Daha dogmadan inatcı bebek((((

Namuzar

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
843
419
23
40
Anne adaylari anneler bana bir akil verin.36 haftalik hamileyim bebegim iki hafta once normL dogum pozisyonuna girmisdi ve tekrar geri dondu.Doktorum bu son hafta donmezse elle dondurmek icin bir hastaneye yonlendirdi amma ben elle dondurmeden korkuyorum.Sezeryan dogum da istemiyorum.Ben bebegim donsun diye ne yapmaliyim elimden ne gelir?cok kafam karisik(((

Elle döndürmek mi?
Bunu hiç duymadım inşallah kendisi döner ve doğumunuz gönlünüzce olur.

Elle döndürme yaşadığım ülkede çok normal ve yapılıyor çoğu insanda korkma derim. Bende normal Doğumdan korkuyorum ama normal Doğum mecbur burda :63:

Elle döndürme yaşadığım ülkede çok normal ve yapılıyor çoğu insanda korkma derim. Bende normal Doğumdan korkuyorum ama normal Doğum mecbur burda :63:
Ben yasadıgım ulkede de yapılıyor amma dogal olmayan bısey oldugu ıcın panıge kapılıyorum.ben normal dogum ıstıyorum amma durum ortada bebek ıstemıyor

Ben yasadıgım ulkede de yapılıyor amma dogal olmayan bısey oldugu ıcın panıge kapılıyorum.ben normal dogum ıstıyorum amma durum ortada bebek ıstemıyor
Yok yok gönlünce olur inşallah stres yapma

Elle nasıl oluyor ya? Nasıl yapılıyormuş? Hakkında en ufak fikrim Yok ama bebek için sağlıklı mı değil mi tartışılır bence

Yok yok gönlünce olur inşallah stres yapma
İnsallah.Tesekkurler desteyın ıcın
Elle nasıl oluyor ya? Nasıl yapılıyormuş? Hakkında en ufak fikrim Yok ama bebek için sağlıklı mı değil mi tartışılır bence
external cephalic diye yaz youtubda ogle bısey.evet bana da dogal yolla donmesı daha mantıklı gelıyor.Cok uzgunum bır yandan da duygularım karmakarısık

İnsallah.Tesekkurler desteyın ıcın

external cephalic diye yaz youtubda ogle bısey.evet bana da dogal yolla donmesı daha mantıklı gelıyor.Cok uzgunum bır yandan da duygularım karmakarısık
Dışardan müdahale olurda bebek şoka girmez mi ya? Ben anlamadım gerçekten bana çok mantıklı gelmedi. Bebeğin sağlığı için sezeryansa oluver ki dikiş izi altı üstü. Bence bulaşma şoka girebilir

Dışardan müdahale olurda bebek şoka girmez mi ya? Ben anlamadım gerçekten bana çok mantıklı gelmedi. Bebeğin sağlığı için sezeryansa oluver ki dikiş izi altı üstü. Bence bulaşma şoka girebilir
Valla doktorla gorusmemız var bır konusalım da.Amma istemedıyımı soyluycem hısslerım zaten yapma dıyor

Çok tuhaf gelebilir belki ama yinede söylemek istedim. Yengem köyde doğum yapıyor yıllar önce... Evde ebe doğum yaptırmak istiyor fakat bebek ters gelince hemen traktörün arkasına koyup yengemi hastaneye gitmek için yola çıkıyorlar. Yolda tabi traktörün arkasında tangut tungur salllana sallana bebek düz dönüyor. Hastaneye gider gitmez de doğuyor...

Anne adaylari anneler bana bir akil verin.36 haftalik hamileyim bebegim iki hafta once normL dogum pozisyonuna girmisdi ve tekrar geri dondu.Doktorum bu son hafta donmezse elle dondurmek icin bir hastaneye yonlendirdi amma ben elle dondurmeden korkuyorum.Sezeryan dogum da istemiyorum.Ben bebegim donsun diye ne yapmaliyim elimden ne gelir?cok kafam karisik(((
Bende ayni durumu yaşıyorum. Bebegim ters duruyo yarin kontrolum var eger donmesse sezaryene alicaklar. Ilk bebegim normal dogmustu. 9 ay boyunca hep kordon dolanmasindan korktum. Ama bu sefer bebek ters döndü. Sezaryeni hic istemiyorum ve cok korkuyorum. Nette bebegi döndürmek icin bir kac hareket var ama ben yanlış bişi yaparim yada hersey daha kötü olur diye yapamiyorum. Ne yapicam bilmiyorum

Back
X