Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim orjinal bi küllüğm var böyle fanus gibi içi su dolu metal sigarayı kapağa koyup ceviriyosun sigara suya düşüyo :))
bugun onla oturma odasında evde kmse yokken sigaramı içtim söndürdüm bi elimde bardak bi elimde küllük kalktım o dalgınlıkla küllüğü mutfağa bardağı odama pencerenin önüne koymuşum :))) Allahtan fark ettim babam görseydi nolurdu bilmiyorum :))
normalde 5.katta çalışıyorum asansöre bindim 5 e bastım 3 üncü katta durdu çünkü biri binmek için basmış. bende hiç dikkat etmedim 5 kattayız sandım direk bizim ofisin olduğu kapıyı anahtarımla açmaya çalışıyorum anahtarı zorluyorum yapıyom yapıyom olmuyo kaldır bi kafanı levhaya bak değil mi ama bu arada asansöre binen adam sanırım o kapıdan çıktıki şaşkınlıkla beni izliyordu sonra kafamı bi kaldırdım şok koşa koşa 5.kata çıktım şimdi 5 katta indiğimi bilsem bile levhamıza bakıyorum
Hımm suyu ısıtıcıya koydum,kaynadı diye çayı demledim.
Çayı içmek için oturduk,çay bi garip.
Açık sarı renkli birşey,düşündük,taşındık ve soğuk suyla demlediğime karar
verdik.Herkes güldü tabii bende ama çok komikti.
2 ay önce yaşanan olayı anlatayım dalgınlık olunca rezillikle sonuçlanıyor
Dershaneden çıktım eve gidiyorum minibüs duraklarına geldim. Minibüse bincem. Hiç te tabelalara bakmıyorum. Bu minibüs nereye gidiyo diye
Binmişim bitanesine kulaklıkda var tabi açtım son ses müziği en arkada oturuyorum. Bi uykuda bastırdıki sormayın 5 dk kestireyim dedim. Demez olaydım uyumuşum meğer son durağa gelmişiz. Uyandım minibüste kimse yok:18: Ama nasıl korktum. Etrafa bakıyorum hiç görmediğim yerler. Her yer yabancı. Baktım şöför aşağıda. Adama nasıl bağırıyorum " Manyakmısın , beni kaçırdın, ihbar etcem seni polise" felan o korkuyla ne diyeciğimi bile duymuyorum. Adam da diyo " hanfendi burası son durak. Siz demediniz mi son durakta incem diye" Dedim beni hemen ilk durağa götürüyosun" tamam kızmayın hanfendi