Daha düğünüm olmadı nikah yaptık ama eşimimn ailesiyle aram iyi değill

offf offff amınn

bazen ayrılmayı dusunuyorum ama nısanlımı cok sevıyorumm ben evlenınce duzelır dıyorum sonucta cok uzak olucam kaynanamdan...hersey yoluna gırer ıns aynı evın ıcınde olunca esımle yoluna gırcegını dusunuyorum cunku esımde anlar neyın kımın ne oldugunu tek yol sabretmek kayınvalıdenız bısey dese bıle esınızın yanında susmak ben boyle yapıyorum ıns duzelır ınanıyorummmm:)

saolun kızlarrr....1 ay sonra düğünüm var neden boyle oldum ben ya:((( esımden soguyorum aslında sevıyorum da ama kafam karısıyor aılesıyle ıyı degılım dıye ondan soguyorum benı operken bıle zorla oluyor:(( aslında cok cok buyuk sey yok ama kafama takıyorum..dugune bır ay kalmıs erkek tarafı kız tarafını annemı aramaz mı kına da ne getırılıcek falan fılan dıye:( soguklar ıste soguk babamı aramadıkları 4 ay oldu..uzuluyorlar yaa. ne olur yarım edın yorum yapın bana. esım ıyı benı cok sevıyor 5 yıldır cıkıyorduk asıktımm ona onsuz yapamazdım ama bu nıkah nısandan sonra aılesı yuzunden sogukluklarından bır seyler oldu bana. yoksa esım bır deıgımı ıkı etmez ne ıstesem alır. ııkımız de calısıyoruz zaten cok sukur. evet setı esım aldı bakalım dugunde ne takacaklar: en son olay ıse gelınbası ıcın yer ayırmıslar bır bana bır de yanımda abımın esıne. ee annem dedım ona ayarlamadılar heralde ananm napsın bılmedıgı ıstanbulda yaa ıste bunlara takıyorum yaa....

Düğün öncesi böyle gerginlikler olur. Sen sakin olmaya bak. Boşyere nişanlınla aranı bozma. Telafisi mümkün olmayacak hatalar yapmayın

Ben de seninle aynıyım canım ama takmamaya çalışıyorum.

Madem onlar daha başlamadan bana mesafe koydular, bir kez bile ne beni ne de ailemden hiçkimseyi aramadılar, ben de onlar nasıl istiyorsa öyle olurum.

Nişanlınla da aran ister istemez soğur, çünkü senin ailenin de o aileden beklentileri oluyo ve hiçbiri karşılanmıyo malesef.

Tek diyebileceğim sanırım zaman içinde takmamayı öğrenicez ama biraz duruma alışabilmek için zaman gerekli..

bu dönemler çok sancılı gerçekten benzeri durumları bende yaşıyorum. Çok sabırlı davranmak lazım şimdiden araya soğukluk girmesin diye uğraşıyorum. Herkes bizim kadar düşünceli ve fedakar olamıyor malesef. Yapacak bir şey yok bu saatten sonra kimseyi değiştiremeyeceğimize göre alttan alarak durumu idare etmeye çalışacağız.

o kadar sasırıyorum kı dugune 1 ay kalmıs ya bır arayın annemı babamı? :((kınaya ne alınacak lazım mı su mu bu mu de...bılmıyorum yaa annem uzulecek nasıl bı dunur boyle...kına ıcın de bındallaı bakacaz esımle bu aralar aılesının kredı kartından cektırcez ama hıc kendım vermek ıstıyorum parasını tenezzul etmek ıstemıyorum

Canım inşallah Allah bizi eşlerimizle mutlu etsin, ailelerimiz de bu şekilde mutlu olsunlar çok da fazla diyecek bişey yok çünkü durumun değişmesi zor

o kadar sasırıyorum kı dugune 1 ay kalmıs ya bır arayın annemı babamı? :((kınaya ne alınacak lazım mı su mu bu mu de...bılmıyorum yaa annem uzulecek nasıl bı dunur boyle...kına ıcın de bındallaı bakacaz esımle bu aralar aılesının kredı kartından cektırcez ama hıc kendım vermek ıstıyorum parasını tenezzul etmek ıstemıyorum

canım senı anlıyoruma ma kalkıpda sakına olakı kendı paranı kendın vermeye kalkma bırak alsınlar canım ne munasebet hem senle ılgılenmıyorlar hemde onların alacaklarınıda senmı verecen sakına valla ben senın yerınde olsam en pahalısını en guzelını alırdım ha laf edecek olurlarsada napayım yanımda degıldınız bende bunu begenıp aldım der cıkar dım ısın ıcınden bırak masraflarınıda kendılerı gorsunler sana gelıne para harcamaya alıssınlar

Ben bazen düşünüyorum belki soğuk olmaları daha iyidir en azından evlenince de çok fazla karışmazlar yani.

Polyanna mıyım ne??

canım benim nişanlımın ailesi de çok karışan tipler ama allahtan nişanlım böyle olduklarını bildiği için onları hep uzak tuttu bizden. biz bütün düğün masraflarını kendimiz karşıladık onlardan hiç bir yardım almadık aksine masrafları olduğunda para gönderdik yani kendimiz yaptığımız için bazı şeylerde kısıtlı davrandık ama en azından benim kafam rahat oldu. yani birazcık maddi destekte bulundukları zaman onların istedikleri olması gerekiyormuş gibi davranıyorlar. ama dediğin gibi benimde annemleri arayıp ne lazım ne yapalım filan diye konuştukları bişey yok. bende baya doluyum bu konuda ama susuyorum şimdilik:2:

zaten aıleler hıc gorusmuyor ki...biz de esyalarımızı kredı cekıp kendımız aldık..sımdı borc ödüyoruz. nişanda sadece set takıldı esım aldı zaten onlar bır sey takmadı.bakalım dugunde ne takacaklar...onların yaptıgı sadece gelınlık aldılar normal olarak ve dugun salonu yemeklı tutular ben yemeklı ıstememıstım aslında. umarım onun parasını da bızden cıkarmazlar

Back
X