- 2 Eylül 2019
- 84
- 61
- 18
- 26
- Konu Sahibi Suhedadyms
-
Ben ayni igneyi hep göbekten yaptim. 8 tane yumurta olustu. Asilamayi da oldum beklemedeyim. Insallah tutar isteyen herkesinSelam kizlar bugun dr a gittim adetim 3. Gunundeyim dr gittim tedavi icin merional 150 I.U verdi kalcadan basladim 7 gun kullancam daha once kullanan varmi ? Birde gobekden kullananlarda varmis normal mi kacadan kullanmam ?
Selam canim naptinBen ayni igneyi hep göbekten yaptim. 8 tane yumurta olustu. Asilamayi da oldum beklemedeyim. Insallah tutar isteyen herkesin
Sonuc aldin mi yoksa hala beklemedemisinBen ayni igneyi hep göbekten yaptim. 8 tane yumurta olustu. Asilamayi da oldum beklemedeyim. Insallah tutar isteyen herkesin
Bugun 11.gün idrar testinde negatifi gordum. Sanirim tutmadi adet olmazsam kan testi yaptiracagim. Sende durum neSonuc aldin mi yoksa hala beklemedemisin
Bi arkadasin pozitif cikti 11.gununde bilmiyorum pek umidim yok agrilarim vardi senin gibi ama kesildi. Insallah senin tutmustur11. Gun erken degil mi birde kanda daha net sonuc verir 2 3 gun sonra kanda dene insallah pozitif cikarben beklemedeyim suan 6. Gunum 14. Gunu bekliyorum insallah ama cok kotu sancilarim var insallah normaldie bunlar...
İnsallah heo beraber sevincli haberler alirizBi arkadasin pozitif cikti 11.gununde bilmiyorum pek umidim yok agrilarim vardi senin gibi ama kesildi. Insallah senin tutmustur
Merional bitince catlatma ignesi oldum ertesi gun de asilama oldu. Senin asilama olmadi mi ?Asilama derken canim sen hangi igneyi kullandin merional den sonra ?
Yok catlatma ignesi sonra gun asiri iliski verdi dr asilama olmadim benMerional bitince catlatma ignesi oldum ertesi gun de asilama oldu. Senin asilama olmadi mi ?
Biz 4 senelik evliyiz 2 seneyi gecti bi kimyasal gebelik bi de 9.haftada dusuk yaptim. Merional genelde asilama ve tup bebekte kullanililiyor fazla yumurta olussun sans artsin diye. Ama sizde problem yok heralde. Yoksa size de asilama onerirdi doktorunuz. Insallah tutar cogul gebelik sansi da cok oluyor bu ignelerleYok catlatma ignesi sonra gun asiri iliski verdi dr asilama olmadim ben
İnsallah tutar canim. Ben 1.5 senelik evliyim sonra 1 senedir istiyoruz 21 yasindayim pkosum var bununlar beraber cok bozuk bir adet duzensizligim var ve yumurtalarim hic buyumuyordu klomen kullandim 2 3 ay fakat hic sonuc alamadim suan merional onerdi drum bizde basladik bakalim insallah rabbim nasip ederde olumlu sonuc aliriz hepimiz bekleyislerimiz guzel sonuclanir insallah.Biz 4 senelik evliyiz 2 seneyi gecti bi kimyasal gebelik bi de 9.haftada dusuk yaptim. Merional genelde asilama ve tup bebekte kullanililiyor fazla yumurta olussun sans artsin diye. Ama sizde problem yok heralde. Yoksa size de asilama onerirdi doktorunuz. Insallah tutar cogul gebelik sansi da cok oluyor bu ignelerle
Daha cok genc yasin masallah olur pcos en kolayi. Bizim yaslarimiz 30. Esimde sikinti var. Allah yardimcimiz olsun hepimizin en hayirli zamani bekliyordur bebeklerimiz.İnsallah tutar canim. Ben 1.5 senelik evliyim sonra 1 senedir istiyoruz 21 yasindayim pkosum var bununlar beraber cok bozuk bir adet duzensizligim var ve yumurtalarim hic buyumuyordu klomen kullandim 2 3 ay fakat hic sonuc alamadim suan merional onerdi drum bizde basladik bakalim insallah rabbim nasip ederde olumlu sonuc aliriz hepimiz bekleyislerimiz guzel sonuclanir insallah.
Amin insallah rabbim nasip eder ben isimin ilerde daga cok zorlasmasini istemiyorum ilerledikce ys ile birlikde baska sorunlarda ciksin istemedigim icin simdiden tedavi olmaya karar verdim bakalim kismette varsa nasip olur insallah..Daha cok genc yasin masallah olur pcos en kolayi. Bizim yaslarimiz 30. Esimde sikinti var. Allah yardimcimiz olsun hepimizin en hayirli zamani bekliyordur bebeklerimiz.
Merional iğneyi nasıl yaptınız hep aynı taraftanmi yoksa birgun sagdan birgün soldanmı yarın başlıcam bu iğneye ama sormayı unuttumMerional bitince catlatma ignesi oldum ertesi gun de asilama oldu. Senin asilama olmadi mi ?
Kusura bakmayin yeni gordum yarim daire seklinde yaptim ben gobek alti ve yanlarindan 2 parmak birakarak. Her gun farkli yerden.Merional iğneyi nasıl yaptınız hep aynı taraftanmi yoksa birgun sagdan birgün soldanmı yarın başlıcam bu iğneye ama sormayı unuttum
Kusura bakmayin yeni gordum yarim daire seklinde yaptim ben gobek alti ve yanlarindan 2 parmak birakarak. Her gun farkli yerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?