daha once konu acmistim evlatlik vermekle alakali bebegimi

Bende öyle düşündüm ama ikinci permalı resim o an çekilmiş net kafede.Belkide gerçekten kendi resmidir :26:

allah bilir.
ama benım aklıma takılan çok şey var
misal, ciddi anlamda hasta ise ailesi bu kızı neden başıboş bırakmıs?
belkıde hastalık hastasıdır
bazı insanlar sever hasta olmayı:26:

Konu sahibinin resmiyse ve gercekten sizofreniyse ne diyecegiz cok merak ediyorum.

Açıkçası ben gerçekten şizofren olduğunu düşündüm.

Şizofreni konuları daha önce açılmış, yani birinin yiyeceği haltın bahanesini önceden hazırlayıp ona göre konu açması çok akıllıca olurdu,hele de internetten, yakalanabilme ihtimalini düşünmeden, tanınmış birine pervasızca iftira atan birisi için fazla akıllıca.

Yani tespit edilip başının derde gireceğini hesaplayamayan insan mı şizofreni bahanesini pekiştirmek için önceden konu açmış? Bilemedim.:44:

allah bilir.
ama benım aklıma takılan çok şey var
misal, ciddi anlamda hasta ise ailesi bu kızı neden başıboş bırakmıs?
belkıde hastalık hastasıdır
bazı insanlar sever hasta olmayı:26:

Çok şey olabilir.Benim kuzenimde de farklı bir hastalık var şizofren değil.3 öğün hap alıyor bir öğün almasa hemen başkalaşıyor.Olmayan şeylerden bahsediyor felan.
Şimdi ailesi hep kontrol ediyor ama insanlık hali kaçırdıkları oluyor.Hap kullandığında gayet iyi hiç kimse anlamaz ama tek öğün çok şeye mal oluyor:50:

Tabi bu konu sahibesini bilemeyeceğim.:26:

Bence Jansine onun gercek hesabi, digerlerini sacmalamak icin acmis, en sonunda elinde patladi :1:

Studyo eve nisanlinin getirdigi arkadas, evlilik oncesi hamile miyim sorulari, ustune yok su bana saldirdi, yok cocugu evlatlik mi versem :37:

Sizofren oldugunu sanmiyorum ama yasadiklari normallikten cikarmis artik bu kisiyi galiba.

Cunku kablolu telefonun bile daha ne oldugunu bilmeyen biri cep telefonunu interneti hayal edip uyduramaz

Bu kadar uydurabiliosa o saldirdi, bu saldirdi diye demekki asgari hayatinda tacizler falan olmus, kendi cinselligi ile ilgili sikintilar yasamis.

Şizofreni konuları daha önce açılmış, yani birinin yiyeceği haltın bahanesini önceden hazırlayıp ona göre konu açması çok akıllıca olurdu,hele de internetten, yakalanabilme ihtimalini düşünmeden, tanınmış birine pervasızca iftira atan birisi için fazla akıllıca.

Yani tespit edilip başının derde gireceğini hesaplayamayan insan mı şizofreni bahanesini pekiştirmek için önceden konu açmış? Bilemedim.:44:

kk sayesinde dedektiflik kabiliyeti oluştu cümlemizde :D vee acı ama gerçek zaten bir gram kalan güven duygumuzuda yitirmeye başladık ...

Bildigim tek sey hic birsey bilmedigimdir. :ssz:

Ben de şizofren olduğunu düşünüyorum.
Zira konularında verdiği bilgiler, bir ergenin uydurmaları olamaz.

Bir şizofrenin yapabileceği şeylere akıl sır ermez.
Gerçekten böyle bir olayı yaşadığını sanıp, burada yazılanlar doğrultusunda yaşamadığını öğrenmiş bile olabilir.

Hamilelik ile ilgili konusundaki detaylar da kadın olduğunun göstergesi.

Olay yargıya intikal ederse, zaten rahatsızlığı yüzünden ceza almaz.
Bu konunun açık olmaması gerekir.

Ama kotu biri oldugu acik, cunku hayatimizda ne yasarsak yasayalim iyi ya da kotu yolu secmek bizim elimizde.

Yaptigi cirkinliklerin aciklamasi olarak kimse ben sunlari yasadim o yuzden boyleyim diyemez.

Gerçekten böyle bir olayı yaşadığını sanıp, burada yazılanlar doğrultusunda yaşamadığını öğrenmiş bile olabilir.

Hele bir de gerçekten manik depresifse(bipolar), ve bu olayları yaşarken mani safhasındaymışsa o zaman önünü alamazlar zaten. Yani gerçekten bunları üretmesi şaşırtıcı olmaz.

Dahası İlkbahardayız, tam da maninin nüksedeceği bir dönem.

Hele bir de gerçekten manik depresifse(bipolar), ve bu olayları yaşarken mani safhasındaymışsa o zaman önünü alamazlar zaten. Yani gerçekten bunları üretmesi şaşırtıcı olmaz.

Dahası İlkbahardayız, tam da maninin nüksedeceği bir dönem.

şu anda bence,konu sahibi bu konuyu takip ediyor :34:

sizi yargılamayacağım başkaları gibi... bir inancınız var mı bilmiyorum ya da nasıl bir aileden geldiğinizi ya da nasıl travmatik bir hayatın sizi bu şartlara ittiğini. ama size şunu tavsiye ederim hiç birşey için hiç bir zaman geç değil dönün bu yoldan vazgeçin insanlardan brşeyler isteyip beklemekten kendiniz için bir şey yapın yeni bir sayfa açın her şeyden kopup tertemiz bir hayat kurun kendinize...sizi yaradan görüyor her zaman her yerde bunu da asla unutmayın ve sizi sizden daha iyi biliyor sadece ona yönelin ve O'ndan korkun herzaman heryerde! saygılar...

şizofreni hastalarını asla engelleyemezsiniz ilaçlar sadece sakinleştirir . normal zamanları vardır hiç hasta degilmiş gibi davrandıkları anlar saatler büyük ihtimalle o saatlerde neti yasaklamıyorlardır . yada kendini netin oldugu odaya kilitliyodur . bazı bilinçsiz aileler sakinleşiyor diye sinir hastası çocuklarını internette yalnız bırakıyolar. hasta olduguna inanmak geliyor içimden sözlük yazarı aptallar degildir bu kadar saçmalayamazlar herhalde. eger kız hastaysa bile avukatla görüşmek en iyisi en azından aile ateşle oynadıgını farkeder en azından interneti şifrelerler yada tamamen bloke ederler . kartopu çıga dönüşmeden bişeyler yapılsa yazık ya ..

şu anda bence,konu sahibi bu konuyu takip ediyor :34:

Bence de :9: Konu sahibi aslinda ben gazetelere mesaj atardim eglence ciksin Afsin'de diye, kucuk bir yer hemen olay buyur ama arkadaslarin dedigi gibi adama da zarar gelebilir. Maras mimarlar odasina hala atabilirim daha karar vermedim :1::1: IPn yoneticiden savcilik yoluyla da istenebilir. Mahkeme karar versin sizofren misin diil misin

Ayrica bonusken de crkinsin bonus olmadan da :32:

Bu konuyu kapatalım artık, ortada bir hastalık varsa çıkar, yoksa da konu sahibesi derdini mahkeme anlatır sanırım...

Back
X