Daha 7 haftalık gebeyim çok bekledik ama bende değişiklikler var sizde yaşadınız mı?

Buralara yaz o zaman kuzum. İçinde tutma. Benim de annem uzakta. 8 aylık olana kadar görmedi bile beni. Daha yeni görüştük. Kaynanamla altlı üstlüyüz. İyidir hoştur ama hiç düşünmeden konuşur. Sabretmek çok zordur ona. Bn kusarken ah vah tüh görüyo musun nasıl geçecek böyle bak nasıl kusuyo ay yine kustu eyvah diye diye bitirmişti beni. Kimseyi takmamayı öğren kuzum.

Bebeğine odaklan.
Herşey geçecek sana bebeğin kalacak
Kulak tıka
Eşine... İşine.. Kaynanana... Çevrene...
Bebeğinle konuş.

Ben günlük gibi haftalık tutuyorum. Bebeğime mektup gibi yazıyorum. Rahatlıyorum.
Sen de deneyebilirsin.
SENİ kimse anlamaz belki ama ilerde evladın o yazdıklarını okuyup seni anlayacaktır 🤗
Canım benim seninde kaynanan çok gıcıkmış allahtan benimki öyle değil yine şükür çook iyi yapmissin ne güzel bi fikir bende en iyisi gidip bi günlük aliyimda icimi dökiyim bebisime cok tesekkur ederim hepinizede hiç tanimiyorum ama arkadas oldunuz sagolun😍🌸❤️

Yaa canimm neler neler yasamissin bende insallah böyle olmam Rabbim bu günleride hiç görmemise getirsin insallah bide korona olmussun kiyamam suan nasilsin peki tüh ya
Her halime şükür 🙏🏻 Bi an önce sağlıklı bir şekilde bebişimi kucağıma alsam daha iyi olucam inşallah.
sende sabret kuzu. Bunun bi gün biteceğini düşün, bulantının bile tadını çıkar 😌

Korkma canm belki sen öyle olmazsın.. 🤗
Canim rahmetli annemde bende ve kardesimde hamileliğinde mavf olmus hep serumlarla yatarak gecirmis hamile kalma zamanimiz bile anneciğimle ayni denk geldi insallah ona cekmem oyuzden cok korkuyorum cekeceğimiz göreceğimiz varsada yasariz napalim neler yasayanlar var suraya yazmadan düsünmemistim hic her halimize sükürler olsun kucağıma aldigimda eminim hepsine değmis diyeceğim insallah

Her halime şükür 🙏🏻 Bi an önce sağlıklı bir şekilde bebişimi kucağıma alsam daha iyi olucam inşallah.
sende sabret kuzu. Bunun bi gün biteceğini düşün, bulantının bile tadını çıkar 😌
Canimm insallah Rabbim bebislerimize sağlıkla sıhhatle almayi nasip etsin insallahh bugunlerde elbet gececekk🤲🏻🥰

Bende aynı ılactan kullanıyorum daha önce başka ilaç yazmıştı doktor fayda etmemişti.
Gece serum bağlanmıştı ve Bu ılacı da gece yatmadan 2 öğlen 1 iç demişti bı kaç gündür rahatım Şükür çok normal bulantılar 🤷🏻‍♀️
Ben simdilik 1 adet yatmadan önce aç karnına alıyorum ama artiyor bende 2 ye cikaricam sanırım

Canim rahmetli annemde bende ve kardesimde hamileliğinde mavf olmus hep serumlarla yatarak gecirmis hamile kalma zamanimiz bile anneciğimle ayni denk geldi insallah ona cekmem oyuzden cok korkuyorum cekeceğimiz göreceğimiz varsada yasariz napalim neler yasayanlar var suraya yazmadan düsünmemistim hic her halimize sükürler olsun kucağıma aldigimda eminim hepsine değmis diyeceğim insallah
Ayy yazmadım ama benim annemn de hamilelikleri hep zordu 🙄 Hemde herşeyi unutacaksın doğumu acıyı sancıyı herşeyi.. 😍😍 Sağlıkla doğsun bebeğin inşaALLAH 🤲🤲

Arkadaslar biliyorum kiminiz çok nankörsün kiminiz çok şımarıksın diyecek ama 7 haftalık gebeyim gebeliğimi öğrendikten sonra sanki dünyam değişti başka bi boyuta geçmiş gibi hissediyorum bulantılarım başladı ama prilam kullandığım için kusmam yok şuan hafif hafif bulantım var genede ve hiç geçmiyor sanki daha şimdiden bunalima girdim günler geçmiyor gözümde büyüyor oturdugum koltuktan üstüme aldığım battaniyeden bile bunaldım tiksindim bu dönemde esimde cok anlayisli biri degil hemen aliniyor kiziyor onuda bu dönemde kendimen soğutmak istemiyorum normal mi sizce bu yasadiklarim?
Ben de sizin gibiyim, bulantılar insanı hayata küstürebiliyor, çok şükür bizim hafif neler var diyorum ama psikolojinin bozulması çok normal bir de hormonlar var, çizgi filme bile anlayabiliyor insan.

Back
X