Saç Rengi ve Saç Boyama Daha önce hiç saçlarımı boyamadım, küllü kumral tutar mı?

yalnizkus_

Guru
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
766
693
303
Diğer
Saç rengim kumral - açık kahve gibi bir şey. Daha önce hiç boyamadım. Küllü kumral rengine boyamak istiyorum ama açıcı kullanmak istemiyorum. Sizce tutar mı? Küllü sarı ile küllü kumralı karıştırsam nasıl olur?

Saç rengim kumral - açık kahve gibi bir şey. Daha önce hiç boyamadım. Küllü kumral rengine boyamak istiyorum ama açıcı kullanmak istemiyorum. Sizce tutar mı? Küllü sarı ile küllü kumralı karıştırsam nasıl olur?

valla ayda hayat var mı desen daha kolay cevap verebilirdim:1::1: öncelikle saç rengin olan bir resmi koymalısın. sonrada istediğin saçın örneğini..normalde doğal saç daha kolay boya tutar. ama saçın istediğin renkten fazlasıyla koyuysa açıcı gerekebilir.

valla ayda hayat var mı desen daha kolay cevap verebilirdim:1::1: öncelikle saç rengin olan bir resmi koymalısın. sonrada istediğin saçın örneğini..normalde doğal saç daha kolay boya tutar. ama saçın istediğin renkten fazlasıyla koyuysa açıcı gerekebilir.

Saçlarım bu resimdeki kadının saçlarının renginde, benim saçlarım biraz daha açık olabilir Eki Görüntüle 1166501

istediğim saç rengide bu tonlarda $fft20_mf2072025.webp

Canım küllü kumral istiyorum demişsin.. Saçım ilk Fotodaki kadının saçı gibi demişsin o kadının saçı zaten küllü kumral ikinci koyduğun renk ise sarı

Canım küllü kumral istiyorum demişsin.. Saçım ilk Fotodaki kadının saçı gibi demişsin o kadının saçı zaten küllü kumral ikinci koyduğun renk ise sarı

İlk resim bana daha çok koyu kumral gibi geldi. Aslında istediğim renk tam olarak ikinci resimdeki gibi değildi ama hangi resmi koysam diye düşünürken bu rengi beğendiğim için bunu koydum. İnternette küllü kumral saç rengi örneği bulamıyorum. Bu rengi şimdi buldum ve çok hoşuma gitti $doðal-küllü-kumral-saç-renkleri.webp

İlk resim bana daha çok koyu kumral gibi geldi. Aslında istediğim renk tam olarak ikinci resimdeki gibi değildi ama hangi resmi koysam diye düşünürken bu rengi beğendiğim için bunu koydum. İnternette küllü kumral saç rengi örneği bulamıyorum. Bu rengi şimdi buldum ve çok hoşuma gitti Eki Görüntüle 1166717

Evet bak bu küllü açık kumral bayağı bi açık ama bence hatta küllü sarı küllü açık kumral arası bişey bu

Bende sevmiyorum kuaför işini bide güvenmiyorum açıkcası.. Saçın çok koyuysa küllü sarı ile bi deneme yapabilirsin umarım istediğin sonucu elde edersin canım

Sağ ol canım, aslında çok koyu değil ama yinede tutmaz diye korkuyorum. Açık kumralı da düşünmeye başladım, küllü kumraldan daha açık bir renk nasıl olsa. Zaten normal bir boyayla küllü kumral elde edemeyeceğim kesin.

Back
X