Daha yeni evliyim?...

Ya su kocanizin telefonunu karıştırmayın diyenler ne kokluyor camasir suyumu? Tabikide esimin telefonuna bakicam,istedigim zaman istedigimi yaparim kârı koca arasında ozel gizli sakli olmaz. Onun özeliymiş mis mis.! Onun ozeli benim..

Ayrica canim takilma bence,benim esimde benle cok ugrasir . Mesela sey der nişanlaanmadan önce cirkindin evlenince guzellestin der :KK70: ki bu beni sinir etmek icin dile getirir, dalgaya vurur bende ona boyle benzetmeler yaparim güler geçeriz. Simdi amcasiyla sidik yarisinami girsin benim nisanlim guzel vs diye.

Fakat direk ciddi dusundugum biri var diyebilirdi tabi. Guzel degil boylu poslu degil diye aciklama yapması gerekmezdi amq art niyet görmemiş. Takilma bence. Erkekler begenmedigi kisiyi guzel bulmadığı kiisyi yaninda tasimaz.
Herkesin evlilik dinamiği farklı olabilir öyle değil mi?
Siz,'kocamın özeli benim' dersiniz,
ben evlilikte çiftlerin belli bir oranda özel alana sahip olmasını doğru bulurum.
Siz benim gibi düşünmek zorunda değilsiniz,
ben de sizinle aynı bakış açısına sahip olmak zorunda değilim.
Farklı düşünmek,farklı yaşamak için çamaşır suyu koklamak gerekmiyor.

Bana göre de karı-koca arasında temel konularda gizli saklı,yalan olmamalı.
Bununla birlikte bu,eşimin benim telefonumu sürekli karıştırıp tüm mesajlarımı okuyabileceği anlamına gelmez.
Bazen annemle,bazen kardeşimle,bazen de görümcemle watsaptan ikimizin arasında kalması gereken konularda yazışıyoruz..
Bunları eşimin bilmesini istemiyorum şahsen.

Biz de birbirimizin şifrelerini biliyoruz,
telefonlar ortada.
Bu başka bir şey,akraba ile olan yazışmaları okuyup bundan sorun çıkarmak başka bir şey.

Belki de çok güzel kız bi görüş dediler diye öyle dedi güzellik her şey değil önemli olan iç güzelliği minvalinde. Erkeklere hep dış görünüşe takıntılı deriz e sizin eşiniz değil ne güzel. Önemli olan bu değil mi zaten güzellik geçici sizin daha önemli daha değerli şeyleriniz var belli ki onun gözünde. Bence bunu büyütmeyin. Ve tavsiyem lütfen kimsenin özel yazışmalarını okumayın. İstenmediği halde dinleyen istemediğini işitir derler

Ben esinizin tavrindan hic hoslanmadim. Bir kere 10 yas kucuk birisiyle evleniyor. 40 yasinda adam, kimbilir kimlerle sevgili oldu sizden once. Sizden daha guzel kadinlarla da tanismistir ve belki de reddetmistir ya da evlenmeden ayrilmistir zamaninda. Siz kocaniza gore, onun tanistigi birlikte oldugu veya arkadaslik yaptigi diger kadinlardan bir ya da bir kaci kadar guzel degilsiniz ama huyunuz onlardan daha guzel diye dusunuyor. Yani siz guzelsiniz belki ama kocaniz sizden daha guzel (o oyle dusunuyor) kadinlarla tanismis.

eşiniz biraz bilinç altını dışarı yansıtmış farkında olmadan. zor biriyle evlisiniz bence. çok takıntılı olursanız kendinizi yıpratırsınız. ne eşler var aldatan başkası için terkeden. oyle şeyler yaşasanız ne yapacaksınız. biraz güçlü olmak gerek.

Neymiş her şeyi merak edip gormicekmisiz bazen bilmemek daha iyidir evliliğin kurallarından birini öğrenmiş oldunuz bu sayede . Eşinizin telefonunu karistirmazsiniz umarım bı daha ..

Ben olsam sizin verdiginiz tepkiyi verirdim. B.k parcasina bak hem 10 yas kucuk kadini al hem de begenme mirin kirin et derdim icimden hatta yuzune de soylerdim.

Herkesin evlilik dinamiği farklı olabilir öyle değil mi?
Siz,'kocamın özeli benim' dersiniz,
ben evlilikte çiftlerin belli bir oranda özel alana sahip olmasını doğru bulurum.
Siz benim gibi düşünmek zorunda değilsiniz,
ben de sizinle aynı bakış açısına sahip olmak zorunda değilim.
Farklı düşünmek,farklı yaşamak için çamaşır suyu koklamak gerekmiyor.

