Daha önce hic sevgilisi olmamış

askingucuyum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
6
1
1
34
Ben 29 yaşındayım.Karşımdaki kişi de 30 yaşında. Olayı baştan anlatayım . Görücü usulu eylul ayında tanıstık . Karsımdaki kişi sürekli işinde gucunde biri . Kendisi atanmayı bekleyen öğretmen ama şu sıralar markette reyon görevlisi olarak çalışıyor . ben ücretli öğretmenlik yapıyorum . atanmayı bekliyoruz ikimizde . Kpss ye hazırlanıyoruz .

Bu adam sürekli evde oturuyormus. Annesi de anlattı bana. Ailesi çok iyi . Ailesinden memnunum .
Daha önce hic sevgilisi olmamıs . Bu konuyu konustuk benim bugune kadar 8 ilişkim oldu dedim . Nişan konusunu konustuk bu hafta . Ben seninle evlenmek istemiyorum . Daha önce ilişkisi olmamıs birini istiyorum dedim . Bu arada ben bakireyim . Bekarete takılmıyor . Eski sevgililerimden rahatsız ve hic sevgilisi olmamıs birini istiyor ve bunu bana yeni söyluyor .

Kısaca ayrıldık ve ben cok uzuldum . Kendisi yakısıklı biri iyi kalpli ama çok soguk ve surekli evde takılıyor . Nasıl atlatırım bu donemi . Kpss ye calısma motivasyonum kalmadı hiç bu olaydan sonra

Sen konuşmayı ve gezmeyi seven biriysen zaten sorun olurdu daha önce sevgilisi olmayan asosyal biriyle evlenmen. Malum yakışıklılık ve iyi kalplilik evliliğin sürmesi için yeterli şeyler değil her gün kocam evde oturmayı seviyor benle konuşmuyor ilgilenmiyor başta sorun etmiyordum ama artık bıktım temalı başlıklar açılıyor burada.
Bunda üzülecek birşey yok kendi huyuna suyuna göre birini bulana kadar bekleyeceksin sonra üzülmek istemiyorsan. Bu süre zarfında da dikkatini kpssye vererek soğuk karakterli adamı unutursun.

Bulsun önceden hiç sevgilisi olmamış birini. Bulabilirse tabi. Karşısına çıkacak insanlar sizin gibi dürüst olmayabilir sevgilim olmadı der. Kendi bunu istemiş. Boşverin. O yasa gelmiş hiç sevgilisi olmamış adamı ben sağlıklı bulmuyorum. İlişkiyi yaşamayı da yürütmeyi de bilmez. Hödüğun tekidir. Kurtulmuşsunuz.

30 yasinda iliskisi olmamis brisi sizce normalmi? Ayrica gecmisinizden kimseye bahsetmeyin heleki evlilikle ilgili gorustugunuz biriyse. Yasandi bitti biseyler ben onume bakarim de gec o bakamiyorsa zaten yollar ayrilir 8 kisi demenizde cok sacma ve komik yani niye rakam veriyorsunuz

Ben 29 yaşındayım.Karşımdaki kişi de 30 yaşında. Olayı baştan anlatayım . Görücü usulu eylul ayında tanıstık . Karsımdaki kişi sürekli işinde gucunde biri . Kendisi atanmayı bekleyen öğretmen ama şu sıralar markette reyon görevlisi olarak çalışıyor . ben ücretli öğretmenlik yapıyorum . atanmayı bekliyoruz ikimizde . Kpss ye hazırlanıyoruz .

Bu adam sürekli evde oturuyormus. Annesi de anlattı bana. Ailesi çok iyi . Ailesinden memnunum .
Daha önce hic sevgilisi olmamıs . Bu konuyu konustuk benim bugune kadar 8 ilişkim oldu dedim . Nişan konusunu konustuk bu hafta . Ben seninle evlenmek istemiyorum . Daha önce ilişkisi olmamıs birini istiyorum dedim . Bu arada ben bakireyim . Bekarete takılmıyor . Eski sevgililerimden rahatsız ve hic sevgilisi olmamıs birini istiyor ve bunu bana yeni söyluyor .

Kısaca ayrıldık ve ben cok uzuldum . Kendisi yakısıklı biri iyi kalpli ama çok soguk ve surekli evde takılıyor . Nasıl atlatırım bu donemi . Kpss ye calısma motivasyonum kalmadı hiç bu olaydan sonra

8 sevgilim oldu denir mi,sen ikincisin diyecektin 🤓

evlensenız sonradan senınde eskıden cok sevgılın olmustu dese daha kotu olurdu
oyle adamlar mumkunse aynen evde oturmaya devam etsınler ıyı yapıyor otursun evde anasıyla

gecmısınde sevgılısı olmus olmamıs bılemem olmadı dıyorsa ınanmak zorundayız kı ınanmayı secınce daha korkunc cunku 30 yas bır ınsan ıcın hıc saglıklı degıl
yanı sızın acınızdan daha olumlu bır sonuc olmus ayrılması resmen kurtulmussunuz
bunda uzulecek ne var

Yakisikli ve kimse olmamis inanmadim ben 😅 dogru soyledigi ne malum.
hayır gercekten dişilerle hıc yakınlık kurmamıs olabılır :KK53:
genelde boyle 30+ olup hıc bırlıktelıgım kız arkadasım sevgılım olmadı deyıp evlenenlerın paravan evlılıgı yaptıgını veya agır sapık oldugunu dusunuyorum burda acılan konular ve duyduklarım sebebıyle

aşırı yakısıklılarında gay olması ne acayıp bır durum karmasası ya

O motivasyon da yani var ya gitmek için sebep arıyor hatta bazen aramadan gidiiveriyor

hayır gercekten dişilerle hıc yakınlık kurmamıs olabılır :KK53:
genelde boyle 30+ olup hıc bırlıktelıgım kız arkadasım sevgılım olmadı deyıp evlenenlerın paravan evlılıgı yaptıgını veya agır sapık oldugunu dusunuyorum burda acılan konular ve duyduklarım sebebıyle

aşırı yakısıklılarında gay olması ne acayıp bır durum karmasası ya
Gay olsa iyi en azından karşı tarafın gözü gönlü doyar ama belli bir yaşta asosyal gibi evde takılıp, hiç sevgilisi olmamış erkek gizli sorunlar içerir.

Back
X