- 1 Mayıs 2017
- 319
- 302
- 18
- 37
- Konu Sahibi morkelebeksinsen
-
Çok geçmiş olsun .hassasiyetiniz varsa elevit te domuz jelatini katkısı var. Firma da kabul etti bunu.Kizlar merhaba bu kadar cok konu aciyorum ama burda cok tecrubeli bayanlar var cok tesekkur ederim fikirleriniz icin.oncelikle once actigim konuda kilo almak istedigimi soylemistim.eleviti onerdiniz aldim ve yani Allahim insallah etksii hep boyle surer masalalh cok iyi yediriyor.bu fikri verenden Allah razi olsun.
Simdi konu cok farkli aslinda moralim bozuk.son zamanlarda dudagimin alt kisiminda bir sisiklik ve hafif morarma meydana geldi.iki aydir var.bazen cok belirgin bazen kayboluyor.ve bugun gittim emara soktular on gun once.bugun sonucu aldik.doktor damarlar birbine dolanmis dedi eger bunu almassak hamilelikte sikinti yasarsin bu tazr durumlar hamilelikte sorun cikarir daha cok siser filan dedi.iki yada uc gun sonra ameliyata girecegim.uc doktorla gorustum.cok uzgunum yani damarin dolandigi yerde kan cok hizli akiyor dedi komple atardamar.hic boyle durumla karsilastinizmi? Dogustanmis aslinda.hic basina gelen varmi kizlarinslalah ameliyattan sonra elevitime dokunmaz doktor.
Soyleymis bende bilmiyordum eger bu dudaktaki sislik yani damar dolanmasi alinmassa hamilelik te sana sikinti cikarir dedi daha cok siser bu durumlarda dedi.hamilelikte her yeriniz farkli olabiliyor dedi.dudağınız ve gebelik ilişkisini kavrayamadım ben
Peki ben cok ilacin yan etkilerine bakmadim ama yani vitamin dedim nihayetinde aldim.inslalah zararini gormem ama yine ameliyatan cikinca doktoruma soracagm gerci omcesinde kesiy galiba ama buna bisey demez sanirimÇok geçmiş olsun .hassasiyetiniz varsa elevit te domuz jelatini katkısı var. Firma da kabul etti bunu.
Soyleymis bende bilmiyordum eger bu dudaktaki sislik yani damar dolanmasi alinmassa hamilelik te sana sikinti cikarir dedi daha cok siser bu durumlarda dedi.hamilelikte her yeriniz farkli olabiliyor dedi.
Bence vitamin kullanmanın zararı olmaz ama elevit kullanma. Dr.unla görüş muadilini yazsin sanaPeki ben cok ilacin yan etkilerine bakmadim ama yani vitamin dedim nihayetinde aldim.inslalah zararini gormem ama yine ameliyatan cikinca doktoruma soracagm gerci omcesinde kesiy galiba ama buna bisey demez sanirim
Peki ben cok ilacin yan etkilerine bakmadim ama yani vitamin dedim nihayetinde aldim.inslalah zararini gormem ama yine ameliyatan cikinca doktoruma soracagm gerci omcesinde kesiy galiba ama buna bisey demez sanirim
Canim yani ben zayifligin hicbir avantajini gormedim ya boyle anlatiyorum ama bir deri bir kemik degilim.atiyorum kot giydim oturur ustume.ama belim cok ince.ve hep gucsuzum.dus alirken biraz keselensem yoruluyorum.yani yurusem yoruluyorum.baktiginda boyle bu kiz bunu hakkini verir demesisn diyemessinBence vitamin kullanmanın zararı olmaz ama elevit kullanma. Dr.unla görüş muadilini yazsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?