daha çok erken ama ben tükeniyorum

burcuca44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2010
172
0
46
Malatya
merhaba canlar... of napsam napsam diye düşünürken size akıl danışayım dedim..daha çok yeni evliyim ve o kadar mutsuzum ki... severek evlendim oysa..

eşim aşırı değişti bu aralar tanıyamıyorum, şaka bile olsa aramızdaki daha sinirden kaynıyor kaynıyor kaynıyor inanın ağlamaktan göz yaşım kurudu.. neden böylesin diyorum dediğimde bile kavga çıkıyor.. napıcağımı şaşırdım .. bugün yine deli gibi kavga ettik, sebep de sadece ona dışarı çıkmak istediğinde benimle birlikte zaman geçirmek istemiyor musun diyişim oldu..

inanın ailesi ile binlere sorun yaşarken bile tek bir keere bile yüzümün bükülmesine dayanamayan insan birden böyle oldu, anlamıyorum, alttan ala ala ala ala ezildim yahu.. bu ne menen bişeymiş...

akıl vefrin bana nolurrrr :(:(:(

cnm bunlar da geçer sen üzülme ağlayarak kendini de yıpratma...hem yeni evlisin madem bu güzel gnlernizi yokyere ziyan etmeyin gerçekten ...dışarı çıkacksa beraber çıkın sevgiliyken veya nişanlıyken ki gibi her anınızı dolu dolu yaşayn bu senin elinde...eğer yalnız çkmk istyrsa da boşver çksn...sen de seni özlemesini sağla mesela..sen onun etrafında dolanırsan şımarır zaten...daha çok yenisiniz birbirinizi zamanla daha iyi tanıyakcsnz

cnm bunlar da geçer sen üzülme ağlayarak kendini de yıpratma...hem yeni evlisin madem bu güzel gnlernizi yokyere ziyan etmeyin gerçekten ...dışarı çıkacksa beraber çıkın sevgiliyken veya nişanlıyken ki gibi her anınızı dolu dolu yaşayn bu senin elinde...eğer yalnız çkmk istyrsa da boşver çksn...sen de seni özlemesini sağla mesela..sen onun etrafında dolanırsan şımarır zaten...daha çok yenisiniz birbirinizi zamanla daha iyi tanıyakcsnz

canım bi güzel sözden bile nem kapar oldu, evet herşey çok yeniydi hiç böyle olacağını düşünmemiştim yeni diye daha çok yıpranıyorum.. kendince herşeyi haklı görüyor , ben güzel sözlerdden bile bi anlam çıkarınca valla artık deli olcam ya

iyi bir zamanını kolla...ve hemen konuş eşinle...biz niye budurumdayız diye sor...

soruyorum ve inan o kadar ılımlı ve samimi yaklaşıyorum ki , ama yine diyorki ne var bizim halimizde herşeyde bişey arayıp zaten bu soruyu sormazsan şaşardım demekki sen sorun olduğunu düşünüyorsun niye benim adıma karar veriyorsun vsvs sonra durdurabilene aşk olsun...

acaba size söylemediği bi sıkıntısı mı var..
işleriyle alakalı mesela..
bence hiç sormayın üzerine düştükçe dahada şımarmasın..
kendi kendinize takılın..
umursamaz davranın bi süre..

acaba size söylemediği bi sıkıntısı mı var..
işleriyle alakalı mesela..
bence hiç sormayın üzerine düştükçe dahada şımarmasın..
kendi kendinize takılın..
umursamaz davranın bi süre..

işleri ile alakalı sanmıyorum canım, bin surat geziyor insan ister istemez neyin var diye soruyor :(

biri bin değil milyon yapan huyu yokmu, off..

acaba sen farkında olmadan çok üzerine düşüyor olabilir misin?

evlilik kimi erkeğe ilk etapta ağır geliyormuş..
ilk aylar hemen hemen herkesin biraz sancılı geçer..
burdaki konularıda okursan ilk aylarda sorun yaşayan çok..

bence üzerine düşme umursamaz davran..
göreceksinki o senin üzerine titremeye başlıyor..

