Daha 9 yaşındaydı! Babasıyla yan yana toprağa verildi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
çocuk.webp

Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden Batmanlı İbrahim Atılgan ve 9 yaşındaki oğlu Veysel Atılgan, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Sitene Ekle
daha-9-yasindaydi-babasiyla-yan-yana-topraga-verildi-6155146.Jpeg

Ankara Devlet Demir Yolları'nda çalışan Birleşik Taşımacılık Sendikası üyesi İbrahim Atılgan, 9 yaşındaki oğlu Veysel Atılgan'la birlikte cumartesi günü Ankara Sıhhiye Meydanı'nda sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği barış mitingine katılmak istedi. Alana varmadan düzenlenen bombalı saldırılarda hayatını kaybeden baba ve oğlunun cenazeleri, Ankara İbni Sina Hastanesi'nde yapılan otopsiin ardından uçakla Diyarbakır'a gönderildi. Karayolu ile Batman'ın Gercüş ilçesine getirilen cenazeler, Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasındaPınarbaşı Mahallesi'ndeki aile mezarlığında yan yana toprağa verildi. Baba ve oğulun cenazeleri toprağa verilirken yakınları mezarlıkta sinir krizleri geçirdi.

http://www.milliyet.com.tr/daha-9-yasindaydi-babasiyla-yan-gundem-2130381/

Daha küçücük ne için orada olduğundan bile haberi yokmuştur yavrucağın çok üzücü çok Allah annesine çok büyük sabır versin :((

diyecek soz bulamiyrm.yasayacagi uzun bi omur vardi onunde.hicbi sucu gunahi yokken kara topraga grdi.acili bi es acili bi anne.bizm icimiz boyle yaniyosa ates dustugu yeri nasil yakiyodr kimbilir..

planlı legal bir yürüyüş olduğu için kötü bişey olacağını düşünmedi herhalde baba, gülüp eğlencez diye götürmüş olmalı, bilseydi ne giderdi ne götürürdü tahminim

Insan yinede suruc olayindan ders cikarmali bence.
Yakinlarina sabir diliyorum.

Yerin cennet senin küçük melek . Küçücük yüreğinle cennete uçtun sen . Annen , ailen nasıl dayanacak yokluğuna . Kim bilir ne hayalleri , umutları vardı senin için . Sabırların en büyüğünü versin Allah onlara . Kimse böyle sonsuz acı yaşamasa keşke .

ama bu ondan farklıydı, eğitim bir sen bile varmış, yani sağ bir grup

Valla tatlim, daha once kalabalik ortamlardan uzak durun diye uyarildik.
Ulke bu kadar karisken mitinge katilmak bile riskli.
Kaderin onune gecilmez belki ama uzuldum cocuk icin.
Insanlarin /dunyanin kotu oldugunu bu sekilde ogrenmek zorunda kalmasaydi keske..

Back
X