Merhaba kizlar. Bu pazar kuzenimin düğünü vardi. Kuzenim Benden rica etti düğünde kına da fotoğraflarımı çekermisin diye ben de tamam ne demek dedim. dış mekan fotoğrafçı ayarlamamislar bizde kına saatine yakin oraya yakin olan büyük bir parka gittik. gelinle damadın fotoğraflarını çektim. Nikah günüde ayni sekilde nikah yapılan yerin bahçesinde çektim. Neyse nikahtan sonra kuzenim fotoğrafları sen gitmeden aliyim dedi. Damatta istedi verdim makinenin hafıza kartını. Yükledi pc ye. Eve gelince makineye bi baktim düğüne ait hic bir fotoğraf yok. Damat kendi bilgisayarına yüklemis benim hafıza kartımdan silmiş resimleri. Küplere bindim resmen. Eşimde cok kızdı senin şahsi makinenden nasil fotoğraf siler diye. 2gündür sinirliyim. Yeni evliler diye arayamiyorum ve mesajda atamıyorum. 1hafta falan geçsin diyorum ama sabredemiyorum nasil bir mantık benim makinemden çektiğim fotoğrafları siler.
Ya sadece onların fotoğrafı yoktu düğüne ait benim resimlerim arkadaşların ailelerin resimleri vardi. Yani şahsi birsürü sey.. Sizce bugün mesaj filan atsam mi kuzenime nden silmiş diye.
Ya sadece onların fotoğrafı yoktu düğüne ait benim resimlerim arkadaşların ailelerin resimleri vardi. Yani şahsi birsürü sey.. Sizce bugün mesaj filan atsam mi kuzenime nden silmiş diye.