mesela dışarı çıkmak istemiş ya..
aslında yeni evlisiniz saçma yalnız çıkmak istemesi ama sen desen ki, aa bende fırsat bulmuşken arkadaşlarla görüşeyim bak bu iyi oldu..

acaba sen farkında olmadan çok üzerine düşüyor olabilir misin?

evlilik kimi erkeğe ilk etapta ağır geliyormuş..
ilk aylar hemen hemen herkesin biraz sancılı geçer..
burdaki konularıda okursan ilk aylarda sorun yaşayan çok..

bence üzerine düşme umursamaz davran..
göreceksinki o senin üzerine titremeye başlıyor..

ya öyle yapsam dimi, o beni takmıyorsa bende onu takmam .. ( umarım yapabilirim )

(AminMellaLle) düsüncelerimi okumus sanki.. :61:
Eger baska bir sıkıntısı falan yoksa üzerine düsmeyin!
Bazı insanlar karsı taraf hep alttan alıp sessiz kaldıkca isi abartırlar biraz.

Son düzenleme:
(AminMellaLle) düsüncelerimi okumus sanki.. :61:
Eger baska bir sıkıntısı falan yoksa üzerine düsmeyin!
Bazı insanlar karsı taraf hep alttan alıp sessiz kaldıkca isi abartırlar biraz.

bi kere konuşup , derdimi anlatmaya fırsat verse belki herşey çözülecek, beni anlayacak.. ama yok konuşma gibi bi lüksümüz kalmadı..

işte sorun orda..
madem iletişim kurulamıyacak bi durumda sende hiiç bişey anlatma..
halinden çok memnun gibi davran kendi kendine yettiğini göster..
bak nasıl kedi gibi sokulmaya çalışacak..
yılma ama..
ısrarla rahat ve umursamaz davran..

işte sorun orda..
madem iletişim kurulamıyacak bi durumda sende hiiç bişey anlatma..
halinden çok memnun gibi davran kendi kendine yettiğini göster..
bak nasıl kedi gibi sokulmaya çalışacak..
yılma ama..
ısrarla rahat ve umursamaz davran..

bu akşam geç geldi geldiğinde de tv seyrediyordum hiiiççç de takmadım ohhhhhhhhhhh iiyi ettim canıma tak etti ya , bana diyor ki sende bi değişme var sonu hayrolsun.. bende dedimki ne görürsem onu vericem artık , yaptıkların kazandırmıyor kaybettiriyor haberin olsun dedim, gitti yattı hıhh :D ohh ya içim soğudu biraz.. canım sağol desteğin için..

Ama takmamak , aldırmaz görünmek çözüm değil ki. Bu şekilde hem eşiniz sizden uzaklaşır hemde siz fazlasıyla dolarsınız.. Birlikte kaliteli zaman geçirmeye çalışın.. Belki sıkılıyordur. Türlü oyunlar alabilirsiniz eve yada siz eşinizi tanıyorsunuz ; ne yapmayı sever arkadaşlarıyla , ona benzer birşeyler bulun derim ben.
Bir arkadaş '' dışarıya çıkmak istiyorum dediğinde , sende aa bak bende fırsat bulmuşken şuraya gideyim '' gibi bir yorum yapmış . Bu güzel bir düşünce. Aldırmaz gibi görünmek aslında bu. Fakat fazlası çiftlerin kopmasına neden olur bence. Çok sorgulayıcı olmadan göz ucuyla takip etmek gibi birşey.

