• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Daha bir kaç gün önce çok ilgili olan adam bugün neden bir anormal ?

Arkarian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
196
113
103
Bir arkadaşımın bana ilgisi çok yoğundu ve ben de sonradan bu ilgisinden etkilendiğimi fark ettim. Daha üç gün önce beni uğurlamak için terminale kadar geldi ve ben gitmeden birlikte yemek yemek istediğini söyledi filan.. Daha buna benzer bi dolu ilgili davranışı vardı. Ancak iki gündür farklı davranıyor. Onunla birlikte bir kafeye gitmiştik, kafeyi ben seçmiştim ve eski sevgilimle gittiğimiz bir kafe olduğundan az hüzünlenmiştim. Sorduğunda da söylemiştim. Dün bana "O kafeye eski sevgilinle gittiğin için mi gittik" diye sordu. Hayır tabiiki de dedim. Olsa da önemi yok sadece merak ettim diye cevapladı. Bugün akşam da bi ara whatshapp tan konuştuk şakalaştık ve 'Sana sonra soracağım şu konuyu' dedi, kapadık işi olduğu için. Ben vatsapta arkadaşlarımla konuştum, önemli yazışmalar yaptım ve bu arada mesajı geldi saat 1 de. "Müsait olduğunda bana şu konuyu açar mısın" demiş. Normalde böyle bir giriş yapmaz. Şu konu dediği de espri yaptığım saçma bi mevzuydu. Sonra "görüşmeni bölmeyeyim ben... Sen takıl..." Larla devam etti. Canının sıkkın olup olmadığını, onu kızdıracak herhangi bir şey yapıp yapmadığımı sordum yok dedi. Normaldeki haliyle alakası yoktu, umarsızdı baya. Konuşmayı kapadık ama anlam veremedim. Madem konuşmak istemiyordun niye yazdın? Ne bu haller yani? :/

Trip yapmis ,belli ki o detaya girmedigin mevzu ve ex ile gidilen cafe onu bozmus

Seni hatırladım. Senin de gönlün ona kaymış anlaşılan adamı suçlayan konu açmıştın :KK14:

Seni hatırladım. Senin de gönlün ona kaymış anlaşılan adamı suçlayan konu açmıştın :KK14:
Evet o kişi benim. :D burada suçlamıştım ama gerçekte yansıtmamıştım o kadar. Sonradan benim de ona ilgimin kaydığını hissettim. Ama şimdi de durum bu yani. :/

Gayet açık değil mi ya? Eski sevgilinizle anılarınız canlanmış hüzünlenmişsiniz bir de bunu yeni flörtünüze söylemişsiniz.
Şu eski sevgili mevzusu neden yeni ilişkiye yansır anlamıyorum

Flört ettiğim kişi karşımda huzunlenecek eski sevgilimle gelirdik diyecek ben bir daha görüşmezdim açıkçası belli ki unutulmamış bir şeyler vardır.
Oraya gittiğimizde arkadaştık ve o da bana eski sevgilisinden bahsediyordu. Oradayken bana yakın davranmak istedi, sarılmak istemişti hatta ben hüzünlenince. Ben istememiştim. Sonrasında bu soruyu sordu. Açıkladım ona eski sevgilimle gittiğim için gitmediğimi. Bilemedim ki :/

Yaşlar kaç Allah aşkına?
Trip trup

Gayet açık değil mi ya? Eski sevgilinizle anılarınız canlanmış hüzünlenmişsiniz bir de bunu yeni flörtünüze söylemişsiniz.
Şu eski sevgili mevzusu neden yeni ilişkiye yansır anlamıyorum
Ama o kafeye gittiğimizde arkadaşımdı o benim. Kendisi de ayrılığından bahsetmişti konuşmuştuk öyle.

Yaşlar kaç Allah aşkına?
Trip trup
Ya haklısın valla. Ben anlamadım zaten niye böyle oldu. Tribi sevmem konuşmaktsn yanayımdır hep. Sordum ona da söylemedi yani. Umarsız haller bi edalar... Ben de üstelemedim ama bir öyle bir böyle tavırları da hoş değil yani :/

Hem adami bi cafeye goturmussun hem de burasi benim eski sevgilimle geldigim cafe deyip huzunlenmissin. Artik seninle ilgilenmesi icin bi sebep kalmamis yeterince kendinden sogutmussun

O kafe zaten beni götürdüğü göl kenarındaki en güzel manzarası olan kafe arkadaşlar. O yüzden orayı tercih ettik. Bana yakın davrandı o biraz oradayken. Ben de henüz arkadaş olduğumuzdsn mesafe koymak istedim o an. Sonra bir şeye mi üzüldüğümü sorunca aklıma o an gelen ilk şeyi söyledim "eski sevgilimle buraya gelmiştik" dedim. Saçma olduğunun ben de farkındayım ama o karmaşık duygularla aklıma gelen ilk şey oydu. Zaten sorduğunda açıklamıştım da ona.

Bir arkadaşımın bana ilgisi çok yoğundu ve ben de sonradan bu ilgisinden etkilendiğimi fark ettim. Daha üç gün önce beni uğurlamak için terminale kadar geldi ve ben gitmeden birlikte yemek yemek istediğini söyledi filan.. Daha buna benzer bi dolu ilgili davranışı vardı. Ancak iki gündür farklı davranıyor. Onunla birlikte bir kafeye gitmiştik, kafeyi ben seçmiştim ve eski sevgilimle gittiğimiz bir kafe olduğundan az hüzünlenmiştim. Sorduğunda da söylemiştim. Dün bana "O kafeye eski sevgilinle gittiğin için mi gittik" diye sordu. Hayır tabiiki de dedim. Olsa da önemi yok sadece merak ettim diye cevapladı. Bugün akşam da bi ara whatshapp tan konuştuk şakalaştık ve 'Sana sonra soracağım şu konuyu' dedi, kapadık işi olduğu için. Ben vatsapta arkadaşlarımla konuştum, önemli yazışmalar yaptım ve bu arada mesajı geldi saat 1 de. "Müsait olduğunda bana şu konuyu açar mısın" demiş. Normalde böyle bir giriş yapmaz. Şu konu dediği de espri yaptığım saçma bi mevzuydu. Sonra "görüşmeni bölmeyeyim ben... Sen takıl..." Larla devam etti. Canının sıkkın olup olmadığını, onu kızdıracak herhangi bir şey yapıp yapmadığımı sordum yok dedi. Normaldeki haliyle alakası yoktu, umarsızdı baya. Konuşmayı kapadık ama anlam veremedim. Madem konuşmak istemiyordun niye yazdın? Ne bu haller yani? :/
bence adam haklı
ben olsam bende sana anormalleşirim

Back
X