- Konu Sahibi FashionbyHatis
Arkadaslar kynvalıdem ve kynpederım her evıme geldıklerınde bana bır suru laf carparlar solemedıklerını bırakmazlar kynvalıde oglndan ayırmak ıcın neler yaptı, kynpeder evınden kovmktan beter ettı.ıkı gun once gene bızdeydıler bebegmzı sunnet ettrdık dıye, gene bıton laf bu nıye aglıo neden ole tutuyon usur vs vs sen bunu boyun fıtıgı edersın vs vs ,kynvalıde cw den cknca ellerını yıkamadı evmde ıken bnde esıme soledm yıkarsa ı olur bebek mkrop kapabılır dedm. Eve gelnce soledm benı yalancı etmıs ben ole bısı ypmadm demıs!eve gelnce soleynce afralar tafralar, kynpeder bısuru laf ettı, gıderken ben ıcerde ıdım bebekle kocam kapıda ugurluyordu ve esıme dedıkı GIT COCUGU SEN AL! Yanı esıme gıt cocugu esının elınden al!sen bak.
Okdr snrlendmkı bıktım bn bu ınsanlardan ya, her fırsatta benı bozmaya calısıolar agızlarının paylarını alsalarda asla terbıye olmuyorlar cocugunuz hakkında kynvlde ve peder bole dese sız naparsınz?
Okdr snrlendmkı bıktım bn bu ınsanlardan ya, her fırsatta benı bozmaya calısıolar agızlarının paylarını alsalarda asla terbıye olmuyorlar cocugunuz hakkında kynvlde ve peder bole dese sız naparsınz?