daha önce düşük yapan var mi?

Jalopi

başlangıç: 72.4 güncel: hedef: 60
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
10.147
3.985
173
merhaba. 5-6 haftalik hamileyim. bugun 3 yas 16 civari kilosu olan oglumu metrobusten inene kadar kucagimda tasidim uyudugu icin. misafirlige gittik bel ağrısı ve karin agrisi başladı. lavaboya gittim hafif kanama var. dinlenirim gecer dedim. bi ara gecer gibi oldu sonra bel agrim siddetlendi ve kanama hala vardi.

devlet hastanesine gittik. olabilirli konustu hep net bisi soylemedi. müdahale etmiyorlarmis. disarda ilac veriyorlar ama o ilaclarin etkisi kanitlanmadigi icin biz vermiyoruz dedi. takip yapilacak dedi. kese vardi kalp atisini duymadi.

saat gec oldugu icin baska yere gitmedim. acillerde ilgilenmiyorlar cunku. bir iki ozel hastaneye sordum. birinde doktor yoktu birinde de güvenilmez bir doktor vardi. onun yerine dinlenip sabah kendi doktoruma gitmeyi tercih ettim.

ama agrim ve kanamam devam ettikce endiseleniyorum. acaba kendi kendime progestan mi baslasaydim. sagliksiz gebelikse nasilsa sonlanir kendi haline birak diyo bi yanim. napmaliyim bilemedim uyuyamiyorum

yani su an dusuk yapip yapmadigimdan da emin degilim. dr da net konusmadi. ama sanirim asistandi pek guven vermedi dr bana

Yok vermedi ben gittigimde düsük olmuştu o yuzden bisey vermedi dusmesini bekliyoruz sen gittiginde kan degerlerine baktılar mi

E düşük olmadigini nerden biliyo ki doktor seni gonderiyo benden beta istediler.en son yaptigimla o gunkunu karailastirdilar yuksemesi gerektigi gibi yukselmedigi icin dusuk.olup.olmadigini anliyolar benim kan degerim dusmeye baslamisti.o.yuzden dusuk dedi

Ben iki kere düşük yaptım. Biri kurtajla digeri de kendi kendine dustu. İkisinde de kanama dışımda çok belirgin bir şey olmadı. İkincisi dusugumde doktora ilk gittiğimde kese hala düzgün, hiç ayağa kalkmadan birkaç gün yat sonra tekrar bakalım dedi. Gittiğimde kese bozulmaya başlamıştı. Kendiliğinden düşmesini bekledik. Kısacası kese bozulmamışsa hala umut var demektir. Ayrıca kan değerleri de hemen düşmez. Kesenin boyutuna ve gelişimine bakarak karar veriyorlar.

uff ya cok kotu bi dr a denk geldim demekki su an hafif hafif parca da geliyo sanki. ufak solucan gibi parcalar. gece gece gidecek terde yok araba da yok uzaga gitsem..acildeki doktorlar bi ise yaramiyo zaten ya. ne zaman gitsem pisman oluyorum

vajinal ultrasonla bakti. cok kucuk bi kese var dedi. pek bisi de demedi. pazar gunu aksam saati caresiz kaldim beklemeye karar verdim.iyi mi ettim kotu mu bilemiyorum simdi

uff ya cok salak bi dr a denk geldim demekki su an hafif hafif parca da geliyo sanki. ufak solucan gibi parcalar. gece gece gidecek terde yok araba da yok uzaga gitsem..acildeki doktorlar bi ise yaramiyo zaten ya. ne zaman gitsem pisman oluyorum
Kalp atışlarını duymuş muydunuz?

kalp atislarini gormedi. normalde kalp atisi ve kese icin persembeye randevu almistim. goremeden boyle bisi oldu. yakindaki ozellere sordum birinde doktor yok birinde de kotu bir doktor var

Ya canım benim senin kanaman var zaten niye alttan baktırdın ki alttan muayne zaten sakıncalı bide kanaman varken baktırmıssin

İlk düştüğümde bana da alttan bakmislardi. Gece 12-1 gibiydi ve tek şansımız kadın doğum hastanesiydi. Sizin etrafınızda kadın doğum hastanesi yok mu?

size yazdigim gece sabaha kadar uyuyamadim. sonra uyumusum biraz. 8 gibi kalkip lavaboya gitmemle koca parcalari dusurmem bir oldu. sonra kendi doktoruma gittik hemen. oncesinde baska doktor bakti. kese yok karisik goruntuler var dedi. kendi doktorunu bekle o karar versin kurtaja dedi. kendi doktorum gelene kadar baya agri parca dusmesi vs yasadim zaten. o geldiginde buyuk bi kismi atilmis dedi. 3-4 daha bekleyip kontrole gidecegim. kendi kendine temizlenirse kurtaja gerek kalmayacak.

ihtimalim var mi kendime dikkat edemedim dedim dr a. kromozom bozuklugu oluyo genelde bu dusuklerde dedi. simdi dusmese bile 11-12. haftalarda kalbi dururdu dedi.

hayirlisi boyleymis dedik. yatiyorum hala. o gece beklemekten farkli bisi yapamazmisiz demekki. kese zaten baya kuculmustu. demekki o aksam bozulmaya baslamis kese. belki bebek bile tam olusmadi bilemiyorum.

İlk düştüğümde bana da alttan bakmislardi. Gece 12-1 gibiydi ve tek şansımız kadın doğum hastanesiydi. Sizin etrafınızda kadın doğum hastanesi yok mu?
benim ilk acilde gittigim hastanedeki doktor kadin dogumcuydu ama gencti guven vermemisti bana. ama yapilacak bisi de yokmus kendi doktorum dedi. zaten kendi doktorumda bisi yapmadi. sadece daha rahatlatici daha emin konustu

Back
X