daha önce düşük yapan var mi?

size yazdigim gece sabaha kadar uyuyamadim. sonra uyumusum biraz. 8 gibi kalkip lavaboya gitmemle koca parcalari dusurmem bir oldu. sonra kendi doktoruma gittik hemen. oncesinde baska doktor bakti. kese yok karisik goruntuler var dedi. kendi doktorunu bekle o karar versin kurtaja dedi. kendi doktorum gelene kadar baya agri parca dusmesi vs yasadim zaten. o geldiginde buyuk bi kismi atilmis dedi. 3-4 daha bekleyip kontrole gidecegim. kendi kendine temizlenirse kurtaja gerek kalmayacak.

ihtimalim var mi kendime dikkat edemedim dedim dr a. kromozom bozuklugu oluyo genelde bu dusuklerde dedi. simdi dusmese bile 11-12. haftalarda kalbi dururdu dedi.

hayirlisi boyleymis dedik. yatiyorum hala. o gece beklemekten farkli bisi yapamazmisiz demekki. kese zaten baya kuculmustu. demekki o aksam bozulmaya baslamis kese. belki bebek bile tam olusmadi bilemiyorum.
Geçmiş olsun canım Allah insallah tekrar nasip eder hepimize

amin canim ins. senin ne zaman oldu. doktor bir sure verdi mi. bana 3 ay dedi ama baska sebeplerden de bir 6 ay daha dusunemeyecegim ben sanirim .
Yok canım kendiliginden düştügü için bisey demedi bana ben ikinci düsügümü yaptıgım icin hastaneye gidiyorum neden düşük oldu diye

Yok canım kendiliginden düştügü için bisey demedi bana ben ikinci düsügümü yaptıgım icin hastaneye gidiyorum neden düşük oldu diye
evet gitmelisin tekrarlayan dusuklerde bisi oluyo genelde. pihtilasma var mi baktilar mi. benimde kendiliğinden dustu ama 3 ay dedi yine de. gerci daha erken dese de baslayamam zaten de. ustelemedim o yuzden. ilk hamileligin mi. benim.ilk dusugum bir oglumda var ama yine de zor geldi. sen iki kere yasamissin Allah daha yasatmasin. zor gercekten. sag salim bebegini kucağına alirsin ins

evet gitmelisin tekrarlayan dusuklerde bisi oluyo genelde. pihtilasma var mi baktilar mi. benimde kendiliğinden dustu ama 3 ay dedi yine de. gerci daha erken dese de baslayamam zaten de. ustelemedim o yuzden. ilk hamileligin mi. benim.ilk dusugum bir oglumda var ama yine de zor geldi. sen iki kere yasamissin Allah daha yasatmasin. zor gercekten. sag salim bebegini kucağına alirsin ins
Aynen canım insallah cok zor gercekten baktilar kan pihtilasmasina vitaminlere kana tiroid e daha bir suru seye baktilar 10 gun sonra cikcak sonuclar gidicem bakalim ne dicekler ozel degilse eger sen niye 6ay istemiyosun

Aynen canım insallah cok zor gercekten baktilar kan pihtilasmasina vitaminlere kana tiroid e daha bir suru seye baktilar 10 gun sonra cikcak sonuclar gidicem bakalim ne dicekler ozel degilse eger sen niye 6ay istemiyosun
benim 2. bebegim olcak ins olursa. oglum 3 yasinda yaramaz baya. calisiyorum. cocuk hem keyifli hemde cok zor bisi..bi delilik cesaret ettim.ilk aydan oldu dedim sevindim ama bundan sonra yaz donemine denk geliyo dogum. buyugunde yazdi cok zor oluyo. hemde sezeryan olcak dikisler açısından zor. bide is acisindan da tarih olarak iyi degil. cok ince hesap yapmak istemiyorum aslinda, ne zaman oyle hesaplar yapsam pisman oldum ama hemen yapmam da beni sıkıntıya sokacak. implant yaptirmam lazimdi disime zaten. aradan onlari cikaririm. is durumlarim biraz daha oturur belki. Aralık ayından sonra dusunuyorum iste bu sebeplerden. hayirlisi neyse o olur ins.

benim 2. bebegim olcak ins olursa. oglum 3 yasinda yaramaz baya. calisiyorum. cocuk hem keyifli hemde cok zor bisi..bi delilik cesaret ettim.ilk aydan oldu dedim sevindim ama bundan sonra yaz donemine denk geliyo dogum. buyugunde yazdi cok zor oluyo. hemde sezeryan olcak dikisler açısından zor. bide is acisindan da tarih olarak iyi degil. cok ince hesap yapmak istemiyorum aslinda, ne zaman oyle hesaplar yapsam pisman oldum ama hemen yapmam da beni sıkıntıya sokacak. implant yaptirmam lazimdi disime zaten. aradan onlari cikaririm. is durumlarim biraz daha oturur belki. Aralık ayından sonra dusunuyorum iste bu sebeplerden. hayirlisi neyse o olur ins.
Hmm anladım canım hakkında hayırlısı neyse o olsun o zaman hem işlerini halletmiş olursun

Ben iki kere düşük yaptım. İlkinde doktor tuvaletimi banyodaki zeminin üstüne yapmamı söyledi düşerse anlarsın dedi. Bende dediğini yaptım ve kocaman bordo birşey düştü yere şak diye. İkincisinde ise kanamam cok fazla vardı 9 haftalık gebelik 7 haftalık gözüküyordu. 19 mm kese boyutu vardı. Doktora gittigimde kesemin küçüldügünü 15 mm oldugunu ogrendim ama yapısı bozulmamış dedi. Daha sonra 12mm oldu ve yinede kesenin görünümünde sorun yoktu ama doktora sağlıksız bir gebelik oldugunu kürtaj olmam gerektigini soyledi ve oldum. Ama düşüklerde agrı cok fazla olur. Kanamanın tam düşük nedeni oldugunu düşünmüyorum kanamalı olup düşürmeyenlerde var. İnşAllah bebişin seni bırakmaz. Boyle tüm sorun yaşanlar içinde diliyorum bunu:anneadayı::nazar:

Back
X