benimde saclarim öyle canim..
ben mesela sacimi yikadiktan sonra, nemliyken uclarina dalgalari icin
sac kremleri var , ondan kullaniyorum, basimi öne egip, elime krem alip, sac uclarimdan tutup
üste dogru kremi yediyorum, sonrada kurutuyorum sac makinesinin büyük basligi var yuvarlak
süzgec gibi bisey :) onunla kurutuyorum.. elidorun var mesela , o cok güzel, türkiyedeyken
hep onu kullanirdim..
benimde saclarim öyle canim..
ben mesela sacimi yikadiktan sonra, nemliyken uclarina dalgalari icin
sac kremleri var , ondan kullaniyorum, basimi öne egip, elime krem alip, sac uclarimdan tutup
üste dogru kremi yediyorum, sonrada kurutuyorum sac makinesinin büyük basligi var yuvarlak
süzgec gibi bisey :) onunla kurutuyorum.. elidorun var mesela , o cok güzel, türkiyedeyken
hep onu kullanirdim..
benimde saçlarım öyle bende banyodan sonra saçımı biraz kurutup elidorun mavisini sürüyorum saçıma sonra havluya sarıp yatıyorum saabaha kıvır kıvır oluyo ama kabarıyor ona bir çözüm bulamadım halaaa
benimde saçlarım öyle bende banyodan sonra saçımı biraz kurutup elidorun mavisini sürüyorum saçıma sonra havluya sarıp yatıyorum saabaha kıvır kıvır oluyo ama kabarıyor ona bir çözüm bulamadım halaaa
Kabarır çünkü havlu saçi kabartır bende ne zmaan akşam duşa girdiğimde saçımı kurutup taramaya üşendiğimde sabah daha çok zahmet çekiyorum çünkü bonus gibi böle bakımsız bir tülerme olur birdaha fön çekiyorum :) SEBEBİ BAŞINDAKİ HAVLU
belirginleştirici saç köpüğü sürüp fön makinesi ile elinle şekillendirerek kurutursan belki faydalı olabilir. Güçlü tutuş sağlayan saç köpükleri kullan