Daha Önce Bana Kızanlar Olmuştu...

Elie_Wang

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
202
422
53
39
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...de-hakkinda-endiselerim.808905/#post-40139979

Selam bayanlar konuyu özet geçmek için önceki konum üstte o zamanlar daha şimdiden çocuğun yok derdine düşmüsün gibi sözlerle eleştirilmiştim..
Şimdi evledim ve de hamileyim Raabim nasip ederse Mayıs ayında bebeğimizi kucağmıza alıcaz.Dünde ailelere haber verip mutluluğumuzu paylaştık.Kayınvalidemde sanki hissetmiş gibi biz konuyu açmadan konuyu çocuğumuzun bakımı kısmına getirdi ve çoçuğunuz olduğunda doğduğunda ben bakarım dedi benimkide tabi anne deyip direkt onay verdi bana laf söyletmedi.Şimdi Mayıs ayında doğum yaptım diyelim doğum izni sonrası 1 yıl ücretsiz izin alıcam ya sonrası ben bu kadına çocuğumu emanet etmek istemiyorum Eşimi ve annesini şimdiden nasıl olurda bu fikre ikna edebilirim??

Yine aynı söylenecek söz;
2 seneye kim öle kim kala...

valla deli oluyorum boyle konulara..ya daha cocuk 5 haftalik gordugum kadariyla..-ki bu aslinda tibben boyle soylenmez ama 2-3 haftalik oluyor..simdiden bunlara kafa yoracaksan sonu gorunmez..9 ayi zehir zikkim edersin kendine ve bebegine..ayrica keske hamile kalmadan bunlari esinle anlassaydinizda boyle emr-i vakilerle karsilasmasaydiniz.

Ah be canım şimdide çok erken dertlenmisin.dur bakalım hele Allah önce bir sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir senede izin alacak misin daha çok vaktin var hamile halimle kimseyle polemiğe girip kendini de bebiside üzme.

O zaman kadar kaynananızın fikri değişir bence.

Bende aynı durumdayım canım benimde Mayıs da doğum. Ama takmıyorum kafama şimdiden hele bir sağlıkla doğsun sonrası konuşulur

Şimdi "he he" der, vakti gelince de "zaten besleyip büyütmüşsün sen anne, şimdiden sonra keyfine bak, yorulmanı istemem. tutarız bir bakıcı arada bir onu denetlersin" dersiniz. Eşinize de istemem falan demeyin, "annene de yazık, en rahat edeceği zaman da küçücük çocuğun bakımını mı yükleyelim, kolay mı vs." der olayı kapatırsınız. Gönül kırmayın bence.

Canım Allah korusun ama o zamana kadar neler olacağını hiç bilemeyiz?
Belki işler hiç umduğun yada düşündüğün gibi gitmeyecek???
Hem kv eşini büyütebildiğine göre torununu da büyütebilir diye düşünüyorum.
Eski konu okumadım yani bunu bil

Olunca kacacak yer ararlar korkma bi yastan sonra cocuk gurultusu kolay degil cok yorulacaklar elbet simdi hersey tatli geliyor ondan demistir. Sizi yormak istemiyorum dersin tutarsin bir kadin bisy olmaz korkma simdiden

Maalesef ki hayat her zaman dört dörtlük istediğimiz gibi olmuyor. O zaman 3 yaşına kadar siz ücretsiz izin alıp bakacaksınız sonrasında kreşe vereceksiniz.

alternetifleriniz neler peki?

yani kv bakmasın diye eşinizi ikna edeceksiniz de kim bakacak, ona göre taktik verelim biz de.

ben arkadaşlar gibi düşünmüyorum, ben de olsam şimdiden planlardım.
çok da önemli bir konu bu, çünkü bakıcı veya kreşse tercihiniz belki şimdiden para biriktirmeye başlayacaksınız o zaman için.

Kadın en başından beri ben bakacağım demiş. Eşin de onaylamış. İnsanlar da sana laf etmiş, burda aslınd aöngördüğün durumu yaşıyorsun Her şeyi bilerek, isteyerek, başına gelecekleri kabul ederek evlenmişsin. Şu an şaşırmaman ve dert etmemen lazım açıkçası. Evlenmeden eşine tavrını koydun mu ya da kv'ye? Koyduysan 1 yıl sonra da planladığın yolda devam et.. Annen gelsin 2-3 ay, annen gitsin bakıcı gelsin kv de senin evinde bakıcı ile baksın vs. Zaten ilk birkaç yaşda tv durumu olmaz. Sonrası Allah kerim. Devlet memurluğuna kapak atmaya bak.. Aklıma bir şey gelmiyor.. İş eşinde bitiyor ve senin onu ikna etmende.

valla ilerde birde kv cocuguma bakmiyor diye konu acarsan sasirmam..hahah valla arada baksalar iyi oluyor..az cikip gezip dolasirsin kafani dagitirsin..surekli bakmak istemez zaten herhalde..sende armut toplamiyorsun ya..sahip cikarsin cocuguna..hem daha cok var yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…