Bir arkadaşımın bana ilgisi çok yoğundu ve ben de sonradan bu ilgisinden etkilendiğimi fark ettim. Daha üç gün önce beni uğurlamak için terminale kadar geldi ve ben gitmeden birlikte yemek yemek istediğini söyledi filan.. Daha buna benzer bi dolu ilgili davranışı vardı. Ancak iki gündür farklı davranıyor. Onunla birlikte bir kafeye gitmiştik, kafeyi ben seçmiştim ve eski sevgilimle gittiğimiz bir kafe olduğundan az hüzünlenmiştim. Sorduğunda da söylemiştim. Dün bana "O kafeye eski sevgilinle gittiğin için mi gittik" diye sordu. Hayır tabiiki de dedim. Olsa da önemi yok sadece merak ettim diye cevapladı. Bugün akşam da bi ara whatshapp tan konuştuk şakalaştık ve 'Sana sonra soracağım şu konuyu' dedi, kapadık işi olduğu için. Ben vatsapta arkadaşlarımla konuştum, önemli yazışmalar yaptım ve bu arada mesajı geldi saat 1 de. "Müsait olduğunda bana şu konuyu açar mısın" demiş. Normalde böyle bir giriş yapmaz. Şu konu dediği de espri yaptığım saçma bi mevzuydu. Sonra "görüşmeni bölmeyeyim ben... Sen takıl..." Larla devam etti. Canının sıkkın olup olmadığını, onu kızdıracak herhangi bir şey yapıp yapmadığımı sordum yok dedi. Normaldeki haliyle alakası yoktu, umarsızdı baya. Konuşmayı kapadık ama anlam veremedim. Madem konuşmak istemiyordun niye yazdın? Ne bu haller yani? :/