Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ikiz kardeşimde senin gibi idi normal doğum yapmayı geç muayne bile olamıyor iğne yaptırımıyordu doktor en son seninle uğraşamam ki sen normal doguramazsin sezeryana alacağım seni dedi öyle de oldu :)Ya ben daha 1,5 aylik hamileyim ama şey ben.normal doguramam yani.kendime guvenemiyorum sezeryan dogurmak.istedigimize dair hakkimz varmi ? bana sorulsa direk sezeryan yani ..
Ay insaallah sacma simdiden.bunu dusunmek fakat asiri korkarim.normalden.zaten.bakalim.hayirlisiDaha şimdiden öyle düşünme önünde kaç ayın var hem normal doğumun bile çeşitleri var sezeryan her doktor yapmıyor işallah sağlıkla kucağına alırsın :)
Insaallah baklim.normal diye tutturursa prenses dogum yapmayi dusunecegim artik . Dogsunda hic bisey.onemli degil aslindaOyle pesin karar verme belkide birden olur biter hayrlisyla gelir bebisn ins.
Sakin simdiden bunlari stres yapma. Ben vajnsmsdm. Bebegim olsun dye korktgm seylerle imtihan oldum. Vajnsms devede kulak kaldi. Smdide baska baska seyler.... Dogumdan da korkuyordum, suan tek duam saglikla dunyaya gelmesi.. Sende hic stres yapma. O gun bi gelsin bakalim sartlar neyi gerektirecekse o olurda biter bile.hayirli olsun simdidenYa ben daha 1,5 aylik hamileyim ama şey ben.normal doguramam yani.kendime guvenemiyorum sezeryan dogurmak.istedigimize dair hakkimz varmi ? bana sorulsa direk sezeryan yani ..
normalim neyinden korkuyosunuz ki ben normal yaptim alttan baktirmaya tahammul edemezken yani kan alinirken bayilma durumuna gelen ben yaptim yani siz neden korkuyosunuz simdiden buna odaklamayin kendiniziAy insaallah sacma simdiden.bunu dusunmek fakat asiri korkarim.normalden.zaten.bakalim.hayirlisi
sezeryan la dogum yapinca ki hangisi saglikliysa o olsun hakkimizda bebegini hissedemiceksin ben bebegimi hissettim o anlari yasamak cook guzel anlatmakla bitmez normal dogum ama allahima dua ediyorum insallah bebegim ve benim icin saglicakla kurtulmamiz icin hangisi hayirliysa o olsun bende sezeryandan cok korkuyorumAy insaallah sacma simdiden.bunu dusunmek fakat asiri korkarim.normalden.zaten.bakalim.hayirlisi
Bu iyiymiş zor dogum yapan kadınlar için kurtarıcı olur. Iki dogum yaptım ikisini de normal dogumdu ve ikiside büyük bir travmadır benim için.Özelde yaparsan doktor soruyor sen seçiyorsun hangisini istersen.
Canim merak ettim birbucuk aylik hamileyim yazmissinya cinsiyetini ögrendinmi yoksa ?Insaallah baklim.normal diye tutturursa prenses dogum yapmayi dusunecegim artik . Dogsunda hic bisey.onemli degil aslinda
Yok hayr tbikide daha erken cinsiyet icin prenses dogum normal.dogum ama bel altini uyusturuyorlar yineCanim merak ettim birbucuk aylik hamileyim yazmissinya cinsiyetini ögrendinmi yoksa ?
Prenses demissin kizinmi olcak?
Allahim hayirli dogumlar nasip etsin..
Bu iyiymiş zor dogum yapan kadınlar için kurtarıcı olur. Iki dogum yaptım ikisini de normal dogumdu ve ikiside büyük bir travmadır benim için.
Hakkınızda hayırlısi olsun.Bende ilerde hatırlayıp ikincisini korkarak yapmak istemiyorum canım tatlı olduğu için büyük ihtimal bana da büyük bir travma olarak gelecek Doğum. Bu sebepten sezeryan her zaman tercihim. Uyuyayım uyanayım bitmiş olsun sonrasında aci çekmek önemli değil bebek var ailem var kocam var destek olup açımı azaltırlar ki zaten saat başı ağrı kesici vuruyorlar. Doktorum beni şimdiden bilgilendirdi ve tercihimi sezeryandan yana kullanıcam
Ya ben daha 1,5 aylik hamileyim ama şey ben.normal doguramam yani.kendime guvenemiyorum sezeryan dogurmak.istedigimize dair hakkimz varmi ? bana sorulsa direk sezeryan yani ..