daha çok erken ama ben tükeniyorum

Evliliğn fikri bile beni kasıyordu şimdi okuduklarımdan sonra iyice korkmaya başladım.
Canımm umarım yanılıyorumdur.Aldatılıyor olabilir misin? Ben öyle hissetiim (sadece boş bir his benim ki)Umarım değildir.En kısa zamanda herşey güzel olur.

bu ihtimali inan hiç düşünmedim.. :( :( yani aklıma getirmek istemiyorum.. hep kendi kendimi yeni evli alışamadı fikri ile avutuyorum... ama ya hislerin doğru ise.. yok yok koyarım kapıya alimallah ozaman....

üzülme arkadaşım ayn sorunları bnde yaşıyorum.1.5 senelik evliyim ama eşimle paylaşabildiğimiz tek bir güzel an bile kalmadı.işten geliyor geçiyor tv nin karşısına ne konuşuyor ne dışarı çıkıyoruz.ne bir arkadaş ortamına giriyoruz.ki biz deliler gibi severek evlendik.inan saat gecenin 2.3o u bn düşüncelerimmle yapayalnız .o fosur fosu uyuyor.ne yapacağımı şaşırdım. Defalarca konuştum ama tk yok.çıkmazlardayımmm off offf

zaten bu rahatlıkları da beni deli ediyor canım ya.. aynen bende dün gece 4 ü hala üzüntüm mideme vuruyo bulantıdan uyumadım bile..

bu ihtimali inan hiç düşünmedim.. :( :( yani aklıma getirmek istemiyorum.. hep kendi kendimi yeni evli alışamadı fikri ile avutuyorum... ama ya hislerin doğru ise.. yok yok koyarım kapıya alimallah ozaman....

Canım ben bekarım ve evlilik halleri nasıl olur tam bilemiyorum.Kendine üzme bence bu kadar.Çünkü kimse kişinin kendisinden önemli değil.Önce kendini düşünmelisin.

Bütün evli arkadaşlar da ilk zamanlar böyle olabileceğini söylemiş.Yani benim bir anlık hissimi kaale alma:))

Son düzenleme:
evliliğin ilk zamanları maalesef böyle oluyor cnm...
azcık sabret derim ben sana.
çok üstüne düşme bide.

Canım ben bekarım ve evlilik halleri nasıl olur tam bilemiyorum.Kendine üzme bence bu kadar.Çünkü kimse kişinin kendisinden önemli değil.Önce kendini düşünmelisin.

Bütün evli arkadaşlar da ilk zamanlar böyle olabileceğini söylemiş.Yani benim bir anlık hissimi kaale alma:))

evet öyle söylüyorlar ama değişmediğini söyleyende o kadar çokki.. umarım canım sen çoook mutlu olucağın biri ile yuvanı kurarsın...

tşk ederim canım ama
Ben korkuyorum evlilikten gerçekten:((
Yani ne bileyim herşey değişecek gibi hissediyorum.O yüzden uzun bir süre evlenmeyi düşünmüyorum.
Nasıl desem kolaycıyım ben:)

tşk ederim canım ama
Ben korkuyorum evlilikten gerçekten:((
Yani ne bileyim herşey değişecek gibi hissediyorum.O yüzden uzun bir süre evlenmeyi düşünmüyorum.
Nasıl desem kolaycıyım ben:)

canım ne olcanı bilemessinki.. belki senin ki çok iyi olcak.. inş iyi de olur... bizimkiler başşka tür.. belki sana erkek neslinin iyilerinden düşer ;)

canım ne olcanı bilemessinki.. belki senin ki çok iyi olcak.. inş iyi de olur... bizimkiler başşka tür.. belki sana erkek neslinin iyilerinden düşer ;)

Keşke ama hiççç sanmıyorumm:))
Zaten annemin dediğine göre hiç bir ilişki dört dörtlük gitmezmiş.İki taraftan birileri zaman zaman alttan alıcaklar diyor.Anlayış,sabır,sadakat bu üçlü çok önemliymiş.Mesela onun bana anlattıklarından sana örnek vereyim.İlk zamanlar herşeyin mükemmel olması için çok çabalıyormuş.Daha sonra olayları kendi akışına bırakmış(çok da salmamış anladığım kadarıyla)daha iyi olmuş durumlar.
Yani hep söylediği insanın kendisini çok fazla üzüp,yıpratmaması gerektiği.(Ben de ona katılıyorum)
O zaman insanın hem kendisine hem eşine enerjisi kalmıyormuş.Bir de güleryüzlü olmak gerek falan diyor.(Ben bir şeye kızdıysam çok uzatırım,araştırırım,hata nerde kim de hiç bitirmem.Güler yüz falan hikaye ben de :))

