Daha ilk yılda bin pişman oldum evlendiğime :(

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
Arkadaslar eşim annesine fazlasıyla duskun asırı duskun. Eşimle aramızda olan problemlerimizi çözebiliyoruz fakat annesı ile bir sıkıntım olduğunda eşimle paylaştığımda annesıyle benim sorunumdan daha çok eşimle benim sorunum oluyor ve çözemiyoruz. Kv ile aynı binadayız. son zamanlar da özellikle şu davranışı sergiliyor. Kızım şurası pis şununla sil. Kızım burası pis şöyle temizle buna benzer şeyler. Ve defalarca alma dedeme rağmen sürekli benim evime ( gıda ) birşeyler alması sanki benim evimin ihtiyacını benden iyi biliyormuş gibi. Özellikle de şurayı temizle burayı temizle demesi aşırı zoruma gitti bu evin kadını ben değil oymuş gibi davranması. Eşimle paylaştım beni kendinden soğutacak bu gidişle benim evimde kadınlık yapmaya kalkıyor gibisinden güzel güzel anlattım. Eşim zorlamamla bana hak vermesine rağmen genede annesini kolluyor. Anneme düşmansın sen diyor. Öz kızından çok iyi davdandıgımı söylüyorum davranmıyorsun diyor nankörlük yapıyor ve bütün gün bu yüzden kavga ettik. 2 gündürde uzak davranıyor bana. Ve bugün benim ailem ile ilgili sıkıntım vardı üzüldüm ağladım. Bir kere bile sarılıp konuları bır kenara koyupta karıcım üzülme bile demedi. Bu arada kv evden dışarı adım atsak hemen arar sorar bugun gene dışarı çıkmamızda aradı. Annesının sesi kötü gelıyordu diye tekrar aradı eşim. Ama ben ağlarken bir sarılıpta destek olmadı bana? Şimdi ben ne yapmalıyım. Eşimin sizce annesi yüzünden böyle davranmasını nasıl engelleyebilirim. Çok üzülüyorum. Kv ile normalde her aksam birlkte yerdik bu durum olduğundan beri çağırmıyorum. Eminim oğlu ile konuşmuştur benim söylediklerimi nasıl doldurduysa oğlunu oğlu bana düşman oldu. Ve daha öncede yaşadım buna benzer şeyler konu annesi olunca karısı düşmanı oluyor resmen. Napılabılır arkadaslar yatakları ayırmakta çözüm değil, çıkamıyorum işin içinden.

Öncelikle yatakları ayırmayın. Yarın öbür gün başınıza kakmasın. Yemek kısmını ayırmanız iyi olmuş sınırını bilsin. Dırdırı bırakın sizde politik olun hiç açmayın anne konusunu. Eşinizi artık annesi bile sizden iyi tanıyamaz onun hoşlandığı şeyleri yapın bağlayın iyice kendinize güler yüz gösterin ki sizden kaçmasın

Yatakları ayırmak evliliği bitirmek için bi çözüm zaten.

Yanlış anlamanı istemem ben kayinvalideleri hiç sevmem ama bana biraz sen abartıyosun gibi geldi.Annelerimiz de öyle değil mi benimki de karışır mesela orayı sil burayı topla .Sadece adı kaynana diye mi bu kadar mesele oluyor anlamadım.Kayinvalideyle altlı üstlü oturmayı kabul ederken bunları biraz düşünmeniz lazımdı aslında bu kadar kendisine karıştırmayan biriyseniz.

Kadının oğlunu doldurduğu bi olay da yok anlattığınız kadarıyla.Bilemedim sizin biraz idare etmeniz lazım.Evli değilim ama en son yapacağım şey kocama annesini şikayet etmek olur herhalde.

Yataklari degilde evleri ayirsan kv le ne dersin? O ayni binadan gitmeden bisey duzelmez.

Yatakları ayırmak evliliği bitirmek için bi çözüm zaten.

Yanlış anlamanı istemem ben kayinvalideleri hiç sevmem ama bana biraz sen abartıyosun gibi geldi.Annelerimiz de öyle değil mi benimki de karışır mesela orayı sil burayı topla .Sadece adı kaynana diye mi bu kadar mesele oluyor anlamadım.Kayinvalideyle altlı üstlü oturmayı kabul ederken bunları biraz düşünmeniz lazımdı aslında bu kadar kendisine karıştırmayan biriyseniz.

Kadının oğlunu doldurduğu bi olay da yok anlattığınız kadarıyla.Bilemedim sizin biraz idare etmeniz lazım.Evli değilim ama en son yapacağım şey kocama annesini şikayet etmek olur herhalde.
Canım doğalgaz borularını sildin mi sen hiç ? Ben zaten 3 gunde bır temızlık yapan bırıyım en olmayacak yerlerı gosterıyor bana siz ne dusunursunuz bu durumda ?

bu durumu neden eşinizle konuşuyosunuz ki? pekala kv ile aranızda çözebilirsiniz, kadın temizliğe ve alışverişe yardımcı olmaya çalışırken eşinize şikayet etmişsiniz ve haksız duruma düşmüşsünüz. Bırakın alsın bunda rahatsız oluncak ne var ki anlamadım, kendi anneniz yapsa yine de rahatsız olur musunuz? Ben sizi pek haklı bulamadım açıkçası, kadının kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum. Bence siz kv diye biraz art niyetli bakıyosunuz. Ayrıca evet doğalgaz borularını silerim ben:halay:

Canım doğalgaz borularını sildin mi sen hiç ? Ben zaten 3 gunde bır temızlık yapan bırıyım en olmayacak yerlerı gosterıyor bana siz ne dusunursunuz bu durumda ?

Ayyy sacmalama. sende sil dedi diye sildinmi yani? valla cokta tın yaa dogalgaz borusu.he der gecerim bunda sonra kendi silsin borularini.

Başında durmuyor ya sildim ben oraları de geç.O evin icindeki boruları diyosan tabiki sildim ayrıca bence de silinir hic olmadık yer değil

Bi erkeğe anası bacısı şikayet edilmez edilirse durum bu bi çok konuda dedm ama biz kadınlar çenemzi tutamıyoruz...

Birşeyler getirmesi iyi bence yeni evlisiniz diye destek oluyordur bunda bişey yok Orayı sil burayı sil demesinde sebep kirli olması mı acaba temizkende mi diyor

taşının diyeceğim ama kocan kabul etmez muhtemelen. yine suçlu çıkarsın.
annesiyle yaşadığın şeyleri kocana anlatma öncelikle. bana biraz kocanı sen kendi safına, annesi kendi safına doğru çekmeye çalışıyorsunuz gibi geldi. rahat bırakın adamı.

Kvdemle hiç problem yaşamadım çok şükür çünkü benim kvdem yeryüzüne gelmiş en iyi kvde:) tamam anne olur anne de sen yine bildiğini yap.eşinede şikayetlenme.

Sebeb kv ile konuşun ,burası benim benim düzenim ve nasıl olması gerekli ise onu öyle kendime göre yapmayı seviyorum ve kimseninde evime karışmasını istemiyorum .

Hahahahah doğalgaz borusunu mu sildirdi manyak? :confused: allah sabır versin.

Ben sana tek bi öneride bulunucam. Annesiyle yaşadığın sıkıntı her ne olursa olsun bunu eşinle paylaşma. Annene anlat, ne bileyim arkadaşınla dedikodusunu yap ama eşine anlatma.

Back
X