Damat çektiğim fotoğrafları silmiş

la_nina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2010
394
23
68
Merhaba kizlar. Bu pazar kuzenimin düğünü vardi. Kuzenim Benden rica etti düğünde kına da fotoğraflarımı çekermisin diye ben de tamam ne demek dedim. dış mekan fotoğrafçı ayarlamamislar bizde kına saatine yakin oraya yakin olan büyük bir parka gittik. gelinle damadın fotoğraflarını çektim. Nikah günüde ayni sekilde nikah yapılan yerin bahçesinde çektim. Neyse nikahtan sonra kuzenim fotoğrafları sen gitmeden aliyim dedi. Damatta istedi verdim makinenin hafıza kartını. Yükledi pc ye. Eve gelince makineye bi baktim düğüne ait hic bir fotoğraf yok. Damat kendi bilgisayarına yüklemis benim hafıza kartımdan silmiş resimleri. Küplere bindim resmen. Eşimde cok kızdı senin şahsi makinenden nasil fotoğraf siler diye. 2gündür sinirliyim. Yeni evliler diye arayamiyorum ve mesajda atamıyorum. 1hafta falan geçsin diyorum ama sabredemiyorum nasil bir mantık benim makinemden çektiğim fotoğrafları siler.

Ya sadece onların fotoğrafı yoktu düğüne ait benim resimlerim arkadaşların ailelerin resimleri vardi. Yani şahsi birsürü sey.. Sizce bugün mesaj filan atsam mi kuzenime nden silmiş diye.

Canım ben pek anlamam fotoğraf makinalarından falan ama yanlışlıkla silmiş olamaz mı yani belki oda anlamıyodur ve bir hata yapmış olabilir. Yoksa psikopat mı bu adam yani kendi düğün fotoğraflarını, senin özel fotoğraflarını silsin :/

Bence resimleri kopyalamak yerine kesip yapıştırmıştır yanlışlıkla. Şahsi fotoğraflarım da vardı diyorsun ama onlar da düğünde çekildi hepsini almak istemiştir. Bir kaç gün geçtikten sonra sor bakalım, ama kötü bir düşüncesi olduğunu zannetmiyorum

Ayrıca suçlar gibi hemen 'niye sildin' deme, ' galiba yanlışlıkla kesmişsin fotoları, birgün gelip alayım' de bence. Yani da uygun olur

Son düzenleme:
Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bence hiç sinirlenme, biraz zaman geçtikten sonra söylersin içinde kalmaz ama benim düğünümde de çekilen resimlere bakarken eşimin kuzeni silmişti çok ağlamıştım. Ama sonra sakin kafayla program aradım hani şu silinen dosyaları geri getiren programlar varya. İnternette ara bulamazsan ben link gönderirim. Fotoğrafların hepsini elde edersin hatta sonra dalga geçersin damatla resimleri silmişsin ama ben geri getirdim diye :)

Hafıza kartından silinen fotoğrafları nasıl kurtarabilirim? - UZMANTV bak burda ayrıntılı anlatıyor. Recovery programları internette bol miktarda var. Belki de biliyosundur, sadece silmesine kızmışsındır. Amacım ukalalık yapmak değil adres paylaşarak. Yardımcı olmak için söylüyorum. Sinirlerini bozma ayıp etmiş ama bilgisayar kullanmayı bilmeyen biriyse kesip almıştır.

http://forum.donanimhaber.com/m_62958568/tm.htm Bu adreste de program var kontrol etmedim çalışıyor mu diye ama bir dene istersen.

yanlışlıkla da yapılmış olabilir, bilerek de yapmış olabilir .. sen yanlışlıkla silmişsiniz diye bence kuzenine haber ver.. sakin ol tabi, benimde özel fotoğraflarım vardı dersin..

umarım aşırı kıskanç eş profili çıkmaz altından :)

sonuçta senin emeğin var..

Silinen fotoğrafları geri yüklenebileceğini bilmiyordum kizlar iyi oldu söylemeniz. Yanlışlıkla silebileceğini düşündüm ama sadece düğün fotoğrafları silindiği icin ard niyet aradim açıkçası. Ama kesip yapıştırmışda olabilir söylediğiniz gibi. Ay sabredemiyorum resmen hemen arayıp sormak istiyorumda ayip olur evliliklerinin 2.günü sonuçta:)
eger ard niyet varsa cok üzülürüm emeğim var sonuçta ve kendimi kullanılmış gibi hissederim...

Back
X