Daha önce bu kadar kötü hissetmemiştim

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
Sevgilimi çok ama gerçekten çok seviyorum ben ama kıyafetlerime,dışarıya çıkmama falan çok karışıyor.Biraz üzerime oturan bir tişört giysem arabadan inerken ceketimi tutuyor giymem için,o işteyken markete gitmem gerekiyor mesela acil bir ihtiyacım oluyor ya da iç çamaşırı ihtiyacım oluyor yalnız başıma çarşıya gitmem gerekiyor hemen tavır koyuyor "Canın gezmek istiyor belli,şimdi dışarıya çıkacaksın bir sürü serseri var sorun olacak."diyor.Dayanılmaz noktaya geldi artık bu davranışları,"Ayrıl kızım,boşver bırak."diyorum bazen kendime ama öyle çok seviyorum ki.Anne-babam asla ve hiçbir şekilde karışmıyor gittiğim yere,giydiğim kıyafetlere.Kendimden ödün vermekten,fedakarlık etmekten sıkıldım artık.Konuşuyorum mantıklı bir şekilde anlamak istemiyor.Burnumdan geliyor hayat,yoruldum artık ya sıkıldım bu kavgalardan,huzursuzluklardan.Ama seviyorum da lanet olsun yaa...

aynı durumdayız canım ilk başlarda böyle değildi ama şimdi yanındayken gördüğüm bir erkek tanıdığa kafa selaı vermemi bile yasakladı, uzun etek giyeceksin kırmızı ruj sürmeyeceksin sigara içmeyeceksin ten rengi çorap giymeyeceksin....

aynı durumdayız canım ilk başlarda böyle değildi ama şimdi yanındayken gördüğüm bir erkek tanıdığa kafa selaı vermemi bile yasakladı, uzun etek giyeceksin kırmızı ruj sürmeyeceksin sigara içmeyeceksin ten rengi çorap giymeyeceksin....

Aynen ya cicim ayları bitince gercek yüzlerini gösteriyorlar.Ilk başta böyle yapsalar bırakıp gitmemiz daha kolay olacak ya.Allah'ım nasıl sinirliyim şu an anlatamam.Diz altı etek yasak,dar jean pantolon yasak,kırmızı ruj yasak,oje bile yasak.Sanki beni ilk kez kırmızı rujumla dar jean pantolonumla kısa kollu üzerime oturan tişörtümle görüp aşık olan o değil.Neymiş bisiklet yaka tişörtmüş,uzun etekmiş,hatta makyajsız daha güzelmişim gel de sinir olma yaa...

bazen çok iyi günündeyse nazla cilveyle zar zor ikna ederim , ama inat mı denir ne denirse ondan işte. Kimine göre sevgilinin isteklerini yapmak, kısıtlamalarına göz yummak yanlıştır ama sevince:nazar:

size çok açık ve net söylüyorum böyle insanlardan hayır gel-mez
size güvenmez kendine güvenmez etrafa güvenmez
sen hiçbişey yapmasan da adam sana baktı der hır çıkarır
hayatınız zehir olur
ama çok seviyorum ayrılamam diyorsanız da yapacak bir şey yok kabul edeceksiniz

böyle ne kadar gider ki? karşı tarafta bence sizi seviyorsa kendi davranışları adına birşeyler yapmak zorunda.

Ne demek oraya gitme buraya gitme şunu giyme.
Sen ne yapmanı yada nasıl giyinmesi gerektiğini bilmeyen bir insan mısın?

Sana ve kararlarına saygı duymayan biri ile ömür geçmez.Bugun bu yarın çok başka şeylerle gelir karşına

sevgilimi çok ama gerçekten çok seviyorum ben ama kıyafetlerime,dışarıya çıkmama falan çok karışıyor.biraz üzerime oturan bir tişört giysem arabadan inerken ceketimi tutuyor giymem için,o işteyken markete gitmem gerekiyor mesela acil bir ihtiyacım oluyor ya da iç çamaşırı ihtiyacım oluyor yalnız başıma çarşıya gitmem gerekiyor hemen tavır koyuyor "canın gezmek istiyor belli,şimdi dışarıya çıkacaksın bir sürü serseri var sorun olacak."diyor.dayanılmaz noktaya geldi artık bu davranışları,"ayrıl kızım,boşver bırak."diyorum bazen kendime ama öyle çok seviyorum ki.anne-babam asla ve hiçbir şekilde karışmıyor gittiğim yere,giydiğim kıyafetlere.kendimden ödün vermekten,fedakarlık etmekten sıkıldım artık.konuşuyorum mantıklı bir şekilde anlamak istemiyor.burnumdan geliyor hayat,yoruldum artık ya sıkıldım bu kavgalardan,huzursuzluklardan.ama seviyorum da lanet olsun yaa...

asıl boyle kısıler sapıgın ta kendılerı oluyor. Kendılerı baskalarına bakıyor ıste oyle dar gıyınenlere, sende oyle gıyınınce sanda oyle bakacaklar dıye korkuyorlar.VALLA KIZLAR SIZIN BOYLE DUSUNEN ERKEK ARKADASLARINIZDAN ASIL KORKMANIZ VE SUPELENMENIZ GEREKIYOR. BUNUN DINLE HIC BIR BAGLANTISI YOKKEN BIRDEN BOYLE DEMELERI COK ILGI CEKMIYORMU GENELDE?

Son düzenleyen: Moderatör:
asıl boyle kısıler sapıgın ta kendılerı oluyor. Kendılerı baskalarına bakıyor ıste oyle dar gıyınenlere, sende oyle gıyınınce sanda oyle bakacaklar dıye korkuyorlar.VALLA KIZLAR SIZIN BOYLE DUSUNEN ERKEK ARKADASLARINIZDAN ASIL KORKMANIZ VE SUPELENMENIZ GEREKIYOR. BUNUN DINLE HIC BIR BAGLANTISI YOKKEN BIRDEN BOYLE DEMELERI COK ILGI CEKMIYORMU GENELDE?

Sevgilim hakkında bu şekilde yargılarınızı kınıyorum."Sapık" nasıl bir sıfattır ya,üslubunuza dikkat edin lütfen.

Sevgilimi çok ama gerçekten çok seviyorum ben ama kıyafetlerime,dışarıya çıkmama falan çok karışıyor.Biraz üzerime oturan bir tişört giysem arabadan inerken ceketimi tutuyor giymem için,o işteyken markete gitmem gerekiyor mesela acil bir ihtiyacım oluyor ya da iç çamaşırı ihtiyacım oluyor yalnız başıma çarşıya gitmem gerekiyor hemen tavır koyuyor "Canın gezmek istiyor belli,şimdi dışarıya çıkacaksın bir sürü serseri var sorun olacak."diyor.Dayanılmaz noktaya geldi artık bu davranışları,"Ayrıl kızım,boşver bırak."diyorum bazen kendime ama öyle çok seviyorum ki.Anne-babam asla ve hiçbir şekilde karışmıyor gittiğim yere,giydiğim kıyafetlere.Kendimden ödün vermekten,fedakarlık etmekten sıkıldım artık.Konuşuyorum mantıklı bir şekilde anlamak istemiyor.Burnumdan geliyor hayat,yoruldum artık ya sıkıldım bu kavgalardan,huzursuzluklardan.Ama seviyorum da lanet olsun yaa...

aynı benimki, hatta benimki daha sert. öldürmek istiyorum bazen onu, üstelik nişanlıyım :( bekar olsam çoktan vazgeçerdim, kırgınlık kızgınlık varsa içinde sakın sürdürme, sevgi de bitiyor sonra.

Back
X