Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım.. benim bu 3. oldu. doktor tüp bebeğe sıcak bakıyor artık.Bnmde 2 duşuğum oldu pıhtılaşma sorunundan. Şimdi yeni gebeliğimi bekliyorum bnde
benim bi arkadaşımda yıllarca bebek bekledi.aşılamalar tüp bebekler kaç kez denendi.km lerce yol gitti tedavi için.ama sorun yok deniyor ve sürekli düşük oluyordu.meğer sıkıntısı bağışıklığıymış.bünye bebeği atma meyilliymiş.her insanda var ama bazılarında demek daha hassas.doktoru onun için mama gibi bi aşı hazırlamış.süreklide sulandırıcı kullandı.şimdi 3 aylık oğluşu kollarında.mutlaka bi sıkıntı vardır bence.allah yar ve yardımcımız olsun.ama moral bozmayın .yeterki doğru doktoru bulalımValla kızlar umutsuzluk vermek gibi olmasındaki ama 20 gün önce 7. Kaybımı yaşadım.Tüp bebekte denedim PGT de ama sonuç hep kayıp.Hiç bir garanti yok maalesef Helede bir sebep bulunamazsa.Herşeyi denedik,yaptırdık diyebilirim ama sonucu değiştiremedik.Neden bulunamayınca gerçekten çok zor oluyor.
Benim 2 gen de heterozigot çıktı. Hangileriydi şu an hatırlamıyorum tahlil kağıdına bakmam lazım..[/QUOTE]E="Boncuk000, post: 43420653, member: 691473"]Pihtilasma mutasyonlariniz neler
benim 1 yıl bebeğim olmadı o zaman çekildim rahim filmi temiz çıktı.. ama sonrasında 2 kayıp birde dış gebelik oldu.. sanırım yeniden çekilmem gerekecek.. artık hiç beklemek istemiyorum.. ekopirin içiyodum her gün.. gebelik oluşunca da iğneye başladım ama dıs gebelik olduğu anlaşılınca bıraktım tabi.. şimdi de hcg düşsün diye bekliyorum...bu süre de de başka bir doktora mı gitsem diye düşünüyorum. doktorum iyi biri ama perinatolog değil..mavimart canım ümidini kaybetme sakın. bendede pıhtılaşma bozukluğu var. 2 defa kaybettim bende. büyük ihtimallde ilk 2 si pıhtılaşmadan kaynaklı. ama3. talihsizlik olmuş gerçekten. sana tavsiyem hemen hsg çektir. yada çekildiysen orada tüpte kapalılık falan yok muydu ? önce bunun çaresine bak. sonrada çok bekelemek istemiyorum dersen ya aşılama ya da tüpe geçin. zaten 3 ay korunacaksın. hem toparlanırsın hem nasıl bir yol izleyeceğini düşünürsün. iğnede kullan mutlaka. ben kullanıyorum ve çok işe yarıyor bin şükür.
amin canım Allah hepimize nasip etsin. inşallah sende atlatırsın bu zor zamanları. kolay değil iyi bilirim. hala gebeliğin keyfini çıkaramıyorum. hep bişi olacak korkusu var. Allah korusun. 4. de olur inşallah canım seninde. zamanı var bellikibenim 1 yıl bebeğim olmadı o zaman çekildim rahim filmi temiz çıktı.. ama sonrasında 2 kayıp birde dış gebelik oldu.. sanırım yeniden çekilmem gerekecek.. artık hiç beklemek istemiyorum.. ekopirin içiyodum her gün.. gebelik oluşunca da iğneye başladım ama dıs gebelik olduğu anlaşılınca bıraktım tabi.. şimdi de hcg düşsün diye bekliyorum...bu süre de de başka bir doktora mı gitsem diye düşünüyorum. doktorum iyi biri ama perinatolog değil..
Maşallah sana canım..Allah sağ salim kucağına almayı ve sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip eder İnşallah...