- 21 Ekim 2022
- 50
- 47
- 8
- 30
- Konu Sahibi bagdagul hale
-
İnşallah :)Daha güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah bende kendimdem umutluyum artık :)Konunu hatırlıyorum. Hepimiz terapi almanı istemiştik. Güzel haberler bekliyoruz.
Ne kadar güzel. Bence hepımızın ıhtıyacı var psıkologa. Ne kadar ödedın? Hangı sehırdedınMerhaba hayırlı akşamlar. Ben 21 ekimde konu açmıştım korkularımla başa cıkamıyorum yardım eder misiniz diye. konuyu buraya eklemek istedim ama beceremedim:) o kadar güzel yorumlar aldım ve okudumki cok iyi geldi iyiki sizinle paylaşmışım ve ben kimse cevap atmaz düşüncesiyle korka korka yazmıştım. Birçoğunuz psikolojik destek almamı önermişti aslında bende istiyodum ama birilerinin bana söylemesine ihtiyacım varmış. 24 ekimde psikoloğa gittim konuştuk ağlaya ağlaya kendimi ve kardeşimi çocuklarımı anlattım. Cok dikkatli dinledi ilgilenmesi hoşuma gitti başladık ilk seansımdı ama yinede bana iyi geldi kendimi en azından artık yalnız hissetmiyorum. Birazda olsa iyi olmam beni cesaretlendirdi. Bunları sizinle paylaşmak istedim malum üzüntümü paylaştım yanımda oldunuz mutlu oldugumuda paylaşmak istedim. Teşekkür ederim iyiki varsınız:)
Evet hepimizin anlatıcak derdi var malesef. Ankaradayım ve fiyatlar cok yüksek 1 saate 450 ödedimNe kadar güzel. Bence hepımızın ıhtıyacı var psıkologa. Ne kadar ödedın? Hangı sehırdedın
Gerçekten uygunmuş, hangi psikolog acaba ben de araştırıyorumEvet hepimizin anlatıcak derdi var malesef. Ankaradayım ve fiyatlar cok yüksek 1 saate 450 ödedim
Batıkent medical park hastanesi uzman dktor savaş erdoğan . Ama benim özel sağlık sigortam var allianz dan o yüzden uyguna geldi hastaneyi arayıp sorun fiyatları yinede yanlış yönlendirmiş olmayımGerçekten uygunmuş, hangi psikolog acaba ben de araştırıyorum
Hadi bakalım guzel insan ins cok mutlu olursunMerhaba hayırlı akşamlar. Ben 21 ekimde konu açmıştım korkularımla başa cıkamıyorum yardım eder misiniz diye. konuyu buraya eklemek istedim ama beceremedim:) o kadar güzel yorumlar aldım ve okudumki cok iyi geldi iyiki sizinle paylaşmışım ve ben kimse cevap atmaz düşüncesiyle korka korka yazmıştım. Birçoğunuz psikolojik destek almamı önermişti aslında bende istiyodum ama birilerinin bana söylemesine ihtiyacım varmış. 24 ekimde psikoloğa gittim konuştuk ağlaya ağlaya kendimi ve kardeşimi çocuklarımı anlattım. Cok dikkatli dinledi ilgilenmesi hoşuma gitti başladık ilk seansımdı ama yinede bana iyi geldi kendimi en azından artık yalnız hissetmiyorum. Birazda olsa iyi olmam beni cesaretlendirdi. Bunları sizinle paylaşmak istedim malum üzüntümü paylaştım yanımda oldunuz mutlu oldugumuda paylaşmak istedim. Teşekkür ederim iyiki varsınız:)
İnşallah tesekkr edermmHadi bakalım guzel insan ins cok mutlu olursun
İnşallah tesekkr edermmHadi bakalım guzel insan ins cok mutlu olursun
Alkol kokusumuSavaş mi alkol kokusunu nasıl almadınız o adamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?