damat beğendi atv

drita

Mesuliyetleriyle Meşgul
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2008
985
2
681
Diğer
atv ekranlarında başlayacak olan yeni yarışmada,3 genç kız mutfaktaki hünerleri ile,erkek yarışmacı ve annesine kendilerini ispatlamaya girişiyorlar.

birbirini hiç tanımayan 3 genç kız,bir erkek ve annesinin her akşam birbirlerinin evlerine,mutfaklarına misafir olacağı,bu misafirlikte belkide evlenecekleri kişiyi bulabilecekleri,tanıdık yaşamların gerçeklerini gözler önüne seren lezzetli ve keyiflibir yarışma programı başlıyor.

4.günün sonundaki puanlamayla yarışmayı kazanan genç kız 41 cumhuriyet altının sahibi olurken,aynı zamanda hayat arkadaşıyla tanışma şansı elde etmiş olabilecek.evlilik kararı alan çift ise muhteşem hediyeler kazanacak.

hadi bakalım bu yarışma nasıl olacak...:kahve:

komşu.komşu.tutmadı
bi değişik versiyonla çıkıyor ama bu da tutmaz sanmam

Koca bulma, ile yemek programini karistirip, türlü ile sunmus atv, ben birini calmam hepsini calar karman corman eder sunarim diyor atv yani, eyi hadi bakalim, onada bakalim bari, gönlü kalmasin kimsenin-tatlicadiarzu-

bir sürü yarışma yapıldı ama en kötüsü de buydu benceeeeeeeeeeeeeeeeee

valla damat beğendi ama beğenmedimdelikafadulden
tutmaz..her kanalda aynı şeyler üff sıktılar artık epsi birbirinden özeniyorkafamçokkarıştı

bır erkegın kalbıne gıden yol mıdesınden gecermıs
kı yemek programı zaten turk halkının son zamanlarda sardıgı bı konu
ee ısın ıcınde kayınvalıde gelın ılıskılerı gırınce kı bence ulkemızde buyuk bı sorun ve merak konusu
arada bıde ask olunca dusunuyorumda bızım halkımız tarafından ızlenılmesı ıhtımal bı program.

kadınlık ayaklar altında:enbuyukkk: adama beğendircem die kendini nelere gircekler kimbilir :kızgın: kesinlikle kadın derneklerş tarafından yasaklanmalı:kızgın: neden erkekler beğendirmiolar kendilerini kadınlara:enbuyukkk: bi bu kalmıstı olmadık şahtık şahbaz olcaz:mymeka:

Program başladı ama kimse yorum yapmamış,
Bende dün gece tekrarına baktım, tam bir düzmece gibi geldi bana , doğal değiller..

evet tam bir düzmece.. kızların üçüde manken.. tutmuşlar getirmişler.. arama motorundan isimle soyisimle ararsanız karşınıza çıkar. yani anaokulu öğretmeni,muhasebeci hepsi hikaye,, artık televizyoncular bizi iyice aptal yerine koymaya çalışıyor..

evet tam bir düzmece.. kızların üçüde manken.. tutmuşlar getirmişler.. arama motorundan isimle soyisimle ararsanız karşınıza çıkar. yani anaokulu öğretmeni,muhasebeci hepsi hikaye,, artık televizyoncular bizi iyice aptal yerine koymaya çalışıyor..

Katılıyorum sana canım..
Oynadıkları her hallerinden belli..
Bugünde şöyle bi açtım, kızın ailesiymiş güya, o kızın ailesi olmadığını 5 yaşındaki çocuk bile bilir..

tamamen senaryo üzerine kurulu program.insanları bu kadar aptal yerine koymaları onların komikliği bence.bunun karşılığınıda düşük reytinglerle alırlar. ben ilk bölümden sonra izlemeyi bıraktım.

böğğğ... bu ne nan-tatlicadiarzu-bu kadar saçma bu kadar yapmacık bir program daha görmedim,ilkokudaki çocuklar bile çok daha güzel piyesler ortaya çıkarırlar bunların yanında.acaba bu kanal daha ne kadar ümit edecek bu saçma düzmece programların izlenmesini?

hem kadınlar kurbanlık koyun niyetine sokuluyo,hem de kaynanalar çok çok yanlış tanıtılıyo tamam var öyle kaynanalar ama hepsi değildir ki öyle.hem kızlar da boylu poslu güzel erkek de o biçim çirkin.bi de konuşmalar çok amatörce geliyordu demek ki hepsi tutulmuş kişilermiş.zaten tutmadı da iyi oldu çok saçma salaktı.gıcıktı.

* Bu yarışma neden bitti yaa die haykırasımm var :)) Daha dorusu NİmeTTTi bulun bana delikafadulden Onun yarıştığı hafta hasdaydım ve televizyon izlemem pek , o yarışmaya geldi birden izlemeye başladım ve gülmekten öldüm ya :D böle komiklik görmedim ben :))

NİMET: Ya yeterrr ya bıktım yaaa ahmet hakan yeter ya xD

NİMET: Ayşe hanım ahmet hakanı tanıdıktan sonra spora başladım inanırmısınız göbek falan kalmadı dümdüz oldu xD

NİMET: Ahmet hakan seninle bişey konuşcam ; yıllar yıllar önceydi çok seviyordum halada seviorum ama onu artık bitirdim
A.HAKAN: Keşke bitirmeseydin ya geri dönme şansn varsa dön
NİMET: Ahmet hakan beni dinleeeeee
A.HAKAN: Ben seni dinlemek zorundamıyım ya!
NİMET: Ahmet hakaaan sen nasıl bi insansın ya beni dinlee ; Ayşe hanım siz buna nasıl bi terbiye verdinizzz !

5 dk sonra..

NİMET: Hepinizden özür dilerim arkadaşlar :D

Bayılıyoruumm bu kıza 10 numara ya süperrr rol yapıo :D:D

Back
X