• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Daha çok hangi tip kitaplar okursunuz ?

Daha çok hangi tip kitaplar okursunuz

• Ankete Katılan
    58

EzBuZ

Danalar girmiş bostana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
4.203
1
156
Daha çok hangi tip kitaplar okursunuz...?

elime gecen her turde kitabi okuma gibi bir aliskanligim var,kitap ayirmam,tam bir kitap kurduyum ben.

kitap olsun de ne bulursam okurum...
bu aralar siyasi geçmişimizle ilgili yayınları okuyorum...geçen yaz kişisel gelişim kitapları okudum...
şu anda elimde mahkemece yayın yasağı konulan ergenekon davasıyla ilgili bir kitap var,belgelere dayalı olayları anlatıyor...ilginç bir kitap...velhasıl dedim ya kitap olsun da ne bulursam okurum...

psikoloji yi tercih ediyorum....sengözlerimebaksanab

çeşitli roman psikoloji okumayı severim 600 yakın evimde kitap var iyi bir okuyucuyum

kitap okumayi cok severimmm (:
elime ne gelirse de okumam..biraz seciciymmm..beni konusu etkileyen kitabi okurum
(:

içeriği ilginç olan her türlü kitabı okurum okumayı seviyorum klasik psikoloji roman artık ne olursa yeterki kitap beni çeksin ve sayısını hatırlamadığım kitaplarım var onlar benim hazinem birde bir huyum daha var gazete küpürleri kesip saklarım :asigim:

Kişisel Gelişim, Tarihi Romanlar Tercihim Ama Elime Geçeni Eğer Ilginç Bulursam Okurum Ayirt Etmem.

her türü okurum, yeter ki bir şeyler katacağını ve bana bir şeyler vereceğini bileyim....

Çeşitli konularda romanlar seçeneğini işaretledim; ama ben daha çok macera ve gizem seviyorum. Sanırım bu nedenle Jean Paul Grange ve Dan Brown takipçisiyim.

Aslında her türlü kitabı okumaktan hoşlanırım ama bu aralar Din kitaplarına sardım özellikle elimde "Efendimiz I" adında bir kitap var harika bir anlatımı var, okumak isteyenlere tavsiye edebilirim :)

edebi kitaplar estetik deger taşıyan eserler benim için cok önemli türk ve dünya klasikleri
şiir öykü deneme her türü seviyorum

Fikir,düşünce kitapları okurum. Romandır,hikayedir küçükken cok okudum,ama ratık bana vakit kaybı gibi geliyor,bana ciddi olarak bir şeyler vermesini arzu ediyorum okuduğum kitabın. zaten vakit az...

Daha çok edebi,dini ve psikolojik kitaplar ilgimi çeker.Keşke daha çok okuyabilsem:utangac: Bir araştırmaya göre,bir japon bir yılda ortalama 25 kitap okuyormuş.Bir isveçli bir yılda ortalama 10 kitap okuyormuş,bir fransız bir yılda ortalama7 kitap okuyormuş,bir türk ise 10 yılda ancak 1 kitap okuyormuş:1shok:Türkiye'de okuma alışkanlığına sahip 70 bin kişi bulunuyormuş.Yani nasıl bir araştırma ki bu anlamadım gerçekten bu kadar az mı?:uhm:Çocuklarımıza okuma sevgisini çok küçük yaşlardan itibaren kazandırmalıyız...

Back
X