Dalga mı geçiyor ?

beyazkelebekkk96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2021
14
8
1
29
Arkadaşlar merhaba geçen gün soru sormuştum ve sizler eski erkek arkadaşımın bahane bulduğunu söylemiştiniz.Ben o arayana kadar hiçbir şey iletişim kurmadım paylaşımlarına bakmadım bana 2 gün önce iyi geceler napıyosun yazdı normal bi şekilde iyiyim sen napıyosun dedim bana yine sıkıntılarını anlattı anladım hayırlısı olsun diyip konuyu kapattım ,bugün de aradı çalıştığım için meşgule attım ve mesaj olarak müsait değilim ne oldu yazdım ve bana yazdığı mesaj şu “bu nasıl bi tabir ya ,bana ibanını at hesabını kapatıcam “ bunu yazıp engellemiş (ben ona borç vermiştim ) sizce ben içimde kalanları ona söylesem mi yoksa sadece ibanı mı atsam ? Şok oldum en son beni çok sevdiğinden bahsediyordu :))

Arkadaşlar merhaba geçen gün soru sormuştum ve sizler eski erkek arkadaşımın bahane bulduğunu söylemiştiniz.Ben o arayana kadar hiçbir şey iletişim kurmadım paylaşımlarına bakmadım bana 2 gün önce iyi geceler napıyosun yazdı normal bi şekilde iyiyim sen napıyosun dedim bana yine sıkıntılarını anlattı anladım hayırlısı olsun diyip konuyu kapattım ,bugün de aradı çalıştığım için meşgule attım ve mesaj olarak müsait değilim ne oldu yazdım ve bana yazdığı mesaj şu “bu nasıl bi tabir ya ,bana ibanını at hesabını kapatıcam “ bunu yazıp engellemiş (ben ona borç vermiştim ) sizce ben içimde kalanları ona söylesem mi yoksa sadece ibanı mı atsam ? Şok oldum en son beni çok sevdiğinden bahsediyordu :))

ibanı atın kapatsın borcunu. içinizde kalanları söyleyecek kadar bile önemsemeyin bence.

Ağlama duvarı gibi kullanıyor heralde; arada arayıp derdimi anlatıp sonra 2 gün unutayım...
Ver Iban’ı, al paranı geri, sonra sen engelle

Psikolojisi bozulmuş onun iyice yarın bı gün evlendiğimizde de işleri kötü olunca evden mi gönderecek seni
Kendince çözüm bulmaya çalışıyor belki ama yorucu

Ben meşgule atıp müsait değilim yazdığım için hızını alamadı o yüzden engelledi
Böyle bi sinirle engelleyenler, o engeli kaldırırlar geri ve nolur sana eziyet etmeme izin ver derler.

Kendimden biliyorum. Ben de karşımdaki kişiden istediğim yalvarma tepkisini alamayınca sinirlenip engelliyorum sonra engeli açıp biraz daha içimi döküp yeniden engelliyorum.

Sağlıklı tepkiler değil ama sizi manipüle etmeye çalışıyor. Kendinizi koruyun.

O ibanı ısrarla atın. Gerekirse maille atın borcunu ödesin. Sonra da siz engeli basın

İbanınızı atın .Bir daha da bole ınsanlara borc vermeyın .Bu da yenı moda

Back
X