Evet bunun ıcın professionel insanlar var amma yine icim rahat deyil.Insallah evet donerElle döndürmek mi?
Bunu hiç duymadım inşallah kendisi döner ve doğumunuz gönlünüzce olur.
Evet bunun ıcın professionel insanlar var amma yine icim rahat deyil.Insallah evet doner
Ben yasadıgım ulkede de yapılıyor amma dogal olmayan bısey oldugu ıcın panıge kapılıyorum.ben normal dogum ıstıyorum amma durum ortada bebek ıstemıyorElle döndürme yaşadığım ülkede çok normal ve yapılıyor çoğu insanda korkma derim. Bende normal Doğumdan korkuyorum ama normal Doğum mecbur burda
Yasin okuyarak elini göbeginde oval sekilde sivazla oksa bol dua etBen yasadıgım ulkede de yapılıyor amma dogal olmayan bısey oldugu ıcın panıge kapılıyorum.ben normal dogum ıstıyorum amma durum ortada bebek ıstemıyor
Yok yok gönlünce olur inşallah stres yapmaBen yasadıgım ulkede de yapılıyor amma dogal olmayan bısey oldugu ıcın panıge kapılıyorum.ben normal dogum ıstıyorum amma durum ortada bebek ıstemıyor
Tamam zatrn her gun dualarım bebegım ıcınYasin okuyarak elini göbeginde oval sekilde sivazla oksa bol dua et
İnsallah.Tesekkurler desteyın ıcınYok yok gönlünce olur inşallah stres yapma
Merhaba yengemdede olmustu normal bi kadindogumcuydu dr.u tuttu cevirdi bebegi maasallah su an 9 yasinda hic korkmayinEvet bunun ıcın professionel insanlar var amma yine icim rahat deyil.Insallah evet doner
İnsallah.Tesekkurler desteyın ıcınYok yok gönlünce olur inşallah stres yapma
external cephalic diye yaz youtubda ogle bısey.evet bana da dogal yolla donmesı daha mantıklı gelıyor.Cok uzgunum bır yandan da duygularım karmakarısıkElle nasıl oluyor ya? Nasıl yapılıyormuş? Hakkında en ufak fikrim Yok ama bebek için sağlıklı mı değil mi tartışılır bence
İnsallah.Tesekkurler desteyın ıcın
external cephalic diye yaz youtubda ogle bısey.evet bana da dogal yolla donmesı daha mantıklı gelıyor.Cok uzgunum bır yandan da duygularım karmakarısık
Valla doktorla gorusmemız var bır konusalım da.Amma istemedıyımı soyluycem hısslerım zaten yapma dıyorDışardan müdahale olurda bebek şoka girmez mi ya? Ben anlamadım gerçekten bana çok mantıklı gelmedi. Bebeğin sağlığı için sezeryansa oluver ki dikiş izi altı üstü. Bence bulaşma şoka girebilir
Kac dakıka surmus?agrılı bıseymı?ay cok karısısgım bebeyıme bır sey olmasın daMerhaba yengemdede olmustu normal bi kadindogumcuydu dr.u tuttu cevirdi bebegi maasallah su an 9 yasinda hic korkmayin
Dakikami belki 15 saniye surmustur. Disaridan gobegi tuttu cevirdi ne agri ne aci hi bisey hissetmediKac dakıka surmus?agrılı bıseymı?ay cok karısısgım bebeyıme bır sey olmasın da
Bende ayni durumu yaşıyorum. Bebegim ters duruyo yarin kontrolum var eger donmesse sezaryene alicaklar. Ilk bebegim normal dogmustu. 9 ay boyunca hep kordon dolanmasindan korktum. Ama bu sefer bebek ters döndü. Sezaryeni hic istemiyorum ve cok korkuyorum. Nette bebegi döndürmek icin bir kac hareket var ama ben yanlış bişi yaparim yada hersey daha kötü olur diye yapamiyorum. Ne yapicam bilmiyorumAnne adaylari anneler bana bir akil verin.36 haftalik hamileyim bebegim iki hafta once normL dogum pozisyonuna girmisdi ve tekrar geri dondu.Doktorum bu son hafta donmezse elle dondurmek icin bir hastaneye yonlendirdi amma ben elle dondurmeden korkuyorum.Sezeryan dogum da istemiyorum.Ben bebegim donsun diye ne yapmaliyim elimden ne gelir?cok kafam karisik(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?