damar dolanmasi ameliyata aliniyorum

morkelebeksinsen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
319
302
18
37
Kizlar merhaba bu kadar cok konu aciyorum ama burda cok tecrubeli bayanlar var cok tesekkur ederim fikirleriniz icin.oncelikle once actigim konuda kilo almak istedigimi soylemistim.eleviti onerdiniz aldim ve yani Allahim insallah etksii hep boyle surer masalalh cok iyi yediriyor.bu fikri verenden Allah razi olsun.
Simdi konu cok farkli aslinda moralim bozuk.son zamanlarda dudagimin alt kisiminda bir sisiklik ve hafif morarma meydana geldi.iki aydir var.bazen cok belirgin bazen kayboluyor.ve bugun gittim emara soktular on gun once.bugun sonucu aldik.doktor damarlar birbine dolanmis dedi eger bunu almassak hamilelikte sikinti yasarsin bu tazr durumlar hamilelikte sorun cikarir daha cok siser filan dedi.iki yada uc gun sonra ameliyata girecegim.uc doktorla gorustum.cok uzgunum yani damarin dolandigi yerde kan cok hizli akiyor dedi komple atardamar.hic boyle durumla karsilastinizmi? Dogustanmis aslinda.hic basina gelen varmi kizlar:KK14: inslalah ameliyattan sonra elevitime dokunmaz doktor.

elevit zaten vitamin.
kullanma diyeceğini sanmıyorum.
ama elevit böyle kilo aldırıyor muydu ya?
ben de kullanayım madem öyle.
hamilelikten kalanlar duruyor evde.

şimdiden geçmiş olsun bu arada

Kizlar sanirim cuma gunu ameliyata girecegim dun tekrar ultrsona girdim surekli damarlari takip ediyorlar.neden cuma bana bakabilicek yanimda durabikicek bi tek canim annem var oda garibim calisyor amcak cuma olursam hafta sonuda o bakacak.

dudagınızdanmı olacaksınız alt kısmındanmı anlamadım ama bende alt dudaktan, ıc ve dıs olmak uzere 3 bolgeden opr. gecırdım . Allah kolaylık versın neyse tedavınız olun sonrasında hemencık ıyılesmeye bakın derım

Kizlar merhaba bu kadar cok konu aciyorum ama burda cok tecrubeli bayanlar var cok tesekkur ederim fikirleriniz icin.oncelikle once actigim konuda kilo almak istedigimi soylemistim.eleviti onerdiniz aldim ve yani Allahim insallah etksii hep boyle surer masalalh cok iyi yediriyor.bu fikri verenden Allah razi olsun.
Simdi konu cok farkli aslinda moralim bozuk.son zamanlarda dudagimin alt kisiminda bir sisiklik ve hafif morarma meydana geldi.iki aydir var.bazen cok belirgin bazen kayboluyor.ve bugun gittim emara soktular on gun once.bugun sonucu aldik.doktor damarlar birbine dolanmis dedi eger bunu almassak hamilelikte sikinti yasarsin bu tazr durumlar hamilelikte sorun cikarir daha cok siser filan dedi.iki yada uc gun sonra ameliyata girecegim.uc doktorla gorustum.cok uzgunum yani damarin dolandigi yerde kan cok hizli akiyor dedi komple atardamar.hic boyle durumla karsilastinizmi? Dogustanmis aslinda.hic basina gelen varmi kizlar:KK14: inslalah ameliyattan sonra elevitime dokunmaz doktor.
Çok geçmiş olsun .hassasiyetiniz varsa elevit te domuz jelatini katkısı var. Firma da kabul etti bunu.

Çok geçmiş olsun .hassasiyetiniz varsa elevit te domuz jelatini katkısı var. Firma da kabul etti bunu.
Peki ben cok ilacin yan etkilerine bakmadim ama yani vitamin dedim nihayetinde aldim.inslalah zararini gormem ama yine ameliyatan cikinca doktoruma soracagm gerci omcesinde kesiy galiba ama buna bisey demez sanirim

Soyleymis bende bilmiyordum eger bu dudaktaki sislik yani damar dolanmasi alinmassa hamilelik te sana sikinti cikarir dedi daha cok siser bu durumlarda dedi.hamilelikte her yeriniz farkli olabiliyor dedi.

Allah allah çok ilginç ben hatta bir an duraksadım genital bölgeyle ilgili bir sıkıntı var dedim tekrar tekrar okudum yazıyı aklımızda olsun madem çok büyük geçmiş olsun

geçmiş olsun .
damarlar genişliyor hamilelikte. özellikle 4 . aydan sonra kan hacmi artıyor yaklaşık yüzde 50 .
o nedenle kadınlarda varisler de artıyor . bundan dolayı riskleri olabileceğini söylemiştir doktor. şu an iş yerimizde 5,5 aylık hamile arkaaşımızın bacakları parmak büyüklüğünde varislerle dolu. 3. bebeği . daha önce yaşamamış böyle bi şey ama çok ağrı çekiyor .

Yok canim bikdigin yuzumden olacagim.hatta dudagimin arkasindan komple kesecekler disardan kesmiyorlar iz kalir diye.ama dudaklarimizn arkasi komple atardamarmis.Allah yardimicm olsun ultraonda radyologun agzi acik kaldi o kadar hizli akiyorki kan

Peki ben cok ilacin yan etkilerine bakmadim ama yani vitamin dedim nihayetinde aldim.inslalah zararini gormem ama yine ameliyatan cikinca doktoruma soracagm gerci omcesinde kesiy galiba ama buna bisey demez sanirim

zarar olarak değil de malum domuz olduğu için söylemiş arkadaş. ben hamilelikte bilmeden biraz kullandım ve o kaplama malzemesi beni mahvetti. devam edeceksenizde decavit kullanın içerikleri aynı sadece kaplama değişik ;) dudağınızla ilgii olarak da ilk defa duyuyorum. Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar dilerim.

Bence vitamin kullanmanın zararı olmaz ama elevit kullanma. Dr.unla görüş muadilini yazsin sana
Canim yani ben zayifligin hicbir avantajini gormedim ya boyle anlatiyorum ama bir deri bir kemik degilim.atiyorum kot giydim oturur ustume.ama belim cok ince.ve hep gucsuzum.dus alirken biraz keselensem yoruluyorum.yani yurusem yoruluyorum.baktiginda boyle bu kiz bunu hakkini verir demesisn diyemessin

Back
X