E
Elis
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Elis
-
bende de oluyor bazen çok gıcık bişey yaa fisfisfis kaşımaktan başka bişey de yapamıyorum yavaş yavaş geçiyor fisfisfis
kizlar benim belki senelerden beri ust damagim cok kasinir hicde doktora gitmedim bazen oyle bi olurki artik dilim yorulur kasimaktan.............gercekten sinir bozucu bisey,,,sizdede oluyomu ,ne yapiyonuz,,....hatta suan bile kasi kasi sinir oldum basim agrimaya basladi artik.....laelaelaelaelae
alerjn var canım senın kabarır kasınır
iyi sen dilinle kaşıyabiliyorsun benimki öyle değil daha geride.ne zor bilirim ama doktor anlamadı bile.Dişlerimi fırçalamadan uyuya kalırsam oluyor daha çok.Sende istersen bi dişini, dilini fırçala belki ilgisi olabilir.
ay ne berbat birşeydir damak kaşıntısı ...
parmağımla kaşıdığım zaman bilirim ve bazen gıcık etmek için samimi olduğum iğrenmediğim kişilere yaparım :jeyyar: acaip sinir olurlarkaydirigubbakcemile3 kaşıdıkça kaşınası gelir kaşınası olunca da kaşırlar bir kısır döngü uzun bir süre devam eder:roflol:
kızma yaaa:tomato:
dermanı nedir bilmiyorum canım ama illet birşey olduğunu çok iyi biliyorum:çok üzgünüm:
Benim damağım kaşındığı zaman ertesi gün hasta oluyorum dikkat ettim de.
Hastalıktan kastım , grip , nezle , soğuk algınlığı gibi..
Acaba vücut direnci kırılmaya başlayınca ağız mikroflorasında da değişim mi oluyor ve damak kaşınıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?