Ne kadar güzel anlatmışın biz 1 yıldır istiyoruz olmuyor okadar üzülüyoruzki eşimle evin içinde bi ses olsa bizden bi parça olsa diyoruz inan ne gezme ne tozma hiç demedik engel olur diye 4aylık evliydik istediğimizde bu ay 1 yıl oldu hala umutla bekliyoruz istemeyenlere anlamıyorum rabbim isteyen herkese verir inş içinde bizede
Rabbimden hayırlı evlat dile karamsar olma hıc bı zaman
bı arkadasım vardı Allah rahmet eylesin 1 yıllık evlıydı kadın sadece bebegım olsun da ne olursa olsun dıyo du
yapma x boyle soyleme bak hayırlı evlat dıle Allahtan bak bı bebegın olur senı olume surukler basını belaya sokar ne sen bısey anlarsın ne evladından hayır gorursun dıyodum
o ılla yok o dogsunda benı oldursun yeter kı bebegım olun
dıyodu kadın dogumhaneden cıkamadı bı kızı oldu ama annesız kaldı yavrucagız
kadının o sozlerı kulagımda cınlıyorda bazen Allahım ölümünde kalımın da bebegınde hayırlısını nasıp et hepimize dıye dua edıyorum
1 yıllık evlıyız bızde ilk 3 ay korundum sonra bıraktım korunmayı haplar cok kıllanma yapıyodu dengem bozuldu vazgectım olsun dedım Rabbım yazdıysa olsun dıye dusundum
sonra 5 ay beklememıze ragmen olmadı eşim ümidi kesmiş gibiydi bazen durup dururken
amaan olsun vardır yaradanın bı bıldıgı belkı bı cocugumuz olacaktı yatırıp bogazımı kesecektı vardır bı hayır dıyodu
ben hep sakın ol daha erken ben korunmayı yenı bıraktım dedımse bıle o ıyı ce umıdını yıtırmıs gıbıydı
sımdı hamıleyım oğlum 1 ay sonra Allah nasıp ederse aramızda olacak yıne hayırlısı olsun hakkımızda ne olacagımız bellı degıl.
sende umıdını kesme ne olacagı hıc bellı olmaz hayırlı zamanda gelsın bebegın ve hayırla gelsın
Rabbim evladın hayırlısını versın inşallah tüm isteyenlere bekleyenlere