="kito_, post: 42515838, member: 486517"]MİT'in görevi istihbarat değil mi ? yalnızca CB twiterda kim ne yazmış onu mu takip etmekle görevlendirilmiş.
Bak askerlerimizi adım adım takip etmişler.Milyonlarca TLlik araçlara bineceklerine bir cemır bile gönderilmemiş.Yine sinyalle patlatılmış bombalar.Çocukları ölüme gönderiyorlar ,bilerek ,isteyerek.Başka açıklaması yok.[/QUOTE]
Iside silah gotururken yakalanan kim?
Mitin icinde kac tane gercekten vatanini seven adam kaldi ki cogu iranin kopegi , olmayan da cumhurun kopegi, iyi insanlar iyi yerlere gelsinler diye dua ediyorum insallah ulkemiz daha guzl gunler gorecek.
30Agustos gosterilerini izlediniz mi, o askerleri 21 yasinda son siniftan mezun olup 22 yasinda hakkariye sirnaga igdir a vatani korumak icin gideni. Izin verilse dagdaki uc bes pkk iti mi durduracakmis onlari. F16lari gordunuz mu saniyede bilmem kac roket atan, tanklari zirhlilari... istenmiyor pkknin bitmesi prim yapacak seyler azaliyor cunku. Cunku 400 milletvekili vermezeek akpye sonumuz boyle olur Allahim cildiricam