yatagin ustunde birakiyo dolabi kapatmiyo.Corap aliyo ya cekmeceyi tam kapatmiyo.Dun basucunda
damacana tarzi surahi vardi.ben
ustune toz kacmasin bardaga diye
ustune ters cevirip koyuyorum.İcmis
hadi bardagi koymadin surahinin
kapagini terine yerlestir oda yok
oylece birakmis.Gecen el cantasinin icindekileri bir posete koymus
fazlaliklari ben mi duzeltiyim.Hala
duruyo bi bakiyimda atilacaklari
atiyim demiyo adam.Ofisinden dua
yazan tablo ile saat getirmisti asmak
icin hala asilacak bekliyo.Corabini
cikarir banyoya goturmez.O gun
giydigi kiyafeti cikarir.Cikartigi gibi
duval misali yerde yarinda giyerim
guzelce dursun kosede demez.Hamileyken iyi kotu yardim
ediyodu simdi evdeyim diye hic bisey yapmiyo.Ben soyleyincede yapmiyo soylemeyincede...Tamam yapiyorum elime yapismiyo bebek oldugundan beridr acayip yogun isleri farkindayim ama bugun cok zoruma gitti soylendim baya.Ne bu yaa bende insanim.Evlenmeden soylemisti daginik oldugunu ama bu kadarini tahmin etmemistim.Kizlar varmidir kibuna bi care.Kavga edincede olmuyo.Konusmaya baslayinca basundan atiyoo.
her evde bir dağınık kocaaaaa ..yağla balla sırnaş eline çorap al kur yap banyonun önüne kadar gel ver eline çorabı hadi aslanım hadi kaplanım sepete bir basket de bakalım belki alışır zamanla:-)

Ayy siz anlattınız ben daraldım. Allah yardımcınız olsun. Erkeğin dağınığı da çok titizi de çekilmiyor.

uyhhh Allah yardımcın olsun

Valla seninkini görünce şoka girdim.
Benimkinin anneside pasaklının tekidir.
İnş evlenince böyle olmaz ya :/

sifon çekmemesi kötüymüş.
siz de ona benzer bir sürpriz hazırlayın. klozetin kapağını bi açsın, ce eeee :confused:

Bunlar erkeğin genel hali maalesef. Hatta daha beterler de var. Sinir bozucu ama kaç yaşına gelmiş adam değişmiyor ne yazık ki. Anne dağınık ya da erkeğin her işini yapan bi anneyse çocuk da boyle oluyor.

ah bu dağınık kocalar kızlar benimki anlattıklarınıza göre biraz daha iyi sanırım. Dar alanı dağıtıyor yani oturduğu koltuğun cevresi dışında dağınıklık bırakmaz ama o koltuğun etrafında sıra sıra bardaklar pijamalar çoraplar terlikler kısaca ne arasan var :KK12:ama tam tersi daha çok can sıkar sanırım. Çok sıkı dağınıklığa gelemeyen karışan bir kocadansa ben onun arkasını toplamayı tercih ediyorum :KK45:

Back
X