- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.816
- 548
- 51
- Konu Sahibi Canparcam055
Herkesin evlilik dinamiği farklı olabilir öyle değil mi?Ya su kocanizin telefonunu karıştırmayın diyenler ne kokluyor camasir suyumu? Tabikide esimin telefonuna bakicam,istedigim zaman istedigimi yaparim kârı koca arasında ozel gizli sakli olmaz. Onun özeliymiş mis mis.! Onun ozeli benim..
Ayrica canim takilma bence,benim esimde benle cok ugrasir . Mesela sey der nişanlaanmadan önce cirkindin evlenince guzellestin derki bu beni sinir etmek icin dile getirir, dalgaya vurur bende ona boyle benzetmeler yaparim güler geçeriz. Simdi amcasiyla sidik yarisinami girsin benim nisanlim guzel vs diye.
Fakat direk ciddi dusundugum biri var diyebilirdi tabi. Guzel degil boylu poslu degil diye aciklama yapması gerekmezdi amq art niyet görmemiş. Takilma bence. Erkekler begenmedigi kisiyi guzel bulmadığı kiisyi yaninda tasimaz.
Siz,'kocamın özeli benim' dersiniz,
ben evlilikte çiftlerin belli bir oranda özel alana sahip olmasını doğru bulurum.
Siz benim gibi düşünmek zorunda değilsiniz,
ben de sizinle aynı bakış açısına sahip olmak zorunda değilim.
Farklı düşünmek,farklı yaşamak için çamaşır suyu koklamak gerekmiyor.
Bana göre de karı-koca arasında temel konularda gizli saklı,yalan olmamalı.
Bununla birlikte bu,eşimin benim telefonumu sürekli karıştırıp tüm mesajlarımı okuyabileceği anlamına gelmez.
Bazen annemle,bazen kardeşimle,bazen de görümcemle watsaptan ikimizin arasında kalması gereken konularda yazışıyoruz..
Bunları eşimin bilmesini istemiyorum şahsen.
Biz de birbirimizin şifrelerini biliyoruz,
telefonlar ortada.
Bu başka bir şey,akraba ile olan yazışmaları okuyup bundan sorun çıkarmak başka bir şey.