Bana göre de karı-koca arasında temel konularda gizli saklı,yalan olmamalı.
Bununla birlikte bu,eşimin benim telefonumu sürekli karıştırıp tüm mesajlarımı okuyabileceği anlamına gelmez.
Bazen annemle,bazen kardeşimle,bazen de görümcemle watsaptan ikimizin arasında kalması gereken konularda yazışıyoruz..
Bunları eşimin bilmesini istemiyorum şahsen.

Biz de birbirimizin şifrelerini biliyoruz,
telefonlar ortada.
Bu başka bir şey,akraba ile olan yazışmaları okuyup bundan sorun çıkarmak başka bir şey.
tek kelimeyle budur 👍 😊

bende sahsen gidip ona buna kocami ovmem cok yakisikli cok super o bu diye
niye ergen gibi ayyy cok yakisikli yapicamki yakisikliysa bana yakisikli
baskasina olmamasi icin soylemem bile:)))
ki zaten sevgisini belli ediyormus niye uzuldugunuzu anlamadim
ben boyle bi mesaj gorseydim hic aynaya bakiyon mu sen falan der dalga gecerdim :))

Belki de çok güzel kız bi görüş dediler diye öyle dedi güzellik her şey değil önemli olan iç güzelliği minvalinde. Erkeklere hep dış görünüşe takıntılı deriz e sizin eşiniz değil ne güzel. Önemli olan bu değil mi zaten güzellik geçici sizin daha önemli daha değerli şeyleriniz var belli ki onun gözünde. Bence bunu büyütmeyin. Ve tavsiyem lütfen kimsenin özel yazışmalarını okumayın. İstenmediği halde dinleyen istemediğini işitir derler
Evet haklısınız ama eşim de aslında güzelliğe takıntılı birisi.O yüzden Çok geç evlenmis

Merhaba kızlar sırf beni dun geceden beri ağlatan sorunum için üye oldum..Belki kiminiz için küçük sorunum ama o kadar kırıldım ki esime.
Ben daha 1.5 aylık evliyim.Ben 30 eşim 40 yaşında.Aramızda 10 yas var ve ben bunu hiç problem etmedim.Dün gece eşimin telefonundan geçmiş mesajların içinden fotoğraflari alırken amcası ile biz daha nişanlıyken yapilan bir yazışmasini okudum.Amcasının karısı yani yengesi esime bir kiz bulmuş ve esimden birkaç fotoğraf atmasını istiyorlar.Eşim ise aynen şunu yazmış..Benim.görüştüğüm ve tamamına erdirmeyi düşündüğum biri var.Çok güzel boylu poslu değil ama iyi bir kız.
Esime gösterdim.İlk önce mesajlarini okuduğum için tepki gosteedi.Sonra amcama ne deseydim çok güzel bir kız mı buldum deseydim gibi saçma bir açıklama yaptı.Dedim sırf iyi biri oldugum için mi evlendin ?Ne alakasi var ben seni begenmesem evlenir miyim?Bir dediğini iki etmiyorum.Sevgimi.gosteriyorum.Olumsuz huylarimi senin için değiştirmeye çalışıyorum vb bişeyler dedi.Gerçekten de öyle arkadaslar ama o mesaj gercektem beni çok kırdı.Ayrica çevrem tarafından ve eşimin ailesi çevresi tarafından da cok beğenilen güzel bulunan biriyim.Eşimin fiziksel beğendiği ozelliklere de sahibim.Sadece boyum uzun değil...
Belki sacmaliyorum ama.bilmiyorum gururum çok incindi.Başka bir erkek dese umrumda olmaz ama kocamın beni güzel bulmama dusuncesi beni o kadat çok üzüyor ki.Evde de çok ilgilidir sarılır öper ama o mesaj neden neden aklım almıyor.Bir insan neden birisi var ama çok güzel değil Uzun boylu değil givi saçma bişey yazar.Lütfen yardimci olun.Ben suan gercekten sağlıklı dusunemiyorum.Evliligimin en güzel günlerini bu sekilde geçirmek istemiyorum.Düne kadar herşey çok güzeldi.Keşke o mesajı okumasaydim...

Aranızda her şey güzel ve mutluysanız fazla takılmayın. Huzurunuzu kaçırırsınız..

Bir de arkadaşlar eğer problemleriniz yoksa, aldatıldığınızdan şüphelenmiyorsanız, şu geçmiş mesajları kontrol etmeyi bırakın Allah aşkına. Sizden önce kiminle mesajlaşmış, ne yapmış bir önemi olmamalı.

Bakın arkadaş şimdi hiç problemi yokken kendisine ne güzel problem çıkarmış :)

Back
X