Hanımlar damat çeyizinde ne olur??
Ne alırlar ya da almalılar? Bana liste yapıp onlara vermemi söylediler. Peki ne istemeliyim?? Yardımcı olursanız çok memnun kalırım.
Damat çeyizi derken erkek tarafının alacağı şeyler bellidir zaten o sizin anlaşmanızla ortaya çıkar.
Gerçi benim kaynanada benim çeyiz pazar günü çıkacak, bir gün önce de gelin bizim çeyizleri alın dedi. Ben görmüştüm ama benden çok masa örtüsü dantel havlu felan vardı Evde kız olmayınca erkeğe gidiyor danteller
Teşekkür ederim kızlar, biz nişanlanırken bohça falan yapmadık hepsini düğünden önce yaparız dedik . Şimdi alınacak olanlar hem bohçaya konulan tarzda hemde çeyiz tarzında şeyler olacak. Yani büyük eşyalar harici şeyler alınacak ev tekstili tarzında falan. Bu yüzden kafam karıştı erkek tarafı ne almalı?? Nevresim takımı falan istesem mi?? yoksa almazlar mı bilemedim işte.
Teşekkür ederim kızlar, biz nişanlanırken bohça falan yapmadık hepsini düğünden önce yaparız dedik . Şimdi alınacak olanlar hem bohçaya konulan tarzda hemde çeyiz tarzında şeyler olacak. Yani büyük eşyalar harici şeyler alınacak ev tekstili tarzında falan. Bu yüzden kafam karıştı erkek tarafı ne almalı?? Nevresim takımı falan istesem mi?? yoksa almazlar mı bilemedim işte.