- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.089
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
bi asker bekleyeni olarak nasıl rahat uyuyayım ben şimdi? yazık değil mi bu kadar can gidiyor bu kadar anne babanın canı gidiyor. Allah ıslah etsin hepsini
amin canım benim amin de benim pek umudum yok. gittikçe kötüye gidiyor herşeyİslah olacak halleri yok bunlarin canim...
Allah kahreylesin, dunya gozuyle gorebilmemizi nasip eylesin
amin canım benim amin de benim pek umudum yok. gittikçe kötüye gidiyor herşey
Utanma duygusu yok onlarda abla. Ah keşke olsa da yanmasa bu kadar can..Taviz verenler utansın diyorum...
Utanma duygusu yok onlarda abla. Ah keşke olsa da yanmasa bu kadar can..
abla bunun telafisi yok. Ne olursa olsun ödeyemezler bu kadar günahın cezasını.Olsa zaten bunlar yaşanmazdı..
Giden canların vebalini nasıl verecekler acaba..
Sabah esim hakkari deki uzman cavus arkadasiyla konustu. Ne 20 si ne 30 u, bitane asker birakmadilar dedi. Yarali falan yok hepsi sehit oldu dedi. Allahim insallah yanlis bilgidir diye dua ediyorum sabahtan beri
Offff offff hepimiz biliyoruz şehit sayısının çok fazla olduğunu ama söylenecek sözler tükendi
@DerinDeniz834 bende sizin gibi düşünüyorum, infial olmasın diye gerçek sayı verilmeyecek gibi geliyor bana da
Bizim için birşey değişir mi? Değişmez, 1 şehidimiz bile olsa tükendik artık, katlanacak gücümüz kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?