- Konu Sahibi beyaz toprak
-
iyi geceler hanımlar yaşadığım bu durumdan çok sıkıldım artık biraz bana akıl ve destek verirseniz çok sevinirim biriyle güzel bir birlikteliğe başlıyorum ancak ilerleyen zaman içinde daha çok sahiplenen kıskanan taraf hep ben oluyorum sanırım bu durumu çok abartıyorum ki karşı taraf bu bana sırılsıklam aşık gözü benden başkasını görmüyor aklı fikri hep bende diyerek hepten salıyor durumu şuanda aynen böyle bir durum yaşamaktayım olayları tersine çevirmek için ne yapmalıyım
hani şarkıdada diyor yaa irem derici Üstüne düşüyorum kendini çekiyor,
Umarsamıyorum olay çıkıyor.
ben nerde olduğumun ne yaptığımın kiminle olduğumun neden geç cevap verdiğimin açıklamasını yapmam gerekiyor, karşı taraf ise müsait değil işte bu kadar basit bunu anlamalıymışım kendimi çok yoruyorum haklısınız değerli olan benim ama kıymet bilmeyen onlar...
iyi geceler hanımlar yaşadığım bu durumdan çok sıkıldım artık biraz bana akıl ve destek verirseniz çok sevinirim biriyle güzel bir birlikteliğe başlıyorum ancak ilerleyen zaman içinde daha çok sahiplenen kıskanan taraf hep ben oluyorum sanırım bu durumu çok abartıyorum ki karşı taraf bu bana sırılsıklam aşık gözü benden başkasını görmüyor aklı fikri hep bende diyerek hepten salıyor durumu şuanda aynen böyle bir durum yaşamaktayım olayları tersine çevirmek için ne yapmalıyım
bugün her sabah günaydın mesajı olurdu yazmamış bişey bende yazmadım oralıda olmadım öğleden sonra selam kelam yazdı hemen açıklamasınıda yaptı, nerelerdesin sesin soluğun çıkmamış desem ters cevap verirdi eminim umursamamak gerekiyor ve benim de bunu başarmam...
nerelerdesin falan deme. hiç umursama. akşam da yazar belki, sen yine geçiştir. ayrıca kendine meşgale bul sürekli onu düşünme, bırak o düşünsün seni
dediğin gibi yapıyorum canım o yazdıkça cevap veriyorum en son senin benden soğuduğunu düşünüyorum dedi herşeyi fazla abartıyorum galiba:)))
olabilir. ama kendisi msj atmayınca işi olmuş oluyo, sen atmayınca soğumuş mu oluyorsun? madem öyle kendisi de ilgi alaka göstermeyi öğrensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?