Daha ne dıyeyım!

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Arkadaslar kynvalıdem ve kynpederım her evıme geldıklerınde bana bır suru laf carparlar solemedıklerını bırakmazlar kynvalıde oglndan ayırmak ıcın neler yaptı, kynpeder evınden kovmktan beter ettı.ıkı gun once gene bızdeydıler bebegmzı sunnet ettrdık dıye, gene bıton laf bu nıye aglıo neden ole tutuyon usur vs vs sen bunu boyun fıtıgı edersın vs vs ,kynvalıde cw den cknca ellerını yıkamadı evmde ıken bnde esıme soledm yıkarsa ı olur bebek mkrop kapabılır dedm. Eve gelnce soledm benı yalancı etmıs ben ole bısı ypmadm demıs!eve gelnce soleynce afralar tafralar, kynpeder bısuru laf ettı, gıderken ben ıcerde ıdım bebekle kocam kapıda ugurluyordu ve esıme dedıkı GIT COCUGU SEN AL! Yanı esıme gıt cocugu esının elınden al!sen bak.
Okdr snrlendmkı bıktım bn bu ınsanlardan ya, her fırsatta benı bozmaya calısıolar agızlarının paylarını alsalarda asla terbıye olmuyorlar cocugunuz hakkında kynvlde ve peder bole dese sız naparsınz?

Daha da evime sokmam! Ama koca faktörü var tabi... Önemli olan eşinizin yaklaşımı. O nasıl düşünüyor? Yada yapılanlara tepki gösteriyor mu?

Esım onları tkma desede bu sefer dedıgını anlmamıs bıle, alısmıs onların dandun hareketlerıne galıba.arasıra yptklrı konusnda onları uyarıyor ama nedense onlar devam edıyr

Torun toba sahibi olmuşlar ne diye sizle uğraşıyorlar
Hem de bizi ayırmak bile istediler demişsiniz :30:
Anlam veremedim

Ama cidden bana böyle davransalar ne evine giderim, ne evime alırım..
Eşim çocuğumla beraber gidebilir, oğlu ve torunlarını görmek isteyebilirler sonuçta ama o kadar :19:

resmen çirkinleşmişler...
sende susma eşin sorun çıkartmayacaksa...
ver ağızlarının payını savun kendini..
sessiz kaldıkça tepene çıkarlar...

Cogu zaman susmuyorum ama arkamdan ılerı gerı konusuyolar, kynvlde ogluma gecelık getırmıs bıyasındakı bebegın gıyecegı sey!kundak yapayım dıe bez getırmıs sofra bezı kuması!bez almıs en kotulerınden! Sınır etmek ıcın yapıyo herhalde, uzuluyorum bazen barı ınsan oglunu dusunur yemek yapıyorum gelınce yok bız yemeyız dıolar yarısını yemıolar meyve suyu bıbardak olsa yarısını bırakıolar dsasnkı hc ıcmıolar,anlamıyorum acıkcası hc br zaman bebegımı onlara tek yollamam arkdasn dedgı gıbı, tuvalette corapla gıren cıkıncada ellerını yıkamayan bırıne sız olsanız bebegnzı emanet edermısınz?

Offf offff:)
Böylelerine herşeyi yüzüne, yüzüne vuracaksın. Bir dağdakisine, eşime böyle, böyle dediğinizi duydum, neden böyle birsey söylediniz diye saf saf söyleyip bir bakin, gerçi onlar utanacagina hep biz safdrikler çekiniyoruz.

Direk yüzüne vurun bence fikirlerinizi, duyduklarınızı vs. Tabi yine Olgun bir şekilde.

Deli oluyorum bu kk ve kb yaw! Kıskanç ve hasta ruhlular!

Offf offff:)
Böylelerine herşeyi yüzüne, yüzüne vuracaksın. Bir dağdakisine, eşime böyle, böyle dediğinizi duydum, neden böyle birsey söylediniz diye saf saf söyleyip bir bakin, gerçi onlar utanacagina hep biz safdrikler çekiniyoruz.

Direk yüzüne vurun bence fikirlerinizi, duyduklarınızı vs. Tabi yine Olgun bir şekilde.

Deli oluyorum bu kk ve kb yaw! Kıskanç ve hasta ruhlular!

gecen kynvldeye soledm sasakldı, beklemıodu hıc cekınmem solerım,bıdha bk bkm cocgmu verıyomuyum ellerıne.

Öncelikle Türkçe kurallarına uymanız konusunda sizi uyarmak istedim, aksi taktirde zaten yönetimden uyarı alacaksınızdır.

Sorununuza gelince, elbette haklısınız fakat yaşlı insanların değişmesi oldukça zordur bazı şeyleri de görmezden gelmeye çalışıyor, en ufak sorunları sürekli eşinize anlatmıyorsunuzdur umarım, yoksa bir süre sonra eşiniz de arada kalmaktan bunalabilir.
Sürekli bir uyarı, bir eleştiri halinde yaşamak tabiki de zordur, ben de biliyorum bu durumu, fakat şunu fark ettim kendimce ben kafama taktıkça bunun bana hiçbir faydası olmuyor, en iyisi öyle kabul etmek, bazı şeyleri sineye çekmek fakat çok ağır geldiğinde de direk söylemek. Anlamıyorlarsa da zaten yapacak bir şey yok. Eşin hatrı için bazen katlanmak gerekiyor, bazen de patlayıp bütün sıkıntıları dökmek ortaya:1:
Tuvaletten çıktıktan sonra el yıkamama konusunda da size hak veriyorum ancak dediğim gibi bazen abartmamak da gerekiyor, benim aile tarafımda da var böyle akrabalar, yaşlılar onlara bu saatten sonra tuvalet alışkanlıkları kazandırmak mümkün değil, bu insanların elinde büyüyen bir sürü de çocuk var, çok büyük bir problem yaratacağını sanmıyorum. Çocuğu sürekli mikroptan korumaya çalışmanın asıl zararlı olduğunu okumuştum bir makalede, bu şekilde sürekli temiz ortamda hassasiyetle büyütülen çocukların bağışıklık sistemleri diğerleri kadar güçlü olmuyormuş.

Back
X