- 17 Eylül 2016
- 116
- 40
- 13
Arkadaslar eşim annesine fazlasıyla duskun asırı duskun. Eşimle aramızda olan problemlerimizi çözebiliyoruz fakat annesı ile bir sıkıntım olduğunda eşimle paylaştığımda annesıyle benim sorunumdan daha çok eşimle benim sorunum oluyor ve çözemiyoruz. Kv ile aynı binadayız. son zamanlar da özellikle şu davranışı sergiliyor. Kızım şurası pis şununla sil. Kızım burası pis şöyle temizle buna benzer şeyler. Ve defalarca alma dedeme rağmen sürekli benim evime ( gıda ) birşeyler alması sanki benim evimin ihtiyacını benden iyi biliyormuş gibi. Özellikle de şurayı temizle burayı temizle demesi aşırı zoruma gitti bu evin kadını ben değil oymuş gibi davranması. Eşimle paylaştım beni kendinden soğutacak bu gidişle benim evimde kadınlık yapmaya kalkıyor gibisinden güzel güzel anlattım. Eşim zorlamamla bana hak vermesine rağmen genede annesini kolluyor. Anneme düşmansın sen diyor. Öz kızından çok iyi davdandıgımı söylüyorum davranmıyorsun diyor nankörlük yapıyor ve bütün gün bu yüzden kavga ettik. 2 gündürde uzak davranıyor bana. Ve bugün benim ailem ile ilgili sıkıntım vardı üzüldüm ağladım. Bir kere bile sarılıp konuları bır kenara koyupta karıcım üzülme bile demedi. Bu arada kv evden dışarı adım atsak hemen arar sorar bugun gene dışarı çıkmamızda aradı. Annesının sesi kötü gelıyordu diye tekrar aradı eşim. Ama ben ağlarken bir sarılıpta destek olmadı bana? Şimdi ben ne yapmalıyım. Eşimin sizce annesi yüzünden böyle davranmasını nasıl engelleyebilirim. Çok üzülüyorum. Kv ile normalde her aksam birlkte yerdik bu durum olduğundan beri çağırmıyorum. Eminim oğlu ile konuşmuştur benim söylediklerimi nasıl doldurduysa oğlunu oğlu bana düşman oldu. Ve daha öncede yaşadım buna benzer şeyler konu annesi olunca karısı düşmanı oluyor resmen. Napılabılır arkadaslar yatakları ayırmakta çözüm değil, çıkamıyorum işin içinden.