Keşke ama hiççç sanmıyorumm:))
Zaten annemin dediğine göre hiç bir ilişki dört dörtlük gitmezmiş.İki taraftan birileri zaman zaman alttan alıcaklar diyor.Anlayış,sabır,sadakat bu üçlü çok önemliymiş.Mesela onun bana anlattıklarından sana örnek vereyim.İlk zamanlar herşeyin mükemmel olması için çok çabalıyormuş.Daha sonra olayları kendi akışına bırakmış(çok da salmamış anladığım kadarıyla)daha iyi olmuş durumlar.
Yani hep söylediği insanın kendisini çok fazla üzüp,yıpratmaması gerektiği.(Ben de ona katılıyorum)
O zaman insanın hem kendisine hem eşine enerjisi kalmıyormuş.Bir de güleryüzlü olmak gerek falan diyor.(Ben bir şeye kızdıysam çok uzatırım,araştırırım,hata nerde kim de hiç bitirmem.Güler yüz falan hikaye ben de :))

canım benim ilişkimde Allah bütün bütün yükü bindirmiş omzuma.. bizimkinde tık yok :( tabi her zaman bi taraf dah çok alttan almak zorunda oluyor ki bu malesef ben oldum :( ya o kadar zorki birisini taşımak, bişeyleri sadece kendi omzuna almak.. ve öyle kötü bir huyum varki, umursamaz olamıyorum..bişey oluyor onu iyiye çevirmeden hasta oluyorum. e karşımdaki de iyiye çevirmek için bana fırsat sunmayınca vay benim halime.. en çok da üzüldüğüm konu ne biliyonmu şeker, flortken böyle diildi.. evlendik herşey bitti sanki... annemlere geldim bi süreliğine... belki kafamı dağıtırım, o da kafasını dinlesin biraz, bizimkilere de bişey demedim ama daha ilk aylardan çatlak olduğunu fark ettiler sanki.. e bide ben ailemi üzdüüğümü düşünüp üzülüyorum... gerçekten evlilik için tamamen ben hazırım demeden evlenme... sevmek bi yana kalsın, bende çok severek evlendim, ama sonu...

Umarım bu ufak tatil ikinize de iyi gelir.Tatil dedim çünkü anlattıklarından yola çıkarak çok üzüldüğünü ve sıkıldığını biliyorum.Böyle ufak ayrılıklar belki iyi gelebilir.Herkes aynı şeyi sölüyorlar canım zaten ilişki halindeyken erkekler daha farklı oluyor.İmza atıldıktan sonra bazı şeyleri umursamamaya başlıyorlar.Neyse kafanı toplamaya çalış,dert etme diyeceğim ama yapamıyorsun...
İyi şeyler düşünmeye çalış en azından

Umarım bu ufak tatil ikinize de iyi gelir.Tatil dedim çünkü anlattıklarından yola çıkarak çok üzüldüğünü ve sıkıldığını biliyorum.Böyle ufak ayrılıklar belki iyi gelebilir.Herkes aynı şeyi sölüyorlar canım zaten ilişki halindeyken erkekler daha farklı oluyor.İmza atıldıktan sonra bazı şeyleri umursamamaya başlıyorlar.Neyse kafanı toplamaya çalış,dert etme diyeceğim ama yapamıyorsun...
İyi şeyler düşünmeye çalış en azından

umarım tatlım, en azından biraz ben olmadan yaşamanın nasıl olduğunu anlarsa gittiğimde bana ona göre davranır.. bende anlarım artık, iyimi kötümü...

tşk ediyorum desteğin için..ve ayrıca hepinize kızlar... dilerim hepinizin yuvası şahane olur...

merhaba canlar... of napsam napsam diye düşünürken size akıl danışayım dedim..daha çok yeni evliyim ve o kadar mutsuzum ki... severek evlendim oysa..

eşim aşırı değişti bu aralar tanıyamıyorum, şaka bile olsa aramızdaki daha sinirden kaynıyor kaynıyor kaynıyor inanın ağlamaktan göz yaşım kurudu.. neden böylesin diyorum dediğimde bile kavga çıkıyor.. napıcağımı şaşırdım .. bugün yine deli gibi kavga ettik, sebep de sadece ona dışarı çıkmak istediğinde benimle birlikte zaman geçirmek istemiyor musun diyişim oldu..

inanın ailesi ile binlere sorun yaşarken bile tek bir keere bile yüzümün bükülmesine dayanamayan insan birden böyle oldu, anlamıyorum, alttan ala ala ala ala ezildim yahu.. bu ne menen bişeymiş...

akıl vefrin bana nolurrrr :(:(:(

Netten iletisimsizlik ve evlilik basliklarindaki yazilar tavsiyemdir simdilik...

umarım tatlım, en azından biraz ben olmadan yaşamanın nasıl olduğunu anlarsa gittiğimde bana ona göre davranır.. bende anlarım artık, iyimi kötümü...

tşk ediyorum desteğin için..ve ayrıca hepinize kızlar... dilerim hepinizin yuvası şahane olur...

Rica ederim canım:))

Back
X