Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kitap olsun de ne bulursam okurum...
bu aralar siyasi geçmişimizle ilgili yayınları okuyorum...geçen yaz kişisel gelişim kitapları okudum...
şu anda elimde mahkemece yayın yasağı konulan ergenekon davasıyla ilgili bir kitap var,belgelere dayalı olayları anlatıyor...ilginç bir kitap...velhasıl dedim ya kitap olsun da ne bulursam okurum...
içeriği ilginç olan her türlü kitabı okurum okumayı seviyorum klasik psikoloji roman artık ne olursa yeterki kitap beni çeksin ve sayısını hatırlamadığım kitaplarım var onlar benim hazinem birde bir huyum daha var gazete küpürleri kesip saklarım :asigim:
Çeşitli konularda romanlar seçeneğini işaretledim; ama ben daha çok macera ve gizem seviyorum. Sanırım bu nedenle Jean Paul Grange ve Dan Brown takipçisiyim.
Aslında her türlü kitabı okumaktan hoşlanırım ama bu aralar Din kitaplarına sardım özellikle elimde "Efendimiz I" adında bir kitap var harika bir anlatımı var, okumak isteyenlere tavsiye edebilirim :)
Fikir,düşünce kitapları okurum. Romandır,hikayedir küçükken cok okudum,ama ratık bana vakit kaybı gibi geliyor,bana ciddi olarak bir şeyler vermesini arzu ediyorum okuduğum kitabın. zaten vakit az...
Daha çok edebi,dini ve psikolojik kitaplar ilgimi çeker.Keşke daha çok okuyabilsem Bir araştırmaya göre,bir japon bir yılda ortalama 25 kitap okuyormuş.Bir isveçli bir yılda ortalama 10 kitap okuyormuş,bir fransız bir yılda ortalama7 kitap okuyormuş,bir türk ise 10 yılda ancak 1 kitap okuyormuş:1shok:Türkiye'de okuma alışkanlığına sahip 70 bin kişi bulunuyormuş.Yani nasıl bir araştırma ki bu anlamadım gerçekten bu kadar az mı?:uhm:Çocuklarımıza okuma sevgisini çok küçük yaşlardan itibaren kazandırmalıyız...