Daha bugün ayrıldım

hytoyun

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
6
0
6
Kars
selam kızlar sizlerle bi konu paylaşmak istiyorum .
Benim 5 aydır bi ilşkim vardı . Sürekli ayrılıp barışıyordum erkek arkadaşımla 5 ay boyunca belki 7-8 defa ayrılıp barışmışlığımız vardır . Ama hep 1 gün ayrıl kalabilrdik fazla degil . sonra ki gün ya o mesaj atardı yada ben yani barışırdık . Ben sürekli hata yapıyordum o da sinirleniyordu tabi eski sevgilimin numarasını istemiştim kız arkadsımdan nasıl oldysa bunuda erkek arkdsm öğrnmstı ama ayrılmdı bendn kzdı küstü bağrdı çğrdı ama ayrılmdı . Bugün sabah konuşmaya başladık iste kızlar artık ayrıl barış ayrıl barış ona karsı bir şeyler hissetmemeye başlamıstım ama ayrılmkta istemiyrdum, ayrılamıyrdm bu sabah arkadsyla pes oynmya gittğini söyledi bn onun pes oynmsna karsydm o öyle dynce ben hemn bitti bb dedm o acklma yapmya calstı fln zaten her kvgda bnm hatalarmı kakıyodu basıma sklmstm ama bnı gercktn sevyrdu glba ama bn skılmstm ve ayrıldm kzlar sizce iyi bir şeymi yaptm ama artk ckmk ıstmyrm onunla dönmk istmyrm ona gercktn hergun mutsz olmktn skldm onunla cknca hergn kvga hergn kvga onu artk ıstmyrm kzlar . ne yapmalym onu untmk için yardmcı olrmsnz ??

Zaten kendin demissinya skldim hislerim bitti diye vede birini sevmiyorsan onunla bosa zaman harcama onada yazik bitmis gitmis iste hislerinin bittigi halde ne diye nasil unuturum diyorsunki anlamis degilim heleki biriyle sevgiliyken eski sevgilinin numaraisni istemen cok saygisiz düsüncesiz bir davranis aldatilmaya kadar gider iyikide ayrilmissin cocuk icinde iyi olmus ...

Birini sevmiyorsaniz kendinizide bosa sevdirmeyin büyük günahtir

Haklsın canım bencde oyle .s ikmz ıcnde en iysi bu oldu onu üzmkte ıstmyrm zaten . . .

Sevmymşşn ayrlmşsn onunla devm etmenn ne anlamı vr ki eer sevmyrsan on da yazk etms olrsun bu drmda.o ne dyo peki ayrlma konusnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…