daha mutlu olmak için..

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhaba herkese..
nedendir bilmem ama içimde hep kötü hisler var en mutlu olduğum anlarda bile bi anda aklıma olumsuz düşünceler gelebiliyor ve canımı sıkıp hayata daha olumsuz bakmama sebep olabiliyor
hep mutlu olabilmenin yolları var mıdır şöyle doyasıya her an heyecanlı her an mutlu olabilmek için bana ip uçları verebilirmisiniz?
bu aralar bi boşluktayım üniversite geçen yıl bitti iş başvurularım sonuçlanmıyor sürekli evdeyim sıkılıyorum
böyle her sabah güne mutlu uyanıp her işimi heyecanla yapabilmek için bana fikirler verin lütfen
aslında içim kıpır kıpır çok şey yapmak istiyorum ama bi anda erteliyorum veya pes ediyorum bunlardan kurtulmak istiyorummm
lütfen bana yardımcı olun mutluluk sırları verin minik tüyolarınıza ihtiyacım var

Son düzenleme:
kurabıyem su sıralar aynı durumu ben de yasıyorum .hep bır bosluktaymıs gıbı hıssedıyorum kendımı

yapmak ıstedıgım cok seyı ertelıyorum .bende de son zamanlar da asırı mutsuzluk var

hıc bırsey den tat alamaz zevk alamaz oldum .

havalardan mı bılmıyorum ama ,ben de pek ıyı degılım son 2-3 aydır

yardımcı olamadım canım kusura bakma ,umarım arkadaslar yardımcı olur da

ben de bır kac tuyo alırım

kelin ilacı olsa basına surermiş
aynı dertten muzdaribiz

her şeyi akışına bırakmak lazım bardağın dolu tarafını gormek lazım herhalde canım bilemıyorum

Ah canım ahh inan ben bilsem söylerdim keşke öyle bir formül olsa..Eğer işe başlarsan sıkıntıların gidebilir..

kelin ilacı olsa basına surermiş
aynı dertten muzdaribiz

her şeyi akışına bırakmak lazım bardağın dolu tarafını gormek lazım herhalde canım bilemıyorum

canlarım yalnız değilim demekki umarım atarız üzerimizden bunu bize yardımcı olacak kimse yok muu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…