Inşaallah sıkıntınız biran önce çözülür. :70:

bu akşam geç geldi geldiğinde de tv seyrediyordum hiiiççç de takmadım ohhhhhhhhhhh iiyi ettim canıma tak etti ya , bana diyor ki sende bi değişme var sonu hayrolsun.. bende dedimki ne görürsem onu vericem artık , yaptıkların kazandırmıyor kaybettiriyor haberin olsun dedim, gitti yattı hıhh :D ohh ya içim soğudu biraz.. canım sağol desteğin için..

hehe bak bu başlangıç nasıl yola geliyor gör..
surat filan asmaya gerek yok aksine neşen keyfin yerinde davran..
valla bravo 5 dk.da farketmiş:)

Ama takmamak , aldırmaz görünmek çözüm değil ki. Bu şekilde hem eşiniz sizden uzaklaşır hemde siz fazlasıyla dolarsınız.. Birlikte kaliteli zaman geçirmeye çalışın.. Belki sıkılıyordur. Türlü oyunlar alabilirsiniz eve yada siz eşinizi tanıyorsunuz ; ne yapmayı sever arkadaşlarıyla , ona benzer birşeyler bulun derim ben.
Bir arkadaş '' dışarıya çıkmak istiyorum dediğinde , sende aa bak bende fırsat bulmuşken şuraya gideyim '' gibi bir yorum yapmış . Bu güzel bir düşünce. Aldırmaz gibi görünmek aslında bu. Fakat fazlası çiftlerin kopmasına neden olur bence. Çok sorgulayıcı olmadan göz ucuyla takip etmek gibi birşey.

Inşaallah sıkıntınız biran önce çözülür. :70:

tüm yorumları okudunuz mu bilemiyorum ama beyfendi ağzını açtırmıyomuşki..
hemen kavgaya başlıyormuş..
iletişimin koptuğu yerde hal dili devreye girer:24:

Valla canım hiç kendini ve canını sıkma derim.Çünkü eğerki belli bir huyu var ise düzelecek diye hiç bakma çünkü hiçbir erkek huyundan vazgeçmez ben tam 10 yıldır düzeltemedim bundan sonra da sadece kendi hayatımı yaşamaya karar verdim 10 yıl önceye dönup baktığımda ne var biliyormusu yalnızlık-ağlamak ha bugun düzelir ha yarın düzelir diye baktım ve 10 yılım ziyan oldum bunu yanımda sırf o mutlu olsun kavga çıkmasın diye etrafımda kımse kalmadı şu an 1 tane bile arkadaşım veya dostum diyecek biri yok sen sen ol kendini ezdirme ve kendi hayatını yaşa. Çünkü İnsanı yaşadığı günler değil erişemediği mutluluktur.

sizde evlilik monotonluktur çatısı altındaki sıradan evliler içine katılmış bulunmaktasın
Hoşgeldin aramızaa
alış artıkk evlilik buu flört değil..
imzayı attın bittii..
pufsssssss bak o adam uçtu ardından el salla..
by by..

Valla canım hiç kendini ve canını sıkma derim.Çünkü eğerki belli bir huyu var ise düzelecek diye hiç bakma çünkü hiçbir erkek huyundan vazgeçmez ben tam 10 yıldır düzeltemedim bundan sonra da sadece kendi hayatımı yaşamaya karar verdim 10 yıl önceye dönup baktığımda ne var biliyormusu yalnızlık-ağlamak ha bugun düzelir ha yarın düzelir diye baktım ve 10 yılım ziyan oldum bunu yanımda sırf o mutlu olsun kavga çıkmasın diye etrafımda kımse kalmadı şu an 1 tane bile arkadaşım veya dostum diyecek biri yok sen sen ol kendini ezdirme ve kendi hayatını yaşa. Çünkü İnsanı yaşadığı günler değil erişemediği mutluluktur.
7 senemi verdim bendee ardıma bakıorummm aynı imzayı attığım günün ardımdayımm..
20.06.2004
19 da evlendim ertesi gün pişman oldum...
ama geri dönüşü yokyaa katlanılcakk
çocuk düzeltir düzeltir (bide çocuk)
7 sene dönüp bakıyorum aaa 20.06.2004 kalmışım hala eee zaman mı durdu.. yoksa...
Yoooooo zaman tükeniyooo ben kalmamışım vere vere bitmişimm..
hopss! dur! sağa çekin şöför beyy inicek varr yüküm ağır.. ardıma bakmadan indim..
18.06.2004 den başlıyorum hayatıma ama değişen bir tek şey var birde nazar boncuğum eklendi buna OĞLUM..
oğlum ve benn mutluluk..

Back
X